Лидл 196 - 2026 в €

• 53 140
  • 590
  •   5
Отговори
# 570
При нас седи на регалите където слагат нещата от брошурата след зеленчуците.

# 571
На нас ни подариха такива шоколади и не ги намирам за нищо особено, подмятаха ги вкъщи. Но лидълският с кашу ми хареса доста.

# 572
  • shumen
Ех,Ранобудна,ако бях видяла по-рано откъде си го купила щях да отида.Вкъщи се хареса.
Ти от кои филиал го взе в Шумен?

# 573
  • София
Бихте ли ми казали скоро ли минаха мъжките ски якета? Не ми трябваше и не им обърнах внимание, ама сега синко замрънка...и ми се иска да потърся из софийските магазини.

# 574
Тези парфюми читави ли са?

# 575
Нямаше тестери при нас и не взех, иначе четох че са супер.

# 576
  • София
Тези парфюми читави ли са?

И двата са унисекс и имитират съответно Lost Cherry и Tobacco Vanille на Том Форд.
Lost Cherry е много любим мой аромат, но това изпълнение по-скоро не е сполучливо. Няма нито дълбочината, нито силата, нито пластовете или развитието на аромата. Но и трябва да отчетем, разбира се, че не струва ~ 300 евро, колкото струва оригинала. Както и обратното - че чак за тези пари по-добро няма, но за двойно на лидълската цена - има.

Tobacco Vanille също е аромат, който много харесвам и продължавам да използвам успоредно с други вече няколко години.
Аналогично е много скъп в оригинал, но лидълската версия е две идеи по-добре направена от Lost Cherry. Не е ювелирно изпълнение в никой случай, но е прилично сполучливо. Отново важи, че за двойно на лидълската цена можеш да намериш по-добро изпълнение, но за тези пари - не.
Купих го при първото пускане миналата година и това е единствения лидълски аромат, който имам и харесвам. Бих купил отново.

В темата за имитационната парфюмерия отзивите са смесени - има и доволни, и неутрални, и недоволни.
Имаше доволно тестери при предишното пускане.

# 577
Аз от тези харесах само Bohemian Water. Всички без Tobacco-то ги пробвах, само него не, че изобщо не ми хареса като го подуших, и въобще не пробвах върху кожа. Bohemian Water си взех тъкмо два през декември, когато бяха по 7.99 лева. За тия пари ми се струва абсолютно топ. Другите не ми харесаха, пък било то и за 8 лева.

Разбира се всичко е въпрос на вкус.

# 578
  • София
Бихте ли ми казали скоро ли минаха мъжките ски якета? Не ми трябваше и не им обърнах внимание, ама сега синко замрънка...и ми се иска да потърся из софийските магазини.
В момента има два вида с Лидл+ отстъпка.
Можеш да ги видиш в приложението.

# 579
  • София
Разочарована съм от номерацията на сутиените. Защо има само 85 и 95, а няма 90?.. Sad

# 580
А, аз пък се чудя защо няма 70 подгръдна. Всички са ми широки отдолу и трябва да ги стеснявам.
Рядко пускат толкова тесни, напоследък и при други марки не откривам.

Споменатите шоколади ги харесвам, но аз съм шоко-маниак и рядко да намеря кусур на шоколад. Simple Smile

# 581
  • Пловдив
Има 90, взимала съм на Gina Benotti, llascana

# 582
Взимала съм с подгръдна 70 от Лидл, но беше някакво изключение, повече не видях такива. Стартират от 75В.

# 583
Някой купи ли от машината за пуканки да провери дали е като моята (с криви крачета). Поставям я на равна повърхност и се усеща леко клатене и луфт от единия крак от 1-2мм. Проверих всички гумички дали са на мястото си, там са си. По време на пукането реших да държа капака и тя се наклони леко, изтървах го и се отхлупи и като захвърчаха навсякъде пуканки, направо стана страшна бомбардировка.

# 584
  • София
Преди 2-3 месеца използвах купон за намаление на кашу, което беше намалено и по брошура. Тогава ми направи впечатление, че имаше само едно намаление, но тъй като купонът ми беше подарен, а не в моя профил, нямаше как да реагирам. Тези дни имах купон за мини пърленки 3+1 подарък. В брошурата мини пърленките бяха намалени на половин цена. Купонът не хвана. Този път им писах и се оказа, че вече не могат да се комбинират отстъпки.

Цитат
Бихме искали да Ви информираме, че съгласно общите условия на нашите промоции, при наличието на няколко активни намаления за един и същ артикул, системата автоматично прилага само една промоция – тази, която е в най-голяма полза за клиента.

Тъй като в момента на Вашата покупка мини пърленките са били с вече активирана директна промоционална цена в магазина, тя се е приложила с предимство, ако е осигурявала по-ниска крайна стойност за Вас. Важно е да се отбележи, че купоните от Lidl Plus обикновено не се комбинират с други текущи намаления върху същия продукт, освен ако изрично не е посочено друго.

Да си знаете! Wink Преди съм използвала двойно намаление, но явно са се усетили.

Общи условия

Активация на акаунт