Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 24 194
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Вчера в един магазин за левче ми отказаха да ми вземат две монети по 5 ст. Не се разправях, де....нямам нерви и за това.

# 61
  • Melmak
Гледайте хубаво какво и как ви връщат. Аз плащам само с карта, защото ми писна “има €, няма€”. Опитвам се изцяло да нямам лева.
Бях във Фантастико и днес нямаха да връщат €. Една жена преди мен плати в €, но върнаха стотинки. И то грешно. Върнатата сума беше наполовина, примерно вместо 10 цента, 10 стотинки. Жената се усети, и каза ан касиерката, която 5 минути не можа да схване за какво иде реч. Сумата беше малка и не вярвам да е нарочно, но такива грешки целия януари очаквам!

# 62
Ето го кафеТО , което вече е със златна цена

# 63
  • Бургас
Ужас!
Ето и аз снимах днес.

# 64
karzz това е от Анет нали? И е по- изгодно от показаното от Севда.

# 65
  • Бургас
Да, Анет е.
И на много други стоки, цените са добри в сравнение с К,Л или Била.
Масово по веригите има изкуствено завишени цени.
Даже на това кафе, си спомням,че беше 7 и нещо преди нова година.

# 66
Това кафе е на тази цена от месеци. Имали сте късмет, че е имало още наличности на старата цена. При карз явно още има.

# 67
Двете снимки са на различни грамажи.

# 68
  • Бургас
И за 500гр пак е много 24 лв!

# 69
В Кауфланд си имат практика някои (доста) стоки да са на високи редовни цени, за да може да ги пускат периодично на "промоция" с 30%, 40%, 50% "намаление"...😉

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 21:28 от dolce miele

# 70
Това кафе намалено беше последно на 18 лв

# 71
  • София
В Кауфланд си имат практика някои (доста) стоки да са на високи редовни цени, за да може да ги пускат периодично на "промоция" с 30%, 40%, 50% "наналение"...😉
Вярно е това, да.
Никой от управата им не очаква това кафе да се продава на тези цени. Съмнявам се и някой да ги купува. Жътвата идва като лепнат големите уж проценти.
Но не е измама или нещо лошо, не го казвам с упрек. Политика, която работи, години опит и познати похвати.
А в духа на тази тема : Билла, Метро и Фантастико работят със същите похвати.
Хит, доколкото знам, не.
А за Т Маркет не искам и да знам 😅

# 72
Има и хора, които не гледат/сравняват цени и купуват и без продуктите да са на промоция. Особено пък ако не пазаруват и в други магазини.
Тази година срещата с Т-маркет тепърва ми предстои.😅

# 73
Хубаво ли е наистина това Едушо?
Докато беше Чибо Фемили често го купувах и ми харесваше, но в един момент пуснаха още 1или2 вида, които бяха в еднакви опаковка само по един надпис се различаваха, а бяха гадни и често ги бърках и взимах от гадното. Приключих с него след като ми се паднаха едно след друго 3 лоши пакета, кафето беше супер тъмно изгоряло и едва течеше на машината, абе ужасно. Малко след това му смениха името и стана Едушо, но така и не се навих да го пробвам.
Сега покрай вашите коментари ще взема да го пробвам. 24 лв няма да дам баш за него, но 7-8-9 ще ми откъснат за една проба 😀.

# 74
Двете снимки са на различни грамажи.
Гледа се цената на килограм, все пак разликата между 33лв/кг и 48лв/кг е доста впечатляваща, с около 45% нагоре...

Общи условия

Активация на акаунт