Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 64 512
  • 530
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм с андроид 17, значи в случая не е така.

# 511
Докато сме на тема Била, имат ли клиентски мейл, на който мога да подам оплакване? В приложението не намирам нищо.

# 512
# 513
  • Буркина Фасо
или през ФБ страницата.

и при мен няма актуализация приложението. в гугъл плей си пише, че е от юни месец последната версия. има значение и версията на адроид, или пък е ios. имам два телефона и съм забелязал в повечето случаи първо излиза за по-стара версия на андроид и след ден два и за най-новата.
над твоя пост съм пуснал снимка. там пише, че актуализацията е от 15 юли.

# 514
Докато сме на тема Била, имат ли клиентски мейл, на който мога да подам оплакване? В приложението не намирам нищо.

mydata@billa.bg ; info@billa.bg
Писла съм и на тези два мейла...не че имаше ефект (както и оплакването ми по телефона им)...по-добре пишете на КЗП (ако разбира се е в тяхната компетенция)

# 515
  • гр.София
А,хич не отговарят на мейлите,освен автоматичното - благодарим за сигнала, ще Ви отговорим, бъдете търпеливи...
Но за едни глупави пържоли преди време си ги насолих пред КЗП и получих отговор,че сигналът ми е основателен.

# 516
На Била и аз съм писала, звъняла, никакъв ефект. Губене на време. КЗП там.

# 517
Bradley Cooper - за андроид 17 трябва или да сте бета тестер, или да сте с гугъл пиксел телефон. все пак Стабилната версия на операционната система 17 стартира на 16 юни 2026 г.

# 518
С Пиксел съм, да Wink Защо реши, че не знам какво пиша?

# 519
Ей, много са сладурски тези животинки! Видях ги онзи ден в Била, сега са ги сложили до касиерките, там където по принцип "пренасочват" продуктите на втори клиент ако първия се забави. Явно не успяват да ги продадат и ги местят на все по видими места.

Ако още ги намалят, ще взема и аз да си купя, към момента едва се възспирам, че имаме много такива приятелчета вкъщи.Blush

# 520
На мен ми се сториха много грозни в една Билла. Изпонамачкани до неузнаваемост. Но може би не са така навсякъде.

# 521
Ами да, като всяко животинче дето още си няма дом и човек, който да го обича. Значи купуваш ги намачкани и после в банята, след това им решиш козинката с четка, оправяш им ушичките и те те гледат мило и първо стават хубави, а като ги заобичаш, после стават най-хубавите! Hug Heart

# 522
  • гр.София
Аз,заради темата,специално ги загледах и пипнах в една от големите Били, понеже се коментираше как са наживо. Много добри ми се видяха- качествени, мекички,няма усещане ,че държиш изкуственяк.

# 523
Много са хубави играчките, за цената си от 3 евро даже са чудесни. В Джъмбо има такива малки кученца и котенца, много по-малки от тези в Била и май бяха по 5 евро, а по качество повече приличат на китайски боклуци и няма такъв голям избор. А и не са толкова реалистични като в Била, кученцето йорки си е много реалистично на породата.
Някои са смачкани, но това според мен е от транспорта, нареждането и клиентите

# 524
  • София
В къщи внучката има сивото коте от Била. Като го домъкнаха с майка си беше смачкано и криво. Но за 1 нощ се оправи и сега е много сладичко. Мразя котки, но на това му се радвам.
Може да си купите като резерва - ако ви поканят на РД на дете да е готова част от подаръка.

Общи условия

Активация на акаунт