☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 44 434
  • 460
  •   11
Отговори
# 420
Честит имен ден и на днешните празнуващи!
mariat, mtz прави сте Simple Smile . Трябва си по - червено червено. Обаче от години почти не нося, освен в аксесоари... И импровизирах с каквото има Simple Smile . Ще трябва да се поправя  Simple Smile
Колани почти винаги нося. По практични причини преди всичко.Когато не се радваш на добре изразена талия си трябват, освен ако не си любител на свлечени панталони Simple Smile . Имам си различни дължини, в зависимост от дълбочината им.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 09:46 от pep_si

# 421
Аз съм от хората, които почти винаги слагат колан.Но понякога ми е в повече.Бях приготвила, но наред с финтифлюшката на блузата, ми дойде много. натрупване на елементи.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 10:02 от ДХ3

# 422
  • Бургас
Деси, много приятно си съчетала всичко, както винаги!  

Би ли споделила или на ЛС за панталона?

Моя барел ми хареса как стои  с тази блуза, подобни прибрани  ще му търся.
Скрит текст:

Све, и на мен много ми хареса как ти стои роклята.

# 423
Деси, много си готина...аз съм от хората пък, които почти не слагат колан, даже и да има гайки...имам някъде 3-4 колана от кожа/велур и безброй към разни рокли изкуственяци...
Ще ми се да помириша този парфюм...в мола го нямаше! 🤔 Като ме познавате вкуса дали ще ми хареса?

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 16:33 от mimi.7299

# 424
  • Sofia
Мими, много е розова Делина, не на всеки се харесва, а са много пари за на сляпо. По-добре тествай , ако я няма при вас, прати ми адрес да ти дам проба,  но ще е след няколко дни,  че след малко заминаваме за Прага.
В тоя студ никакъв стил, ще се движа навлечена.
Коланчета само на дънки слагам да не ми се свличат.

# 425
Мими, имам имитация на Делина и много я харесвам, но има една нотка интересна и трябва да пробваш.
Аз за Коледа получих от ММ Килиън с клъч:

Един час се чудих дали да го отворя, че после не мога да го върна ако не ми харесва.Четох, четох…ММ малко се обиди даже.Накрая го отворих, много хубаво мирише, ама за мен не е траен хич.Потвърждавам ми се теорията , че
много пари за нищо са днешните парфюми.Мерси!

Гале, пиша ти.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 12:37 от ДХ3

# 426
  • София
Харесвам парфюми, миришещи на локумена роза, имаше преди време такъв на Elie Saab от ексклузивите, Essence N1 Rose или нещо такова, но сигурно вече не се намира по сайтовете.

# 427
ДХ3, нека постои парфюма месец-два да мацерира, ще стане по-траен.
Ани, честито ти име, само с добро да се споменава и да си здрава! 🌸

# 428
Дия, добре, пръскала съм 2 пъти досега само, но ще го оставя да зрее

# 429
  • София
Аз имах първата Делина, още 2017. Струва ми се преди векове.. Като беше малко повече от средата реших, че не мога повече да я трая и я продадох.
Много локумена роза, ревен, арабска нотка...

# 430
Мерси момичета. Насляпо абсурд. Толкоз пари...!
Килиана е страхотен според мен, винаги съм го харесвала...но никога не ми се е приискало да го купя...много странно!
Вярно е за днешните парфюми, унифицирани 5 основни аромата, заменяне на естествени състанки със синтетични, липса на оригиналност и лукс в шишетата...все по рядко нещо ме грабва!

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 14:01 от mimi.7299

# 431
Преди няколко седмици говорихме, че сега е актуално дънките да се носят без колан.
Аз не мога - поли, панталони, къси, дълги щом има гайки, имам и колан - 3-4 нося. Удобно ми е повече и някак по-завършено ми стоят със. Но пък е въпрос на усещане - дъщеря ми е като Мими. Изключение е да я видя с такъв.

….

Тази сутрин ми дойде музата, направих две дози шоколадови мъфини. Дребната отнесе половината, преди малко я изпратих. ММ отиде да се постригва и да пазари. Сега ви дочетох и се изнасям с книжка към спалнята.
Ани, Деси, Пепси, Све - прекарсни както винаги.
Деси, много харесвам дънките ти. Дали да не си купя още едни? Откъде са?
Зара тази година нещо се бъгнаха. Като си взех доставката от магазина не получих имейл както обикновено, че е взета. И сега през 2-3 дни ми пращат че имам неполучена такава. А даже парите отдавна ми възстановиха за върнатите артикули. Да видим до кога ще ми досаждат.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:46 от MagniМ

# 432
Магни, родена си за дънки! Чудесна! Защо нямам и аз такива красиви крака...😭
Върнах това яке, нещо не се одобрих!

# 433
Благодаря, Мими! Не знам дали съм родена за дънки, но съм закърмена с тях. Татко ми купуваше от кореком още в началното училище и както много обичам рокли, поне 2-3 пъти в седмицата съм с деним.
Между другото не ми се струва етично затова не съм показвала 82 годишната баба на моя зет - бяла (ама снежно бяла) тениска, прави тъмносини дънки, бели сникърси, къси лакирани в червено нокти и винаги с червило. Няколко пъти съм я виждала като се събираме с неговото семейство и страшно ме радва тази жена. Ако стигна нейните години искам да съм като нея.
Много е хубаво това яке, защо не се хареса, изглежда много в твой стил.

# 434
Мой стил е, да. Но това разшрявашото се под талията отдолу нещо не ми пасна...!

Общи условия

Активация на акаунт