Лидл 196 - 2026 в €

• 33 897
  • 392
  •   11
Отговори
# 375
Подарявам 🩵:
Подарени: кафе-капсули, пица
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 17:47 от gulubcheto_

# 376
# 377
  • София
Кой търсеше препарата против плесен? В новата брошура е, от понеделник.

# 378
Кой търсеше препарата против плесен? В новата брошура е, от понеделник.
Това е Саво

# 379
  • велико търново
Здравей те някои видя ли спортен комплект за 16лв. в черно?
В квартал ният ни магазин имаше само цикламени или светло синьо. Долнище и горнището за 16лв комплект.

# 380
В квартал ният ни магазин имаше само цикламени или светло синьо. Долнище и горнището за 16лв комплект.
Аз исках да питам за материята на тези комплекти, за да знам дали въобще да ходя. Памучни ли са?

# 381
  • Бургас
Мнения за почистващата пяна за лице на CIEN?

# 382
  • велико търново
Аз исках да питам за материята на тези комплекти, за да знам дали въобще да ходя. Памучни ли са?
Не.
Плюш. Изкуствен а материя.

# 383
Да се оплача от новия магазин в Бургас. Минути преди 8:00 няма каса на самообслужване. Касиерката сякаш насила съм я завела на работа. Скъса се пакета с хляб и се разсипа в кошницата, с една физиономия ми отговори къде да го оставя. Не се върнах за друг защото бях взела и един на Живена и прецених, че ще ми е достатъчен за днес и утре.

# 384
Не мога да си обясня как днес, четвъртък, по обяд, нямаше изобщо от тяхната вода, за която има купони, а дори не е лято ☹️

# 385
Ако е онази, на която пише " вода", в един от нашите магазини няма вече от нея.м

# 386
Има, аз имах за 2 ст такъв купон, но на живо не изглежда както на снимката. Та я търсих сто часа.

# 387
  • София
Явно сменят визиите на водите - и газираната тяхна марка е в ново шише и с нов дизайн на етикета. Не знам дали е от същия производител, не пише на новата опаковка.

# 388

Не изглежда ли вече така, а защо на купоните е старата визия?

# 389
Аз такава вода не видях в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт