Лидл 196 - 2026 в €

• 30 587
  • 369
  •   3
Отговори
# 330
  • София
Може ли снимка на препарата против мухъл? Да знам и аз за какво да се оглеждам.
Заповядай :

# 331
И този препарат за ВЦ с белина със зелената капачка, който се вижда oтзад на снимката, е много добър. Чистя с него и плочки, мивки, ваната. Само вече проверявам дали мога да отворя капачката, преди да купя, защото веднъж ми се наложи да заменям едно шише с превъртяна капачка, която просто нямаше отваряне.🙂

# 332
Какви са ви впечатленията за чаршафите с ластик, до днес бяха на промоция, но служителката каза, че много бързо свършват всеки път. Мнения?
Имам 10-тина. Различни пускат като материя. Има едни много провлачени, от тях не съм взимала. Общо взето на допир ги избирам. Имам и два, които се водеха сатенен памук, или нещо подобно беше. Те са доста стегнати, но иначе също са хубави.

# 333
Аз използвам неразредена белина. След белината никога не се е появявал мухъл.

Следващият път ще пробвам с неразредена белина и ще направя сравнение.

# 334
Какво е това "Бейкър"?
Абсолютно непознато ми е, пускали ли са преди?

Вътре е с пълнеж подобен на пица - червен (доматен) сос, ако си спомням имаше и колбас.

И ситно нарязани кисели краставички.

# 335
  • Mostly in my mind
Объркали ли са цените в приложението в секция промоции? Т.е. цените май са в евро,а пише лв...

# 336
  • SF
В Лидл тотално са объркани цените! Стока, върху нея червена, украсена табелка, цена не е въведена. Масово е. Не става въпрос за 2-3 изключения. Най в дъното има апарат за проверка на цената. Дали работи??? - Не.
Онзи ден не купих салата зеле и моркови. Нямаше цена. Реших да завъртя кръгче и да се върна, ако някой е наместил цената. Не беше.
Вчера не си купих от лютото какао, а не им е постоянен продукт и сега беше моментът. Едно кашонче, метнато някъде при пестото и няма цена, няма и кого да питаш. Персоналът изнервен. Не му се работи. Сигурно са малко. "Извинете, може ли да проверите цената на...." Докато кажа на какво, получих отговор: "В какъв смисъл да ви проверим цената? Как да ви проверим цената??" - Аз питам дали може. - Не може!
Имат си слушалки в ушите и не чуват, не обръщат внимание, но си личи че сме им писнали.
Много, много, много смъкват нивото на обслужването. И магазините изглеждат мръсни с огромни колички, пълни с кашони, оставени като препятствия из целия магазин.
Още веднъж, ако заваря такава обстановка, каквато видях снощи, ще снимам и ще карам тук. И във фейсбук, и на сайта на Лидл ще пратя.

# 337
  • Варна
На брошурата от днес уж трябваше да има разпродажба на нехранителни стоки. Бях сега - 2 пъти обиколих стелажите с НС - нищо подобно няма. При вас има ли?

# 338
  • SF
При нас е хаос. Предимно колички с кашони.

# 339
  • Бургас
При нас за пореден път нямаше от корите яйца по 30бр /Бургас/ от съботно неделната оферта.

# 340
Кенчета с кокосово мляко вече не се продават в Лидл, така ли?

# 341
А, пък аз исках да питам за течната сметана 500 мл. и пакетчето смес семена за салати или нещо подобно беше при ядките дали все още ги предлагат, че поне от 2-3 седмици не мога да ги намеря Thinking

# 342
И при нас е същото, като при вас.

aDream вчера търсих точно същите две неща - няма и при нас. Макадамията и тя е изчезнала. Дали има при вас или е само при нас?

# 343
И при нас е същото, като при вас.

aDream вчера търсих точно същите две неща - няма и при нас. Макадамията и тя е изчезнала. Дали има при вас или е само при нас?
GrinningHug
И каперси търсих, няма. Нямаше и етикет. Служителката не успя да ми каже дали са свършили или вече ги няма в асортимента. За тях забравих да ви питам Grinning

# 344
Каперси нямаме в асортимента от доста време.
Кенчетата кокосово мляко вече стоят при ядковите млека.

Общи условия

Активация на акаунт