Звездни Компромати - Януари 2026

• 267 316
  • 3 367
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Ал Пачино....погледнах, че е на 85 г. Много остарял ми се струва.
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Ноа Уайли
Скрит текст:
Софи Търнър
Скрит текст:
Том Хидълстън
Скрит текст:

# 391
Сестрата на Димитър Кърнев, член и съосновател на групата D2, е починала.

https://www.dnes.bg/a/448-svobodno-vreme/706103-otide-si-sestrat … itko-karnev-ot-d2

# 392
  • София
Пиърс Броснан
Скрит текст:
Дакота Фанинг
Скрит текст:
Джоузеф Гордън-Левит
Скрит текст:
Кейти Пери и Джъстин Трюдо
Скрит текст:
Дженифър Гарнър за Marie Claire UK
Скрит текст:

# 393
Пиърс обаче как си възроди кариерата в последните 1-2 години! Евала!

# 394
Дженифър Гарнър за Marie Claire UK
Скрит текст:
Страхотна Дженифър Гарнър, за пръв път да я видя така хубава, браво на фотографа - извадил е най-доброто от нея! Отлична фотосесия 🥰.

# 395
  • София
И на мен много ми харесва Дженифър. Изглежда много мила и добричка.

# 396
  • Пловдив
И на мен Дженифър ми изглежда мила и добричка, но ми е малко грозноватичка. Тук има добри кадри, но колко от тях са истински и колко са замазани може да гадаем.

# 397
Не мога да определя какъв е характерът на Дженифър Гарнър по снимка, но има нещо много мъжко в чертите на лицето, което ми действа отблъскващо на мен. Като актриса също не успя да ме впечатли. Иначе вероятно е перфектна майка и съпруга и прекрасен човек.

Бьорк за мен винаги си е била чисто луда. Скоро отново пробвах да я слушам, но просто не мога, звучи ми фалшиво, какофонично, немелодично. Беше итнересно обаче да прочета постинга ѝ за Гренландия.

А Буков откъде е родом? Винаги си личи едно леко мякане в говора му. Мен честно казано ме кефи как ги подрежда разни самозабравили се кифли. И точно това, че го прави от позицията на набеден за мъжка кифла, е интересно. Сега му отива да е наперен и арогантен, за по-нататък не знам.

# 398
Не знам Буков говори ли против жените, за мен е показателно как обича и обгрижва майка си и баба си.
Колко пък да е зле такъв мъж с жените, айде де

Липсват му доста неща за да е гей, може би е просто калпазанин, мамино момче, добре възпитан, но още тийн като отношение. Такива подават погрешен сигнал за мъжественост, но пък отсъства сигналът за интерес към мъже.

# 399
Джукелова и дружки на традиционно новогодишно пътуване в Кипър
Скрит текст:

Луиза Григорова и семейство в Палма де Майорка
Скрит текст:

Здрава Каменова и мъж също някъде на път, но не разбрах къде
Скрит текст:

Нормално е Буков (и всеки друг на негово място) да не се харесва на всички, но ми идва прекалено иронията по адрес на лелки и баби, които си падали по него. Няколко пъти вече се правят подобни коментари в темата, тъпо е. Не съм го гледала на живо, нито в "Татковци", затова се въздържам от категорични коментари относно актьорските му умения, но неведнъж съм казвала, че ми е симпатичен като присъствие на екран и в социалните мрежи. Заема и позиция по обществено-политически въпроси, което също е похвално в моите очи. И понеже го прави, веднагически му пришихте политически амбиции и подкрепа от "лелките и бабите" Rolling Eyes

# 400
  • Glasgow
Тази актриса до Джукелова, дето играеше Йовка в "Столичани в повече" ми е много симпатична. Ева Тепавичарова. Играе ли в някой сериал сега?

# 401
  • София
Кейти Пери и Джъстин Трюдо са ми интересна двойка -шоу бизнес и политика -неочаквано добра комбинация 💕
Скрит текст:
Кейти Пери и Джъстин Трюдо

# 402
  • Пловдив
Дж. Гарнър ми хареса много и на мен!

Луиза от де извади тая дълга коса?

Марчето Илиева по корем и Прея...по баджак Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.facebook.com/share/r/14SDdf5bdNm/

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 10:50 от mystic woman

# 403

Луиза от де извади тая дълга коса?

От магазина Simple Smile

Кейти Пери излезе някаква фатална жена… Ръсел Бранд, Орландо… За мен тя е симпатична, но някак толкова нелепа с тези миглЯ и вечно недоправен грим, че чак ми е малко като карикатурен образ.

# 404
  • Glasgow
Че и в Космоса ходи😅

Общи условия

Активация на акаунт