Лидл 196 - 2026 в €

• 53 704
  • 596
  •   10
Отговори
# 585
  • София
Да, полезна информация 👍
Но пък и е много странно да пускат купон, който няма да хване щом са и в брошура намалени.
Ще трябва по-внимателно да си стиковат купоните и брошурите занапред явно.

# 586
  • София
Да, полезна информация 👍
Но пък и е много странно да пускат купон, който няма да хване щом са и в брошура намалени.
Ще трябва по-внимателно да си стиковат купоните и брошурите занапред явно.
Купонът за пърленките не е от седмичните и е с поне 14 дни валидност. Има надпис "За теб". Дори сърчице са му сложили. Joy  Май този вид не се появяват в понеделник, а в произволен ден. В момента неизползваният купон има още 8 дни валидност, а се появи миналата седмица.

# 587
Ние пазарихме днес в Сърбия.
Тук дали имаме такъв течен сапун на Сиен, че не бях сигурна и взех само 1 бр, понеже е 1 литър и тежи, а бяхме с ограничен багаж.
Цената е 0.86 цента. Това е 1,68 лева за 1 литър сапун, мисля че е чудесна цената.

# 588
За тези намаления и купони, явно зависи, не съм сигурна и аз.
Ето един пример, от края на декември, имах купон за тези пилешки гърди, и отделно ги имаше намалени в конкретния ден с 20%, приложиха се и двете намаления.

# 589
Ние пазарихме днес в Сърбия.
Тук дали имаме такъв течен сапун на Сиен, че не бях сигурна и взех само 1 бр, понеже е 1 литър и тежи, а бяхме с ограничен багаж.
Цената е 0.86 цента. Това е 1,68 лева за 1 литър сапун, мисля че е чудесна цената.

Хубав ли е този сапун?

# 590
Здравейте, а някой има ли мнение за ел. четки, които са в брошурата тази седмица? Заслужават ли си, в предвид ниската цена и по-добре ли са спрямо обикновените четки?

# 591
Нямам мнение за четките, но четките и главите за тях се намират на 1ва каса и се раздават под строг контрол Simple Smile Преди си ги взимах нормално от при намаленията

# 592
  • Бургас
Не изкара дълго батерията ѝ на ел.четката. Върнаха ни направо парите.

# 593
  • Пловдив
За зъбния душ има противоречиви мнения из интернет пространството, но купихме един да го пробваме, ако не сме доволни ще го върнем.

# 594
  • Козлодуй
Доволна съм от зъбния душ но го ползвам само гола защото се къпя цялата с него Simple Smile

# 595
  • Пловдив
Има ли хубав зелен боб в буркан?

# 596
Подарявам -25% на избрани продукти за лице Cien
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт