Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 65 481
  • 537
  •   1
Отговори
# 480
В Овча купел на Монтевидео намаляват сушито( има табела), ако не се продаде до 20-21ч.

# 481
Играчките тази седмица на каква цена са?

# 482
От брошурата и пише до изчерпване

Извинявай за въпроса, но за какво са ти толкова много играчки?

# 483
Оо, значи пак аз нещо не съм разбрала, на табелата видях 28.06 и си помислих, че ще са 3 евро до тогава, а те били с карта на тази цена.
До последно се колебаех дали да не взема и едно кученце Йорки, май и на мен искам да си купя едно коте 😆.
Ами общо взето не ми трябват, но ме съблазняват да ги купя всички наредени на снимката ми харесаха.

# 484
В Овча купел на Монтевидео намаляват сушито( има табела), ако не се продаде до 20-21ч.
Сетих се днес да снимам табелите с намалението и работното време, може да е полезно за някого
Скрит текст:

# 485
Купих от Била в Пловдив много гадни розови домати уж български били. Те половината още в кашончетата бяха покъртителни меки и разплескани. Едва избрах 5-6 броя, но на вкус не са хубави изобщо гумени и фалшиви все едно са зимни, а не в сезон

# 486
Може за някого да е полезно
Скрит текст:
За първи път реших да се възползвам от купон ( от настоящата футболна игра) - на две различни дати ми се паднаха -50% за кенче Карлсберг, съответно с различен срок на използване, но не успях да взема и двете. Първо решихме с касиерката, че грешката е в реда на чекиране на карта, продукт, купон. Оказа се, че купоните са с еднакъв код и затова не може, дори и при 2 отделни покупки. Ще пробвам в друг ден за втората.

# 487
  • София
Може за някого да е полезно
Скрит текст:
За първи път реших да се възползвам от купон ( от настоящата футболна игра) - на две различни дати ми се паднаха -50% за кенче Карлсберг, съответно с различен срок на използване, но не успях да взема и двете. Първо решихме с касиерката, че грешката е в реда на чекиране на карта, продукт, купон. Оказа се, че купоните са с еднакъв код и затова не може, дори и при 2 отделни покупки. Ще пробвам в друг ден за втората.
Пробва ли да вземеш втората бира? И аз имам профил с 2 бири и се чудя дали ще мине втората. Но щом си пробвала на две отделни бележки, сигурно и в друг ден няма да минава. Sad

# 488
Танче, реших да пробвам  след утре евентуално, защото валидността им е до 6ти, и до 8ми. Касиерките не можаха да ми дадат съвет, едната знаеше само,  че може по 1 на профил на ден, но не е сигурно дали ще стане както го измислих. Здраве да е!
Днес имам -3 евро, но не правя такива сметки за да го ползвам, ако някой го иска, да ми пише.

# 489
  • София
Танче, реших да пробвам  след утре евентуално, защото валидността им е до 6ти, и до 8ми. Касиерките не можаха да ми дадат съвет, едната знаеше само,  че може по 1 на профил на ден, но не е сигурно дали ще стане както го измислих. Здраве да е!
Днес имам -3 евро, но не правя такива сметки за да го ползвам, ако някой го иска, да ми пише.
Ще чакам да кажеш какво е станало. Все си мисля, че ваучерът "изчиства" всичко, което е с този код. Sad Иначе на другия профил имах различни бири и минаха на една бележка.

# 490
Здравейте, има ли тема "Кои супермаркети харесвате и кои - не?" ?
Виждам, че в тази тема се пише само за промоциите, а къде може да се дискутират веригите директно?

# 491
  • Буркина Фасо
има теми за Лидл и Кауфланд.
може да се пише за всичко, касаещо веригите.

# 492
Аз се опитах да взема 4 Карлсберга , както пише в мейла, но не успях. Отстъпи ми само за 1 бира.

# 493
Здравейте! Дали в Билла продават еритритол? Нямам много време за пазаруване, ако мога да го взема от там ще е супер.

# 494
  • Кърджали
Здравейте! Дали в Билла продават еритритол? Нямам много време за пазаруване, ако мога да го взема от там ще е супер.
Мисля, че съм виждала при здравословните (диабетични) продукти е при нас.

Общи условия

Активация на акаунт