Цветарки,продължаваме да обменяме опит-6

• 27 020
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
вярно бая спам има в тая тема и понеже на няколко пъти никой не ми отговори на разни въпросчета, взех да го вземам вече присърце  Blush Joy Mr. Green

schneee - не взимай нещата присърце, защото тук всички сме си на сърце! И по тази причина има спам, ама то не е спам, а е купон! Ето от личен опит си намерила разковничето - няколко пъти задаваш,а и + това ако ти се падне някоя мама  дето знае отговора  ,а е с проблемно ЕГН(като мен Mr. Green)...става лошо......

# 196
еми мен ме беше срам да ги задавам по няколко пъти, но щом това е цената да получа отговор  hahaha обещавам вече да не ме е срам  Blush и да питам, докато ми отговорят  hahaha Joy

а днес си купих едно цветенце, много хубаво - естествено му забравих името докато се прибера, ама то защо ли ми е име  Joy - та то е с нежни сини цветове и е висящо  Heart Eyes много е красиво

# 197
пусни снимка да го видиме де.така само ми разчовърка любопитството

# 198
lamita , благодаря, че си сложила и опцията за продавачката   bouquet мисля си обаче, че най-вероятно повечето ще отговорят - от всичко по малко, едва ли някой черпи информация само от един източник  Rolling Eyes

а ето сега и снимката на най-новата ми придобивка  Blush фонът е малко урбанистичен, но за познавачите ще е достатъчно да го разпознаят - нещо с х...... беше! (никога не съм се старала да запомням имената на цветята)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102411&photo=39

# 199
много е нежно,не не знам как се казва   Thinking но е балконско

# 200

мерси  Blush и на мен адски много ми хареса - не е рядкост, защото го видях на няколко места, но милото така се задушаваше в онази саксия, че имаше направо един пръст корени отдолу и като го местех почти нямаше пръст  Crazy е, надявам се да се оправи и да се хване - едногодишно е и се хващало от семенца, така че живот и здраве догодина мога да ви снабдявам  Joy

# 201
  • БГ
Здравейте момичета!В една от по старите теми бях показала драцена която беше стигнала до тавана  и се страхувах да я отрежа защото имах несполучлив опит с ваша помощ и на Anim се престраших и нарязах стъблото на 6 парчета по 20 см. и върха отделно и след почти 2 месеца на 2 от резниците има корени  newsm44 около 1-2 см.
 Въпросът ми е да ги засаждам ли или да чакам да станат по дълги, да не вземат да загният newsm78

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 18:50 от De4i

# 202
според мен са достатъчни,но ако искаш изчакай още няколко дни  Wink

# 203
ето ме вече и мен, имам си калатея, папрат някаква и дърво на парите едно с много дребни листенца и мъхести, него ще го нося в офиса че не било махнато, после ще покажа снимки Peace

# 204
tedy_e браво за новите цветя...И на мен цветето на schneee ми хареса много...А да ми кажете нещо за арека-та? Благодаря!

# 205
чакай да го видя в нета, ама нещо се губи тази вечер че нищо не ми говори като име

# 206
  • София
Цветарки, сестри, моля за помощ! Не знам дали това, за което ще питам е обсъждано вече, но изпаднах в див шок и нямах време да изчета новата тема! Та, връщам се от почивката днес и гледам на терасата ми един УЖАС! Бях си посадила в такетаси, тагетеси ( абе турти дет им викат). Уж много издръжливи цветя, обаче...аз, дето уж разбирам от китки и си ги имам много, взех, че май уморих така издръжливите турти. Прибирам се и що да видя- моите жълти неща са все взели-дали, едни засъхнали, клюмняли, СРАМ, кажете ми какво да ги правя????

# 207
не е само при теб и аз крепя едно такова бенджи Joy полей ги хубаво и ги напръскай каквото стане, аз все така правя и се получава да ти кажа ли Joy

# 208
  • Карлово
Ми добре, как човек да отговаря на въпроси като толкова много сте изписали и от четене пак всичко забравих. Crazy
Затова да се похваля, че скоро ще имам нови цветя. Вчера у свекито на една приятелка си заплюх бял, жълт, розов и червен стаен клен, два цвята обички и още едно дето не му знам името. Та тия дни ще ходя да си искам от жената.
Отивам да кача малко нови снимки на цветята ми. И да отговоря на анкетата

# 209
  • Варна

Това е лобелия.

Общи условия

Активация на акаунт