Искам да си закупя йони яйчице ...

• 1 538
  • 9
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте момичетаа . Искам да си закупя йони яйчице и/или йони стик и затова пускам тази тема за да попитам за тях и преди да съм тръгнала да правя каквото и да е .Една колежка наскоро ми бе споделила за яйчицата и за какво са предназначени и помагат като цяло . Но сега виждам и ЙОНИ СТИК ... и съм малко объркана като цяло . След упорито гъбично лечение , изпитвам един вид сухота във вагината , а допълнително и съм със обилен и болезнен цикъл . Затова съм решена и искам да си взема .... само че се чудя яйчице или Стик да бъде ?
 Какви са ползите и плюсовете за здравето, самочувствието и удоволствието в живота ни като жени от практиката с йони яйца и стикове?

# 1
След упорито и дълго лечение на гъбички само това ти липсва да си вкарваш чужди тела във влагалището. Рискът да си вкараш допълнително някоя бактерийка на пресушената ти лигавица е голям, а и това няма да ти оправи сухотата.
Първо - направи си МБ с директна микроскопия - да се провери как ти е флората, съответно дали изобщо имаш лактобацили, защото при продължителни лечения те изчезват и част от проблема със сухотата е оттам. И някакви яйца и други неща няма да ти помогнат. Трябва да се заселят допълнително лактобацили - с вагинални пробиотици.
Ако по някаква причина всъщност все пак флората не ти е прецакана (за което се съмнявам), сухотата може да е от пресушена от леченията лигавица. Тогава се ползват възстановяващи глобули. Изобщо - иди на свестен АГ, а не чети в интернет за някакви магически способи за решаване на този тип проблем.
Иначе - ако твърдо си решила да се забавляваш сама - няма лошо 😉 и аз имам някакъв вибростик, ама не си го слагам вътре. Ако толкова ти е мерак - поне ползвай тези неща с презервативи. То трябва и лубриканти по принцип, задължително на водна основа, които са пак рискови за състояние след лечение…
Изобщо - ако ми беше приятелка в реала, щях да ти кажа да се откажеш от тази идея.

# 2
Тези яйца са от порест кристал и са развъдник на бактерии. Отделно и предназначението им за стягане на мускулатурата, не за лечение.

# 3
Прави правилно упражнения на Кегел, отколкото яйцето.

# 4
  • Варна
След упорито и дълго лечение на гъбички само това ти липсва да си вкарваш чужди тела във влагалището. Рискът да си вкараш допълнително някоя бактерийка на пресушената ти лигавица е голям, а и това няма да ти оправи сухотата.
Първо - направи си МБ с директна микроскопия - да се провери как ти е флората, съответно дали изобщо имаш лактобацили, защото при продължителни лечения те изчезват и част от проблема със сухотата е оттам. И някакви яйца и други неща няма да ти помогнат. Трябва да се заселят допълнително лактобацили - с вагинални пробиотици.
Ако по някаква причина всъщност все пак флората не ти е прецакана (за което се съмнявам), сухотата може да е от пресушена от леченията лигавица. Тогава се ползват възстановяващи глобули. Изобщо - иди на свестен АГ, а не чети в интернет за някакви магически способи за решаване на този тип проблем.
Иначе - ако твърдо си решила да се забавляваш сама - няма лошо 😉 и аз имам някакъв вибростик, ама не си го слагам вътре. Ако толкова ти е мерак - поне ползвай тези неща с презервативи. То трябва и лубриканти по принцип, задължително на водна основа, които са пак рискови за състояние след лечение…
Изобщо - ако ми беше приятелка в реала, щях да ти кажа да се откажеш от тази идея.

Здравей Mila1331  Гъбичното лечение съм го преминала и то успешно слава богу . Напоследък доста материали съм изчела по темата и бих казала че съм понатрупала знания . Исках да си закупя яйчице , защото усещам един вид като сухота във вагината и плюс това съм със болезнен и обилен цикъл . Упражненията, които се правят с яйцето вътре, помагат много на мускулите да върнат тонус, да се подобри кръвообръщението и киселинността в тази област, и така средата става по-здрава и устойчива на бактерии и гъбички и тн. Също така от това по-добро кръвообръщение и тонус, и овлажняването и по-голямото удоволствие започва да се завръща.Стикът пък е много добро различно допълнение при доставяне на удоволствие, НО и също той е средството за йони масаж, който можеш да си правиш сама - да се обхождат различни точки по външната и вътрешната част на вагината с върха на стика, което помата да се отблокират блокирани места. Например места, където боли повече или има безчувственост, или по някакъв друг начин там енергията не тече добре.Ако трябва да избера Яйчице или Йони стик, в случая бих избрала и започнала с яйчице. Разбира се, при желание мога да си ги взема и двете , но не мисля че ще ми трябва засега

# 5
Мускулен тонус и овлажняване са две различни неща. Яйцето е нехигиеничният предшественик на съвременните вагинални топчета от метал и медицински силикон  (съответно стикът - на фалоимитиращи продукти). Тези неща не правят нищо за флората и хормоните. Все едно да очакваш от пудовка да ти хидратира кожата на бицепса.

# 6
Не знам какво си чела, ама в ми обясни как точно ще подобрява киселинността на влагалището чрез тонизиране на мускулите?
Ph-то на влагалището се определя от лактобацилите, които живеят там. Достатъчно лактобацили - киселинна среда - здраво влагалище.
Сухотата ти може да е обослувена от недобра среда, пресушаване от леченията, недостиг на естроген и още какво ли не и това, че ползваш секс играчки или там каквото решиш да си слагаш - няма да ти оправи проблема. Само може да ти докара инфекция, ако не боравиш въпросния предмет правилно. Всички секс играчки следва да са от материал, който подлежи на дезинфекция и съответно не ти носи допълнителен риск.
Това, което си го представяш, че ще стане като ефект за тези цели, които изтъкваш - няма да се получи.
Ако целта е друга - стягане на мускулите само по-себе си, упраженията са важни, но в твоя случай - по-добре не си взимай такива неща.

# 7
Не знам какво си чела, авторке, но йони яйцата не помагат с нищо от изброеното. Но пък можеш да си докараш чудна бактериална инфекция.

Мила ти го е написала, лактобацили и се научи как да правиш правилни упражнения Кегел. Проблеми с вагиналната флора и тонус не се лекуват със завиране на кристали на места на които нямат работа.

# 8
Реклама, реклама, реклама ....

# 9
Може, на мен ми прилича на цитати от блогове на сексшопове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт