Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 71 132
  • 580
  •   2
Отговори
# 570
Галакси тогава...Grinning
Има и други, но не гледах непромоционалните.

# 571
Преди години фармацевтка в малка аптека ми беше разказала, че си е мазала сума ти кремове Виши, които не разрешават да се продават заради изтеклия срок.

# 572
Антибиотици и инсулин не се ползват с изтекъл срок. На всичко останало няма проблем да се пие.
 Козметиките масово започнаха да не им слагат срок на годност, а срок след отваряне.

Да, за други ставаше въпрос....не уточних правилно.

# 573
  • In transit
Има ли в Билла хубав сладолед?

Не знам дали питаш за промоционален или не, но този е много хубав.

Скрит текст:
В Кауфланд ще е на промоция от понеделник, в Била не е.

# 574
  • Пловдив
По принцип питам Simple Smile
Видях го иначе и го загледах...мерси!

# 575
Мистик Dion са много хубави, но не знам дали ги има в Билла.

# 576
Ох, големи щуротии са пуснали на -70% в Билла, как да не си купи човек. Забърсах кутии за храна, тиган, съдинки за къмпинг....

# 577
Някой знае ли в Пловдив в коя Била има намаление на кани?
В магазина в Мола няма там никакви намаления не видях,  в този на автогара Родопи също не видях. Отказах се да ги търся и не съм обикаляла в другите.
Писах на Била да ги питам да ми кажат, ако е възможно, че да не обикалям из всички, а те ми отговориха, че вече били с нова брошура и нови промоции. Аз затова ви питах по брошура ли са тези намаления

# 578
В Билла на 6-ти септември, Пловдив няма кани. Само филтри от двата вида.

# 579
Аз не очаквам особена адекватност от имейлите на Билла...😅

# 580
Някой знае ли в Пловдив в коя Била има намаление на кани?
В магазина в Мола няма там никакви намаления не видях,  в този на автогара Родопи също не видях. Отказах се да ги търся и не съм обикаляла в другите.
Писах на Била да ги питам да ми кажат, ако е възможно, че да не обикалям из всички, а те ми отговориха, че вече били с нова брошура и нови промоции. Аз затова ви питах по брошура ли са тези намаления
Дори и да ви кажат,че има някъде нещо налично по система, не е гаранция, че реално наличността е правилно. При нас в Лидл ей така пращаха хора, защото се водеха някакви смешни бройки прахосмукачка, които всъщност ги нямахме в склада.

Общи условия

Активация на акаунт