Лидл 196 - 2026 в €

• 31 965
  • 375
  •   6
Отговори
# 315
А, как така, не е ли постоянен асортимент? Сега ми трябва.

# 316
  • София
Когато аз купувах миналата година не беше в ПА. Сега към момента не мога да кажа дали вече е, не ми е трябвал повторно и не съм обръщал внимание.

# 317

Не е, при всяко пазаруване се оглеждам, но няма, освен някъде да има нещо останало и да не са го прибрали. На мен ми трябва периодично, затова всеки път търся.

# 318
Някой опитвал ли е унгарската кифла, която ще е на промоция? Това нещо като виенската кифла ли е (само тесто без пълнеж), или нещо съвсем различно?

Скрит текст:

# 319
Тесто, леко солено. Аз я прокарах намазана с крем сирене, иначе все едно хляб ядеш.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:26 от DayInMay

# 320
  • София
Веднъж купих да опитам и не бих повторил. Буквално хлебно е тестото, без пълнеж. Поне ароматно да беше като хлебчетата им...

# 321
И аз я опитах, не е нещо запомнящо се. Без нищо я изядох, но аз и хляб мога да ям без нищо към него.

# 322
И аз бях купила две такива кифли и едната замина на боклука. Беше станала на камък, толкова нямах желание след първата Laughing

# 323
Какво е това "Бейкър"?
Абсолютно непознато ми е, пускали ли са преди?

Вътре е с пълнеж подобен на пица - червен (доматен) сос, ако си спомням имаше и колбас.

# 324
Може ли снимка на препарата против мухъл? Да знам и аз за какво да се оглеждам.

# 325
За инфо: всичко на основата на натриев хипохлорит е ефективно срещу мухъл. Когато е било спешно и не съм имала друго, съм разреждала доместос е съм бърсала с гъба. Пак ми беше по-евтино от саво. За всички такива препарати важи да не се вдишват изпаренията, да се пазят очите и да се ползват ръкавици.
Явно въпросният спрей е с добра концентрация, бих го тествала. Благодаря за препоръката.

# 326
  • София
Аз си пръскам с разредена белина, същата работа върши.

# 327
Пръскала съм с разредена белина, нищо общо със Саво. Трябва ми по-голямо количество препарат, повече време за действие и мухълът избива по-често.

# 328
Какви са ви впечатленията за чаршафите с ластик, до днес бяха на промоция, но служителката каза, че много бързо свършват всеки път. Мнения?

# 329
Аз използвам неразредена белина. След белината никога не се е появявал мухъл.

Общи условия

Активация на акаунт