Сладолед и сладоледени удоволствия

• 81 231
  • 323
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
# 108
  • Някъде на път....
tarlio,  smile3501 smile3501 smile3501

# 109
Шоколадов и карамел  Peace

# 110
tarlio,

Поздравления - изглежда фантастично smile3525, розовият цвят само от ягодите ли го постигна /моят сорт не оцвети много/ . Одобрихте ли го?
Да се отчета и аз:
Направих сладоледени варианти:
* с  извара,  ягоди и кисело мляко като Danatea  bouquet - подсладено с мед- много ми хареса;
* ягодов терин с мляко и извара в комбинация пудинг крем като на  tarlio    bouquet и
сметана и течен шоколад подобно като на Umbra    bouquet - поотделно всички смеси бяха много вкусни - ще видим като общ вкус newsm78

# 111
Много вкусна темичка, ще я следя с интерес  Peace

# 112
Лелееее tarlio, прати едно парче, че няма да удържа докато го направя.  #CrazyИзглежда невероятно вкусно. Браво.  bouquet
Сега се сетих и да питам, как го извади от формата? newsm78

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 16:53 от mimes

# 113
  • Банкя
Да , найстина е много вкусно.

Лелееее tarlio, прати едно парче, че няма да удържа докато го направя.  #CrazyИзглежда невероятно вкусно. Браво.  bouquet
Сега се сетих и да питам, как го извади от формата? newsm78

Нямах време много да го чакам и го сложи под топлата вода и за две минути цопна .Малко размазано на повървноста ,но го загладих.Непременно го направи.Дори да е само сметанов

ddoychinova цвета е с боя, защото ягодите ги изяоха докато го правех-вътре има 5ягоди на дребни парчета , но не са се показали.

# 114
  • Paris
Леле каква красота, ако е и толкова вкусен #Crazy

# 115
Това е моят 1 -ви опит за сладолед  ,другият път по-добре Joy

# 116
Добре,не четях в тази тема.... Close ,сега..... smile3516 ще трябва и сладолед да правя.. не издържам вечеееее,станах 150 кила   261uu Animal Pig

# 117
  • Банкя
ZEN, това е нещо шахматно и изглежда добре.Не се чете малко newsm78.
Сподели подробности.

PINA, тези фрешове в подписа ти дали става въпрос , че сати любими? Да открием нова тема .
разхладителни коктейли?! Drunk

# 118
Нещо е правилната дума Joy ,но имах едно кексче което седеше от 3дни и взех от готова смес за парфе и вафла морена и набързо го  метнах в хладилника ,но пък децата казаха ,че е доста вкусно .В момента гледам да опазя и за вечерята Mr. Green

# 119
tarlio,това от подписа ми и от аватара е "Мохито" - любимо ми е! CrazyРецептата му я има във форума - в Готварската книга!За лятото е 6! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт