Отговори
# 255
Ново включване от Неджип:

Преводача който използвам:

" ...Защо трябва да напускам сериала, възможно ли е?Simple Smile))
 Техническите ми проблеми идват и си отиват, аз съм Близнаци, просто ме оставете на мира за 5 минути и вижте какво ще стане...*"

Момичета, вижте, може пък да си го тресе мъжката критическа?😀
Ще го убия този Неджип! Цял ден го мисля и се чудя какво се е случило.
Лори, благодаря ти, че пусна това стори.
Малко остана до епизода. Привършвам домашните ангажименти и сядам.
Очаквам Пипи Hands Pray да се погрижи за линка, а ние с Феми ще заредим барчето.

# 256

Хайде да зареждаме барчето на всички ни ще е нужно нещо по така.....

И да е имало нещо са го разрешили бързо и Неджип да се е ядосал му е минало. Наистина може да си е направил шега. Те зодия  близнаци не ги слуша често главата и са си лудички.

# 257
Пипи Hug поздравления за рейтинга и то още от началото . Класата си е класа  и талант .Hands Clap Дано продължи така много зависи и как е написана историята .  По книгата на психложката Гюлсерен е щом са в комбина с Онур трябва винаги да се внимава за изненади и да си подготвен за психо драма .

Сега се сетих да коментирам, не е по книга, а по записки на Гюлсерен, тоест идеи . Аз лично нямам претенции към това, а и по реалистично е.  Аз много мрънках за последния и сериал "Краля", просто не можех да приема Халит в тая роля, но след финала съм на друго мнение. И Евала на Халит, че я изигра перфектно. Та то кой сериал не е психодрама? А от Етем по голем психар не съм виждала. Joy

# 258
За по-сигурно да питам - нали от 20:00 ч. започва новия епизод, а преди това е озета.
Да не изпусна епизода, че го чакам с нетърпение.
Феми, благодаря за винцето!

Та то кой сериал не е психодрама? А от Етем по голем психар не съм виждала. Joy
Пипи,

# 259
Хайде по едно уискенце от Ешреф Аби🤌❤️🥃🥃
Ще ви следя. Аз го гледам с превод в четвъртък. Ядосвам се като не разбирам, въпреки че от толкова сериали знам някой друг лаф и думички.🤭
Ще видя мъжкото тяло на какво мнение е, може и да го пуснем на турски.
Еми , аз изпаднах в шок, защото никога не е имало нещо подобно около Неджип, ама нали за всичко си има първи път. 🫣 Важното е,че всичко е наред.

# 260
Те тук те чакам за озвучката  , към 19.50 най вероятно ще почне https://turoktv.com/mechta-eshrefa-2025-vse-04g4ddfh2hdfhh/ почна тук https://turoktv.com/15642-mechta-eshrefa-seria-28.html

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 19:36 от pipilota65

# 261
Приятно гледане на всички тази вечер.  Липсваше ни тази тръпка и вълнение.   

Демет също напомня за епизода 

И малките Ешрефруячета🥰

# 262
Айде да повторя линка, че добавих в предния коментар https://turoktv.com/15642-mechta-eshrefa-seria-28.html Приятно гледане! Hug

# 263
Сколасах и се подредих пред компютъра с чаша вино.
Приятно гледане, момичета!

# 264
Айде започна след Рекламите  

Нисан след престрелката и раняването я изведоха от сцената и ще я закарат в болница.  

Кенан страда и реве за Кадир

# 265
Гюрдал и Мюслюм преследват нападателите.

Джерен само крещи, сякаш Ешреф и Фарук са я простреляли.

Кадир ще живее, докторът ги успокои.

# 266
Нисан е в болницата и чакат отвън докторите.

Полицията вече е в Хотела и ще се разследва и разпитва.

# 267
Динчер е нарушил заповедта на Стареца и вместо да нареди да убият Ешреф е решил, че убивайки Нисан болката на Ешреф ще бъде огромна.

# 268
# 269

Гюрдал и Мюслюм как бързо накараха старчетата от кафето да проговорят. Хванаха единия от стрелците.

Общи условия

Активация на акаунт