Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 71 228
  • 580
  •   1
Отговори
# 555
  • Карлово
може би в магазини с по-голяма площ имат възможност да пускат доста продукти с -70%.
има място къде да ги поставят. при нас са отстрани на регалите и по-средата м/у тях, на пътеката.

Не е това причината в случая. Нашият е с голяма площ. Намирала съм страхотна вертикална прахосмукачна Грундинг на 70%. Каната също съм купувала на някакво намаление, може и 70% да е било . Просто сега няма. Имаше Аперол с чаша, на 25% намаление...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 556
  • Буркина Фасо
о,не. не във всеки голям магазин може да има всички продукти с -70%.  но пък в по-малките много рядко може да се намерят. иначе са като останалите стоки - някъде ги има, а другаде не.

# 557
В нашата Билла има доста продукти на Аквафор със 70% отстъпка - купих 2 кани, 3 кутии х 4 филтъра за година напред и съм доволна.

Иначе вече ползваме каната, доволни сме вкъщи.

Цени:
Кана "Престиж", цвят череша - 7,67 евро
Филтри А5 или А5Н (4 броя в кутия) - 10.74 евро

Иначе имаше и друг тип кана, с по-плоски филтри, но май са по-слаби и филтрите им са с по-нисък капацитет.

# 558
А намаления по брошура ли са били или имат друг срок ?
Имат нова брошура от днес, аз така и не отидох тези дни и се чудя има ли смисъл утре да се разкарвам, ако вече са приключили?

# 559
Ако въпросът касае каните и филтрите за тях- намалението им не е по брошура, а "разпродажба"  до изчерпване на наличните ( може да не е навсякъде).

# 560
А намаления по брошура ли са били или имат друг срок ?
Имат нова брошура от днес, аз така и не отидох тези дни и се чудя има ли смисъл утре да се разкарвам, ако вече са приключили?

Не по брошура, има ги от няколко седмици насам, но не им обръщах внимание, докато не ми хрумна, че не е лоша идея, най-малкото водата няма да мирише толкова.

Направиш проучване и изкуственият ми интелект каза, че за тези пари е добра оферта и купих 2 кани и 3 комплекта филтри.

Като цяло лесно се поддържа (филтърът не трябва да остане без вода, за да не изсъхне) и филтрирана вода не трябва да седи в каната повече от 24-48 часа.

Доволни сме дотук.

# 561
Да не забрвите всяка година да купувате нови кани защото са от калпава пластмаса и почват да отделят вредни вещества във водата. Joy

# 562
Да не забрвите всяка година да купувате нови кани защото са от калпава пластмаса и почват да отделят вредни вещества във водата. Joy

Може ли източник? На опаковката пише "BPA Free", което е важно за мен.
Цитат
BPA Free – какво означава и защо е важно?

Етикетът BPA Free означава, че даден продукт е изработен без използването на химичното съединение бисфенол А (Bisphenol A).

Какво представлява BPA?

Бисфенол А е синтетичен химикал, използван от десетилетия за производството на твърди пластмаси (поликарбонати) и епоксидни смоли.

Среща се в:

кутии за храна;
бутилки за вода;
вътрешното покритие на метални консерви;
касови бележки (термална хартия).

Веществото може да преминава от опаковката в храната или напитките, особено при нагряване. Действа като ксеноестроген и може да наруши хормоналния баланс в организма.

Защо е важно да избираме BPA Free?

Защита на здравето: Намалява потенциалното излагане на BPA и свързаните с него рискове.
Безопасност при топлина: Подходящите за контакт с храни материали са проектирани за конкретни температурни условия, но „BPA Free“ само по себе си не означава, че продуктът е безопасен при всякакво нагряване.
Алтернативи: Вместо пластмаси, съдържащи BPA, производителите използват материали като полипропилен, Tritan, неръждаема стомана или стъкло.

# 563
  • Пловдив
Някой знае ли в Пловдив в коя Била има намаление на кани?

# 564
И плажно масло. Yum В специализираните списания и сайтове твърдо натъртват в никакъв случай да не ползвате маслото следващата година. Всяко лято – ново плажно масло. Иначе небето ще се срути! Laughing

# 565
Как ли пък не ахаххаха....Какво точно ще му стане на плажното мляко?!?

Дори фармацевт ми е казвал, че и изтеклите лекарства нищо им няма, най-много активната съставка да е намалила малко действието си, но пак има такова.

# 566
Антибиотици и инсулин не се ползват с изтекъл срок. На всичко останало няма проблем да се пие.
 Козметиките масово започнаха да не им слагат срок на годност, а срок след отваряне.

# 567
  • Пловдив
Има ли в Билла хубав сладолед?

# 568
Има ли в Билла хубав сладолед?

Мистик има сладолед. Ако обичате карамел. Аз го обожавам. Гледах също, че и Галакси е на много добра цена.

# 569
  • Пловдив
Мерси, ама за Фамилия съм пас Simple Smile Друг вид, ако има.

Общи условия

Активация на акаунт