Звездни Компромати - Януари 2026

• 116 650
  • 1 498
  •   12
Отговори
# 1 470
  • София
Коя е къдравелката между русите киборги?
В средата в Мишел Страмински. Трите с Тита и Гери-Никол започнаха като група в Х фактор - Sweet 16, не се познаваха, а ги събраха там. Тя продължава да се занимава с музика, омъжи се за друг актуален сред младежите певец V:rgo (Вирго).

Скрит текст:

# 1 471
Госпожата ще е гост в Култ дори, сега ми излезе реклама. Не спират да я канят. Родила била трето дете и вече е във форма. Чудо голямо, сигурно е единствената, която е станала майка и е в топ форма след това…

# 1 472
Усмивки от старите ленти - Графа и Спенс Simple Smile
Скрит текст:
Харесва ми жената на Меси, много е готина.

# 1 473
  • София
Информирахме се за телевизионните изяви, краката, храната и майчинството на тази, която не обсъждаме в темата и от която никой не се интересува.
Ще спрем ли или има още новини покрай нея?

# 1 474
Сега ми излязоха тези стари снимки, Г. Господинов и Алек Попов, авторът на "Мисия Лондон" и "Сестри Палавееви", който днес трябваше да стане на 60
Скрит текст:

# 1 475
Ако има тема за тези хора - извинете за въпроса, но някой обвини ли ги официално за вредите, има ли дело ?

# 1 476
  • София
Прокуратурата мълчи по разследването. Аз за това смятам, че не трябва ние да мълчим, а всеки път да напомняме за безобразията.

# 1 477
Ако има тема за тези хора - извинете за въпроса, но някой обвини ли ги официално за вредите, има ли дело ?
Не, разбира се. В тази държава, с тази прокуратура.
Няма развитие по разследването.
Имаше и скандал с пет скенер, взет под наем от софийска болница за 20 милиона, пак беше намесен мъжът на госпожата май.

Повтарям се по въпроса за семейството, според мен мълчанието не е правилна стратегия и в случая им прави услуга.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 22:22 от Birdflower

# 1 478
  • Glasgow
Пипи Дикова ли го води? То ще е унизително за гледане, Венета поне взе думата и не и я даде много

# 1 479
  • София
Тъпото е, че това е платен ПР. Няма да отиде при Сашо Диков, защото там въпросите ще са други. Жалко, че Пипи няма неговия хъс.

# 1 480
  • На морето!
Жената е Меси е толкова гореща латина, усмихната, сияеща, страхотна е, нищо общо с прегорялата и кахърна Николета, не знам на кой му хрумна да ги сравнява.

Пипи Дикова не бих я понесла за повече от 5мин, така както и майка й не издържам. БТВ изкопаха дъното и продължават, жалка история.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 22:35 от Rapariga

# 1 481
Тези имат не дъждобран и  чадър,  а палатка от висок клас, делят, за да останат   и се прозяват и от екрана, не им стига тихо ограбване.

# 1 482
Конкретно на тези снимки не ми е никак "гореща латина, усмихната, сияеща, страхотна"... И ако си представим, че се казва Светлана, Златка или т.н. произволно Бг местно селебрити, обективните коментари за нея нямаше да са никак ласкателни. Лично мнение, както се казва.

# 1 483
На мен ми харесва Антонела, тази жена е родила три деца! Видът ѝ е перфектен!
Скрит текст:

# 1 484
Видях и аз рекламата на утрешното "шоу". Пипито се скъса да комплиментства и поплюва красотата и топ телесната форма на Тоца Крокодила. Наистина изпитах неудобство, но на Дикова въобще не изглеждаше да й е неудобно. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт