Лидл 196 - 2026 в €

• 24 263
  • 299
  •   5
Отговори
# 285
  • Sofia
Тези премиум котешки консерви и в къщи много се одобриха. Направо си измива купичката, а паучове какви ли не ги побутва и само хвърлям. Ще дозаредя от тях.

# 286
Ние пък вземаме от пилешките кренвирши. Не са лоши.

# 287
Здравейте, дали са пускали преди четката за чистене на баня (spin scrubber) от новата брошура за 43.99 лв? Някой има ли я?

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 19:08 от m i

# 288
Докато сме на тема кренвирши ...
Скрит текст:

# 289
Здравейте, дали са пускали преди четката за чистене на баня (spin scrubber) от новата брошура за 43.99 лв? Някой има ли я?

Доколкото я видях се зарежда с USB и само дотук е твърдо не.

# 290
  • София
Купихме от така издирваните коледни бисквити със сложното име, същите са.
Скрит текст:

# 291
Уникални са. В Кауфланд има такава поничка на пекарната - с този крем.

# 292
Но тези са в постоянния асортимент, което е добре.🙂

# 293
Защо да не е вярно. Котката освен детските кренвирши и още няколко вида шунки, от скъпите, нищо друго не поглежда. Изключвам разни сухи колбаси с много подправки, за тях не ми е критерий.

Защото имам много наблюдения и виждам, че не е вярно. Но който иска да се залъгва.

# 294

Доколкото я видях се зарежда с USB и само дотук е твърдо не.

Защо?

Имам две такива четки, едната от Тему и една на Бош. И двете се зареждат с USB, нямам никакъв проблем, издържат достатъчно дълго за внимателно чистене на баня с вана.
Точно този модел не съм използвала, важно е да се види откъде могат да се купуват консумативите-резервните глави. Аз реално на тази от Тему, която е с 5 приставки, използвам само 2. На Бош са много скъпи (за моя вкус), а реално изкарват еднакво дълго.

Тези бисквитки днес ги нямаше в нашия филиал. Grinning

Напоследък бананите, които зареждат са винаги супер зелени и безвкусни даже и когато узреят. Био бананите и те.

# 295
Защо да не е вярно. Котката освен детските кренвирши и още няколко вида шунки, от скъпите, нищо друго не поглежда. Изключвам разни сухи колбаси с много подправки, за тях не ми е критерий.

Защото имам много наблюдения и виждам, че не е вярно. Но който иска да се залъгва.
Някои животни може да не ядат определени колбаси заради използвани в тях подправки и по други подобни причини. Не защото са качествени или не. Има и други, които ядат без да подбират много. Имах преди години котка, която не признаваше никакво котешки консерви с храна, нито паучове или пастети, също и никакво месо, нито шунки или колбаси - обаче си умираше за черен дроб и за сухи гранули.
Та и на мен не ми е критерий какво ядат/не ядат животните.🙂

# 296
Купихме от така издирваните коледни бисквити със сложното име, същите са.
Скрит текст:
Еее браво, благодаря за снимката!

# 297
Хоп-Троп, колко време ги зареждате, за да изтраят едно чистене? Наскоро имаше прахосмукачка и не взех по същата причина. Трябваше да й купя отделно зарядно. Ако ще ми се зарежда по 3-4 часа за 20 минути чистене, мерси съм.

# 298
Онзи ден взех консерва царевица на Фрешона, днес я отворих и е тъмна на цвят и на вкус е малко странна.
Такава ли си е по принцип или съм попадала на лоша партида. Щях да правя руска салата, взех и грах и сега се чудя и той ли е със съмнително качество.
На кои марки консервите и бурканите с грах и царевица са хубави ?

# 299
Аз съм си взела такъв жетон за количките от Тему и повече не се ядосвам, че не успявам да отключа количката. Малките при нас нито с жетон, нито с монета се отварят. А големите са идват високи и тежки за маневриране.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт