Лидл 196 - 2026 в €

• 24 434
  • 300
  •   2
Отговори
# 120
Четките за зъби, които са 3-ка и са подобни на вид на Curaprox са хубави. Наистина са мекички.
Какви са тези четки, нужна ми е много мека.

# 121
  • SF
Не си мийте зъбите с меки четки (Софт). Трябва ви средна.

# 122
  • София
Не си мийте зъбите с меки четки (Софт). Трябва ви средна.
Това пък защо? 🙃
При хора с изтънен емайл зъболекарите препоръчват именно софт и супер софт.

Лидълските четки традиционно са хубави, но и евтини

# 123
  • Бургас

Какви са тези четки, нужна ми е много мека.
[/quote]
Ето тези
Хубаво измиват и имат малка маневрена глава. Simple Smile  И не са от онези, които снопчетата им завършват с косми - за мен неприятно усещане.

# 124
Някоя дама вече има ли я ? Изпробвахте ли я?
Трябва ми за прах и котешки косми.
Много ли е слабичка?
Благодаря!

# 125
Четката за зъби е индивидуална и е хубаво зъболекар да ви консултира каква да ползвате - ултра софт, софт, медиум или твърда.
 На мен ми е забранено ултра софт и софт поради проблем. Само с твърда четка мога, а допълнително ползвам интердентална+зъбен душ+конец.

# 126
Четката за зъби трябва да е съобразена с индивидуалните нужди на всеки човек. Такава категоричност в изказванията е странна.
На мен лично двама зъболекари са ми препоръчали точно мека и супер мека.

Минибрауни кутия миналата година в края на декември последно съм взимала на 4.40 редовна цена. Вече са 5.50лв. Гадничко.
Реално не съм гледала на други продукти цените, а и не ги помня, но тази ме накара да си проверя бележките.

Забелязали ли сте увеличение на хранителните стоки? Такива глезотии като минибрауни, сладкиши, шоколади не ги броя за важни.

# 127
Супер меката не мие изобщо, а при мен проблемът е в точно това, да не остане плака.
 Гледаха ме на някакъв УВ апарат - бях с очила и зъболекаря също. Има огромна разлика при мен между миене със супер мека и миене с твърда.

# 128
Тези са много подходящи за хремави нослета. Много са мекички

# 129
Замразените боровинки хубави ли са?
На мен ми направи впечатление цената на сладките картофи. Купувам ги само на акция. Последно взимах преди Коледа за 2.50 сега за 2.99

# 130
  • София
Замразените боровинки хубави ли са?

Да, моята дъщеря си слага ежедневно в закуската -много са приятни.

# 131
  • SF
Супер меката не мие изобщо, а при мен проблемът е в точно това, да не остане плака.

Точно затова възрастни хора, които имат постоянни зъби не трябва да използват мека четка, но който каквото иска да си ползва. В крайна сметка не съм ги прегледала и не очаквам някой да ми се върже на препоръката.
Лично аз при мека не бих ползвала.

Принтерчетата в Лидл бяха свършили.
Имаше хаос с етикетите. Редят новата стока, но не е етикетирана.

Купих от черното кафе на капсули, съвместими за Неспресо. Само една черна кутия имаше. Никой не знае Арабика ли е или какво. Утре ще видя как е на вкус.

# 132
Мисля, че Adalind беше публикувала по-назад снимки, където се виждаше какво кафе в кой цвят кутия е.🤔

# 133
  • Sofia
Златната е 100%, Арабика, пишеше на единия вид опаковка.

# 134
Черното е смес арабика и робуста, лилавото и златното са 100% арабика.

Взех пак кофа зеле, добре е. Dolce, и домашна зелка ми предложиха, щях да падна Joy

Чай на промо няма ли да пуснат, че плодовите са ми попривършили.

Общи условия

Активация на акаунт