Лидл 196 - 2026 в €

• 39 077
  • 454
  •   5
Отговори
# 405
  • София
Сега ви снимах кокоските.

# 406
Оказва се, че нищо освен "кокосови" не съм запомнилила за тях, нито пакет, нито цена 😂. Иначе за тях питах, да 😀. Не са сиропирани, нали?

# 407
  • София
... Не са сиропирани, нали?
Не са.

# 408
Взех от сладката без захар на промо. Опитах портокаловия - много ми хареса. Съставът е супер

# 409
  • София
Този перилен препарат е топ! Взел съм го докато беше спрян този с марсилския сапун и сега му дойде реда за употреба - има много приятен, цветен и недразнещ аромат.
Изобщо с лидълските препарати никога не съм имал греда или каквото и да е неудовлетворение.

# 410
Аз от Лидл взимам обикновените бисквити "Мариа", но последния път ги взех на промоция, някакъв ххл пакет, просто да си заредя бисквити, обаче тази партида са ужасни, твърди, дори в кафето трудно ми омекват. Явно партидата е била за брак, но са решили да ни ги пуснат на оферта. Много мразя такива неща!

# 411
На мен пък тънки ми идват Laughing

Днес купих за първи път, не знам принципно колко са твърди, но при мен омекват и в студено кафе, сега пробвах. Гоня половин бисквита из чашата Joy

# 412
Може ли купон за вода, ако някой има ? От тази , на която пише " вода"

# 413
Бихте ли споделили как приготвяте полентата.Преди време обсъждахте и мислех, че съм си запазила идеи, но не ги откривам.
Днес при нас беше голяма лудница и пазара не ми беше много успешен, но и без това си чакам ваучерите за храна.

# 414
  • оттам, откъдето започва България
Това е пост на Джаста Праста:

"Тази полента от Лидл. Готов продукт е. Много вкусна. Нарязах на парчета и запекох на грил тигана, после поръсих с натрошено сиренце и червен пипер и полях със сгорещено олио. Ммм, стана чудна."

По тази рецепта я правя и аз и е много, много вкусна.

# 415
Може ли купон за вода, ако някой има ? От тази , на която пише " вода"

Здравейте! Ако все още не сте получили, мога да Ви предоставя такъв.

# 416
  • София
Бихте ли споделили как приготвяте полентата.Преди време обсъждахте и мислех, че съм си запазила идеи, но не ги откривам.
Днес при нас беше голяма лудница и пазара не ми беше много успешен, но и без това си чакам ваучерите за храна.
На фурна, нарязана на филийки. Отгоре може да се сложи буквално всичко, което може да се сложи върху пица стандартно.

# 417
Подариха ми това кафе много ми хареса и искам да питам дали е в постоянния асортимент или го пусках от време на време на промоция и къде да го търся в магазина?

# 418
Бихте ли споделили мнение за еърфраера , който пускат от четвъртък? 5,2 л достатъчно ли е за 4 души и мощността добра ли е 2150 W?

# 419
  • София
Това кафе снощи го гледах в магазина, че купувах горещ шоколад на пакетчета. При кафетата си е, по-близо до капсулите и чая.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 18:44 от yovanka

Общи условия

Активация на акаунт