Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 62 022
  • 496
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Продават ли в Метро (или другаде) от големите бутилки вода за машина от по 19литра и ако да, как стои въпроса с връщането на празните бутилки.

# 361
  • русе
Продават ли в Метро бял сусам? Благодаря

# 362
  • In transit
Продават ли в Метро бял сусам? Благодаря
Да, на Метро шеф. В големи опаковки е. Преди имаше и на Биосет в по-малки, но не виждам в сайта им, може на място да видиш.
https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X272300/0032/0021/METRO-Chef-% … %BC-1%D0%BA%D0%B3

# 363
Кога зареждат нови книжки във Фантастико?

# 364
В четвъртък

# 365
Здравейте!
Питането ми e: има ли верига в БГ, която продава Pocket Coffee — бонбони на Фереро, пълни с шот кафе? Преди ги имаше в един италиански аутлет на магистралата, но вече не ги зареждат.

На касите на Виа Тракия италианските м-ни има 5 бонбона -5 лева

# 366
  • Пловдив
Онлайн са налични във вторник,  а важат от четвъртък

# 367
  • София

Ако питаш за детските аудио книжки с приказки и разни части от коли - във вторник ги зареждат, при вестниците.
Ако става дума за брошурите спрИмоции  - започват от четвъртък и са до сряда следващата седмица.

# 368
  • софия
Някой купувал ли е хубаво агнешко от някой магазин или да ходя до месарницата?
В Лидл плешката беше румънска и няма да взема оттам.

# 369
За Великден от Била взехме гръцко, с червен печат беше и беше много хубаво. Сега май и там е румънско, да.
Исках новозеландско да пробваме, но късно го видяхме в Кауфланд.

# 370
  • София
Фантастико твърдят, че агн. е от велинградско. Но не съм купувала. Пак сме на лидълско.

# 371
  • Буркина Фасо
За Великден от Била взехме гръцко, с червен печат беше и беше много хубаво. Сега май и там е румънско, да.
Исках новозеландско да пробваме, но късно го видяхме в Кауфланд.
в Т- маркетинг има новозеландско

# 372
в Т- маркетинг има новозеландско

Не знам как е във вашите магазини, но в нашия като влезна, и ме удря смрад на мърша и изобщо някаква гадна миризма, която ме кара мигновено да хвана към изхода с 300.

В Била има пушено филе от сьомга 50гр/0.99е

# 373
Фантастикото на Йерусалим си смърди открай време в една определена част от магазина, па никой не го прави на въпрос.

# 374
Найлоновите пликчета на Билла вече с дръжки... но някои хора без капка срам буквално късат ЦЯЛА РОЛКА

Общи условия

Активация на акаунт