Добър педиатър в София за деца, които имат здравословни проблеми

• 181
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Молбата ми е за добър педиатър, който има опит в следенето и лечението на деца след операции и в по-деликатно здравословно състояние. Накратко имам две дечица близначета, едното оперирано заради сърдечен проблем (родено и с други малформации), а другото оперирано след мозъчен кръвоизлив и гърч. Затова искам педиатър, който е запознат с лечение на по-крехки деца, който е наясно, че при тях ще трябва малко по-специфичен подход. Не бих му звъняла за глупости по телефона, но при евентуален проблем бих се радвала ако откликва на обаждания. (Например при детето с мозъчната операция една по-висока температура би могла да предизвика гърч, затова подходът на моята педиатърка (ако вдигне над 38C тогава давай панадол) не би бил подходящ. Благодаря!

# 1
  • София
Здравейте, незнам дали ще Ви бъде полезно, но:

- насочете се се към педиатър - неонатолог. Това са педиатри със придобита втора специалност неонатология и са със по-високо ниво на квалификация.
- попитайте във "Фондация Нашите недоносени деца" за списък със лекари.
- Доц. Ралица Георгиева- за детенцето със операцията от мозъчен кръвоизлив.
- Доц. Румен Маринов - за детенцето със кардиологичната операция.

Можете да ги намерите във детски център "Сърце" - там им е допълнителният приемен кабинет.

# 2
Д-р Донка Узунова работи в ДЦ Сърце. Тя е неонатолог и завеждаше в Шейново, а сега, доколкото разбрах, е в Пирогов в Детска реанимация.
Д-р Масларска в Токуда, ама там прегледите май са в самата Токуда и знам, че пада чакане и лудница..

Общи условия

Активация на акаунт