Лидл 196 - 2026 в €

• 44 112
  • 497
  •   11
Отговори
# 465
Здравейте! Лидл предлагат ли доставка?
По-назад в темите бг-мами бяха писали, че когато има различни проблеми пишат на съпорт и обичайно има реакция. Искам да включат в асортимента си кето хляб и кето продукти. Къде да пиша, за да им ги предложа?

# 466
Доставка няма.
Пробваха с един артикул, но не им се получи (испанския фует). То не беше точно доставка, а резервация в магазин през приложението.

# 467
Здравейте, ММ е харесал някакъв инструмент от четвъртък, но и двамата няма да можем да отидем тогава. Възможно ли е в сряда вечерта, ако са го заредили, да го закупя и каква ще му е цената тогава? Как постъпвате вие?

# 468
  • София
Здравейте, ММ е харесал някакъв инструмент от четвъртък, но и двамата няма да можем да отидем тогава. Възможно ли е в сряда вечерта, ако са го заредили, да го закупя и каква ще му е цената тогава? Как постъпвате вие?
Много възможно е да е зареден в сряда по някое време, но не е гаранция.
Ако виждаш една единствена цена в брошурата - ще е тя.

# 469
Т.е. ако е изложено, но няма цена на щанда (така съм виждала да правят при нас), ще ми го продадат на цената в брошурата, въпреки че е от четвъртък.
Много възможно е да е зареден в сряда по някое време, но не е гаранция.
Ако виждаш една единствена цена в брошурата - ще е тя.

# 470
  • София
Да, ако в брошурата има една цена.
Възможно е да има частни случаи - примерно намаление с Лидл+ което е в сила от четвъртък. Тогава няма да можеш да ползваш намалението в сряда, но пак ще можеш да купиш продукта на цената му без това намаление.

# 471
Не, ако е само продукт от брошурата (а не от постоянния асортимент с намалена цена), тогава при желание на касиера (че някои отказват), ще ти го продадат и в сряда вечерта на цената от брошурата. Иначе няма как да стане.

# 472
  • София
За машините се съмнявам да са изкарани от сряда, но пробвайте късно вечерта, преди затварянето на магазина.

# 473
Не е от постоянните продукти и си има 2 цени, едната е с Лидл+, от четвъртък. Ще опитам и ще видим какво ще стане. Благодаря!

# 474
  • София
Не е от постоянните продукти и си има 2 цени, едната е с Лидл+, от четвъртък. Ще опитам и ще видим какво ще стане. Благодаря!
Значи си в ситуацията на това, което последно ти писах - дори да е изваден, няма да можеш да го купиш на цената с Лидл+ именно защото тя е валидна от четвъртък. Но ще можеш на другата, без Лидл+ намалението.

# 475
  • Mediterraneo
Тези купони от по 1 цент имат ли някакъв минимум сума, за да се ползват? Да речем, при сметка от 20 евро. Много са яки, при нас никога не е имало такива. Понякога подаряват по нещо чрез приложението, ама рядко. Последно при презентацията на годината ми, там колко съм изхарчила, спестила, какво най- често съм купувала и пр, ми подариха кутия сладоледи.

# 476
  • София
Тарталета, няма условия. Много често взимам само продукта за 1 цент. Обаче се получават за доста похарчени пари. Трябва да изхарчиш примерно 50 евро, за да достигнеш купон, който най-често е за стотинки (вафла, сапун, хлебче и подобни). По-хубавите награди са при достигане на доста големи суми.

# 477
  • София
В България все още нямат изискване за минимална стойност на покупката за да се ползват, но в други държави има.
Вероятно и тук ще се промени в някакво време.

# 478
Тези купони аз получавам само ако достигна определената сума в лентата. Този месец имах два такива за по 0,01

# 479

Зависи от касиера.

Случвало ми се е сряда вечер да купя тениски, които са заредени, но започват от следващия ден. Нямаше проблем.

Веднъж пък взех Еър Фрайър и на самооблужване дойде касиера и ми го изтръгна от ръцете, важало от утре. А ЕФ имаше чак до края на следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт