Цветарки,продължаваме да обменяме опит-6

• 26 854
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Чета тук се раздават цветя...Нали не сте забравили,че в неделя съм в Сф...Слез записа ще бъдем в някой Макдоналдс(любима обсъждана верига), та ако иска някой да дойде там и да се запознаем...И без това ще има и други мами от форума - около 2-3 - заповядайте! Телефон тук си изписвам само при желание за подаръци, иначе не!

# 271
Мамо Цоцоланке, кажи за цветенцето какво да правя че сега имам чувството че го мъча така, много ми е жал, а на вас ще стискаме палци много Hug

# 272
Чета тук се раздават цветя...Нали не сте забравили,че в неделя съм в Сф...

ако имаш предвид моите, аз не съм в настоящата, а в старата столица  Joy

# 273
Мамо Цоцоланке, кажи за цветенцето какво да правя че сега имам чувството че го мъча така, много ми е жал, а на вас ще стискаме палци много Hug

Аз потърсих, Ламита каза....

schneee не се смей......щото да не ти се стъжни ако ти кажа,че има вероятност за 3 дена да бъда с децата на екскурзия до Търново.......то още не е сигурно, ама ти се готви.....

# 274
ааааа идвам и аз на екскурзия тогава hahaha

# 275
Цоцоланке, прочетох, сега чакам ламита да се смили над мен и цветето и да каже и тя нещо Tired

# 276
ааааа идвам и аз на екскурзия тогава hahaha

Шт...че пак ще кажат,че спамим.....Виж, микки откак се скара - и как почнахме да пишем по темата...Да не е спам...Юката май ми се хвана.....А днес в училище какъв санагониум(дали го написах правилно) видях.....Чуден, един хубав, богат....има и снимка, ама ще я сложа по-късно!

# 277
  • Карлово
Ще ме прощавате, ама това е дърво на парите, не на живота. На живота не е ли това И моето като цъфнеше и умираше. Затова го изхвърлих и сега си ходя такава безпарична Mr. Green
Цоцоланке, дай снимка на тоз санагониум, че не се сешам нещо

# 278
да така е, дърво на парите, та добре ли е за него да го местя всяка вечер на спо- светъл прозорец защото до мен не достига кой знае колко естествена светлина, идеята ми е да не умре преди да разбера какво иска Shocked

# 279
schneee не се смей......щото да не ти се стъжни ако ти кажа,че има вероятност за 3 дена да бъда с децата на екскурзия до Търново.......то още не е сигурно, ама ти се готви.....

бе то за едни теменужки не си заслужава само  Joy hahaha Joy ама изчакай малко, че ми е много малък разсада още - след седмица две, направо хуквай  Hug друго за раздаване иначе за сега нямам...

все се каня, ама ако сколасам, ще си направя и аз тези дни албум на цветята  Blush

# 280
  • Стара Загора
Привет, можете ли да ми помогнете:
имам проблем с една китайска роза - от скоро и излиза нещо като пяна от стъблото, стой като грозд от пяна Shocked. Имате ли идея какво й е?
Ина4е разстението изглежда свежо и здраво. Благодаря предварително!

# 281
  • Карлово
Кони, можеш ли да покажеш снимки?

# 282
Цоцоланке, дай снимка на тоз санагониум, че не се сешам нещо

Моля,...

То до Търново ще е към края на май, или началото на юни(защото ще е от училището на децата...)и като свършат учениците тогава тръгваме.

Какво е Исусов венец?Лесно ли се гледа?

# 283
Какво е Исусов венец?Лесно ли се гледа?

нямам снимка, но е нещо средно между кактус и трън (ама че го обясних). снаха ми и има и не изисква много грижи  Peace

а за Търново се обади  Rolling Eyes

# 284
Исусовия венц цъфти много хубаво, във вски етап от цъфтежа, цвета си мени окраската ама няма снимки май Rolling Eyes или аз не търся дето трявба Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт