Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 576
  • 3 367
  •   2
Отговори
# 570
Далеч е Герговица от олд мънито с тези арлекинови якички, ама айде. Smile

Свят ми се зави от кич Simple Smile
Като гледам колко често сменя прическите и цвета на косата през годините, явно е "търсела себе си".
Дано да се е намерила вече.

Скрит текст:

Аз много я харесвах в предаването на Марта Вачкова, като порцеланова фигурка беше и много свеж контрапункт в концепцията на предаването.(Да не се чете като "бих ѝ дала "Пулицър" за журналистика") За съжаление, явно е заличила всички онлайн следи от този си период:
Скрит текст:

Да ме прощава, но с арт визията си (разминавала съм се с нея на една педя разстояние) ми прилича на избягала от Аушвиц.

# 571

Кейт Мидълтън днес е рожденничка

# 572
Прекрасна жена, която напълно олицетворява “old money style”, над който ние има още доста да се мъчим (може би защото смятаме, че е нещо, на което има етикет “old money”) 😀

# 573
Ами тя си е женена в истинско олд мъни семейство, не като нашите крокодили, прасета, тикви, вълци и подобни, дето са прилапали някой чувал с пари в смутни времена и са решили да го играят голямото добрутро. Те затова и жените им такива - олд мъни, ама от тему.

# 574
  • Glasgow
То и да си в "олд мъни" семейство не винаги помага на стила, сестрите Йорк, майка им. На мен ми харесва как не им дреме, де💃🏻

# 575
Тя и Катрин не беше най-добрият пример за аристокрацията, като беше млада, ако помните, но като се има предвид предначертаната служба на годеника ѝ, набързо я набутаха в машината за школовка и виждаме резултата.

# 576
Катрин не е аристократ по рождение, а нещо като едра буржоазия.

Принцесите Беатрис и Южени са пораздърпани като майка си, но това е положението.

# 577
  • Glasgow
Не е за всеки този начин на живот, ей го Меган не успяха да вкарат в калъп, или Хари имаше една приятелка по времето когато Уилям и Катрин бяха гаджета, една Челси. Тя казва, че рано е осъзнала, че този живот не е за нея, щастливо омъжена е с две деца (или поне беше по времето когато четох за нея)
На мен Зара Тиндал от АКС ми харесва как се облича през повечето време, ама и тя днес на някакво събитие ми е като главната счетоводителка на банкета на 8март.

# 578
Никога не съм могла да разбера хейта по Бруклин. Защо да не е възможно да има травми от детството, и да не иска да контактува с родителите си? Никой не им е в къщата, за да знае как се държат с децата си и какво се е случвало зад затворените врати. Хората са различни, и в обикновените семейства някои деца прощават и не виждат драма в отношението на родителите си, а други цял живот преживяват събития от детството си и не могат да ги отработят. Дай като са богати, да си затваря очите, и да продължава да им участва в медийните циркове...
Така е решил, така постъпва. Дали е разглезен лигльо, черен неблагодарник или каквото там - няма как да знаем. Аз винаги съм смятала, че има доста нездрави неща в семейство Бекъм, и не мисля, че пращят от щастие и са толкова идеални, колкото им се иска да се изкарат.
И от приятелите си ли е травмиран? Защото, откакто се ожени, приятелите му във Великобритания са забравени, а новият му приятелски кръг е този на жена му. Целият му свят е светът на жена му.
Освен това братята му са пълнолетни - ако нещо ги е травмирало в бекъмовата семейна среда, досега да са прекратили или ограничили контактите с майка си и баща си.

# 579
Е че какво ше ядат:-)))
Те не са много по-способни от брат си. Всички са били само деца-манекени на майка си.

# 580
Мегън Маркъл и Хари Маркълов не им се работеше работещи рояли, та решиха да работят онеправдани рояли (still, royals, even in exile) Simple Smile

# 581
Преди малко някъде прочетох, че и Никола Пелц, и баща ѝ били конфликтни хора, и трудно се общувало с тях, та май е ясно от къде иде проблема...

# 582
Определено тези new money Пелцови се опънаха на кралското семейство old money English style Бекъм и отмъкнаха едно объркано онеправдано Хари (Бруклинчо) от гнездото, но сериалът продължава 😀

# 583
  • Glasgow
Бюти, тези дни имаше в някой таблоид фраза, че Уелсови са Бекъм за кралските среди, опазил Господ😅

# 584
Ама според мен Виктория се изживява нещо като кралица майка наистина. Някои хора не могат да отстъпят сцената и т’ва е 😀

Общи условия

Активация на акаунт