A.B.I./Семейството е изпитание

• 14 484
  • 257
  •   6
Отговори
# 255
Епизод 3 Резюме и кадри...
Докато семейство Ханджоглу е разтърсено от случилото се с Тахир, арестът на Мелек по обвинение в убийство дълбоко наранява семейството. Мелек, която плаче, че е била отвлечена и е невинна, е изпратена в затвора, когато фалшивият паспорт е разкрит. Доган е разкъсан между чувството за справедливост и гнева, безпомощен да остави сестра си зад решетките. Тъй като балансът в семейството е нарушен, възможността Доган да стане глава на семейството според завещанието на Тахир разпалва нови конфликти. Мрачните планове на Бехрам, миналите грешки на Синан и противоречивата съвест на Чагла влаче всички по път без връщане. Докато Доган е решен да разшири границите, за да спаси Мелек, Мелек очаква много по-голяма опасност, която се бори да оцелее в затвора.

# 256
Зад кадър

...............................................

Още снимки от епизод 3

# 257
Здравейте, момичета!:smile:
Цвети чудесна тема си направила, благодаря!
Знаех си, че участието на Кенан ще бъде много полезно за рейтинга. Изчакахме се!
Виждам доста познати аватари и съм доволна, че ви има. Дано темата стане уютно място за всички.
Аз нямам фаворит, доволна съм от кастинга. Не очаквам романтика и любов. Дано по-късно като разгърнат сценария и задълбаят в проблемите вездесъщият RTURK да не развърти метлата.
Чета ви с удоволствие!
Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт