Звездни Компромати - Януари 2026

• 194 122
  • 2 541
  •   95
Отговори
# 2 445
Tо все едно кой знае какво се е искало от нея, просто да не се изцепва глупаво и да не изрязва. Но очевидно това й е било трудно и голямо сдържане е паднало.

# 2 446
Абе попътува си добре с държавна пара Радевица, няма нужда да се прави на мъченица. То тоалети, то почивки.
Все едно тежко й било - измъчила се милата. Голям смях.

# 2 447
Абе попътува си добре с държавна пара Радевица, няма нужда да се прави на мъченица. То тоалети, то почивки.
Все едно тежко й било - измъчила се милата. Голям смях.

Тя и Янева така - тоалети, почивки, ама няма на кого да се похвали, освен в Инстаграм. То живот ли е.

# 2 448
Коя е тази Янева?

# 2 449
На Шиши любовта.

# 2 450
Първата Жена Президент на България!

Илияна Йотова е родена на 24 октомври 1964 г. в София.
Завършва българска филология с втора специалност френска в Софийския държавен университет през 1989 г. Започва работа като репортерка, редакторка, водеща и завеждаща дирекция „Новини и актуални предавания“ в Българската национална телевизия.

С Първия Мъж на Републиката, нейният съпруг -  един от най-уважаваните травматолози у нас - проф. Андрей Йотов. Проф. Йотов е един от най-авторитетните ортопед-травматолози в страната и в момента ръководи клиниката по ортопедия в УМБАЛ „Софиямед“. Пътят му в медицината започва още през 1983 г. и преминава през емблематични институции като болница „Пирогов“ и Военномедицинска академия. Освен като практикуващ лекар с огромен опит в спешната травматология, той е познат и като национален консултант по ортопедия, както и автор на над 240 научни труда.

# 2 451
Не я знам Янева, но щом казваш.
За Йотова - хубаво е, че има жена президент - дали тя е най-подходящата може да се поспори.

# 2 452
След като завършва в Софийския университет Йотова е работила учителка,но защо крият този факт – само те си знаят.

# 2 453
Междувременно на официалната страница на Белия дом.
Скрит текст:
Коментарите са ужасно забавни, тъй като в Северното полукълбо няма пингвини - те живеят в другия край на света.

# 2 454
В САЩ невежеството не е порок. Satisfied

# 2 455
Ако направят ДНК на Тръмп, тоя .... сладур, почти съм сигурна, че ще се окаже с 60% българска кръв.
Едновременно толкова прост и толкова високомерен. С Тиквата биха били чудесни приятели.

# 2 456
След като завършва в Софийския университет Йотова е работила учителка,но защо крият този факт – само те си знаят.

А на теб кой ти го каза " този факт'? И какво се променя, ако е била учителка, за което никога не съм чувала? Йотова не е избрана за президент. Усмихна и се късметът и се записа в историята. България скоро не би избрала жена за президент

# 2 457
Ако направят ДНК на Тръмп, тоя .... сладур, почти съм сигурна, че ще се окаже с 60% българска кръв.
Едновременно толкова прост и толкова високомерен. С Тиквата биха били чудесни приятели.

О, въобще не можем да доближим дори бая народи по тези критерии.

# 2 458
  • Sofia
Цвети Василева
Скрит текст:

# 2 459
  • sofia
Десислава Радева няма нито интелект, нито култура, нито осанката за първа дама. До сега се е държала подобаващо само Антонина Стоянова. Зорка Първанова някак не съм я забелязвала много, но вероятно и тя не се е натрапвала и е имала подходящото поведение. Не помня да е излизала извън рамките на очакваното и допустимото от една първа дама. Стоянови бяха по-емоционални и пъстри, Първанови по-сдържани😀

Общи условия

Активация на акаунт