Цветарки,продължаваме да обменяме опит-6

• 26 995
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • Толбухин
мимиту с кирилизация има даже и в Добрич живее и днес ме помоли другата седмица да отида да й помогна с пердетата и прозорците.Така че нямаш проблеми,аз изобщо не ги харесвам.

# 241
EM4O, случих на съгражданска.
Като ми дадеш клончеТА, ще ти подаря кола понеже си нямаш... Laughing
Може и почерпка при М.- още е там.

Ха, сега се сетих в анкетата- от майки има ли се в предвид и свекърви? Wink

# 242

сложен въпрос  newsm78 нека да е които както възприема свекървата  Laughing

# 243

сложен въпрос  newsm78 нека да е които както възприема свекървата  Laughing

Свекървите са към приятелките, кирилизация..... Mr. Green

# 244
  • Карлово
Пак оспамихте темата Mr. GreenА момичето питаше за декоративния лук. Аз не разбирам от него. От какво ли разбирам, ама ей на, като ме обяви Цоцоланка за цветарка-старая се поне да пиша в темата. И да се хваля. И аз си направих алпинеум, но все още е без камъчетата. Мрънкам на мъжа ми вече втора седмица да заведем малката на реката, пък аз да си напълня един чувал с камъни.

# 245
# 246
Моята засадена вербина нещо не иска да никне.....пръстта се си седи такава, каквато я оставих преди месец Confused
Дали не съм препокрила семената с пръст  newsm78
Дали пак да не посипя семенца и да чакам????
Кокво ще кажете Hug

# 247
я аз да питам, домъкнах си цветето до работа, но за събота и неделя како го местя на един страхотен слънчев прозорец мног ол ище му навредя, това е онова дето му викат дърво на парите, ама точно немога да си спомня как се казва, или пък ако му е добре на по- сенчесто да не го мърдам Rolling Eyes

# 248
Аychrison това му е името на чудото Rolling Eyes

# 249
  • ВАРНА
Явно пустия декоративен лук ще разчита на случайноста-каквото ,такова.Лук е все пак,ако и да е засукан Wink
А някоя от вас да гледа кали?Аз си взех луковичка и сега вече цъфти милата.Лилава кала "Капитан Самос",но цвета не е така наситен,като на снимката    http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.lakesidecallas.com/images/Purple%2520Haze%252007-03-04.JPG&imgrefurl=http://www.lakesidecallas.com/Bicolour%2520Calla%2520Lilies.htm&h=374&w=413&sz=40&hl=bg&start=9&tbnid=bw__j352PMPRFM:&tbnh=113&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dcaptain%2Bsamos%26gbv%3D2%26hl%3Dbg%26sa%3DG.Някой има ли такъв проблем?  

# 250
аз още не съм поръчвала иначе и аз мислех да взема кала Thinking

# 251
Включвам се този път по темата.
Гледам си на терасата едно тип сукулентно(месесто), което е от резервата в моето село, сиреч- степно. Много е подходящо за алпинеум. Естествената му среда са камънаци.
Ако успея да сколасам със задачите ще ви го щракна да го видите.

# 252
ами как да си хвана спатифилиум?

# 253
ами как да си хвана спатифилиум?
От разделено растение - издънки...винаги при мен са по 3 корена...далеч си, иначе ще ти дам Hug

# 254
чакай че немога да укрепя още бенджамина дето пропътува пътя от София, аз видях един тука в района, ама как да рова #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт