Отговори
# 540

Демет Йоздемир прави шокиращо признание за колегата си в Eşref Rüya!

Известната актриса Демет Йоздемир направи изненадващо признание за колегата си Неджип Мемили, за когото се говори, че се разделя със сериала „Ешреф Руя“.

Публикувано: 21.01.2026 17:30
Амбициозният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир наскоро беше разтърсен от „криза в социалните медии“. След радикалните действия на Неджип Мемили, който играе Гюрдал в сериала, се появиха слухове за неговото напускане, на които колежката му Демет Йоздемир отговори с хумористична забележка.

Разделя ли се Неджип Мемили от Ешреф Рюя?
Всичко започна, когато Неджип Мемили прекрати официалния Instagram акаунт на Ешреф Руя и внезапно изтри всички негови публикации, свързани със сериала. Това доведе до спекулации сред последователите, че героят  „Гюрдал“ си тръгва, но известният актьор бързо го отрече. Мемили обясни ситуацията с нотка на хумор, казвайки: „Защо бих напуснал сериала? Възможно ли е това изобщо? Понякога имам своите технически странности, аз съм Близнаци!“

Демет Йоздемир: "Казах, че трябва да има грешка."
Демет Йоздемир , която играе Нисан в сериала , коментира объркващите действия на колегата си на събитие, на което тя присъства наскоро. Заявявайки, че изобщо не се е притеснила, когато е чула новината за първи път, Йоздемир подчерта спокойната атмосфера на снимачната площадка:

„На снимачната площадка си прекарваме толкова страхотно, че определено щяхме да разберем, ако има проблем. Когато чух слуховете за напускането на Неджип, си казах: „Сигурно има някаква грешка.“ Той самият обясни ситуацията. Разбрах, че е зодия Близнаци, когато писа за това; дори случайно да си е ударил ръката, това е защото е Близнаци.“

Комплектът е в добро настроение.
Изявленията на Демет Йоздемир напълно сложиха край на слуховете за „криза“, които се разпространяваха зад кулисите на сериала. Красивата актриса заяви, че всичко е наред на снимачната площадка и определи почистването на Мемили в социалните мрежи като чисто характерна „спонтанна промяна“.

Героят „Гюрдал“, изигран от Неджип Мемили, ще продължи да бъде една от ключовите фигури, които променят баланса на силите в подземния свят на сериала.
Ешреф Руя продължава да среща зрителите с нови епизоди всяка сряда по Kanal D.

В следващ пост ще сложа видеа от събитието на Konfor и представянето на новата реклама на марката, която Демет представлява.

# 541
Благодаря за споделеното.  

Демет е много стилна на събитието.🖤😍🤗🤳 До колкото разбрах има и нов стилист в екипа си.

От първо лице разбрахме че няма проблеми с колегите и екипа атмосферата е спокойна и все така се забавляват и всеки си върши работата за която е там. Неджип постъпи неразумно и по детски , с медиите само чакат да захапят някого и да има клюки.

Пипи 🌹Hug ако е на линия по традиция да сподели линкове за сериала.  Приятно гледане на всички. Тази вечер има важен футболен  мач играе любимият отбор на Чачо и Енгин бей мисля че и Деметка подкрепя Галата Сарай. Успех да им пожелаем. Утре ще има спад в рейтингите. Ще видим може да има изненади. Дали нашите са на стадиона.... Ако са може и да ги снимат... Ще има публика много.    

# 542

Demet Özdemir привлече вниманието със стилната си визия при представянето на новата реклама на марката

🎥| @/zekiyekaradag_ чрез Instagram Story

# 543
Сериала почна по рано

Ешреф се усети и не дръпна дръжката. Взе една брадва и ще разбие стената.

# 544
Привет! Hug Честит Бабинден и ден на прегръдката! Hug Тук съм, цял ден се опитвам да изляза от "АБИ"! Joy И там минало и настояще така се преплитат, че потдържат интереса. Heart Ама сега чакам тук, дано пуснат озвучката по навреме. https://turoktv.com/mechta-eshrefa-2025-vse-04g4ddfh2hdfhh/ Приятно гледане! А почна https://turoktv.com/16045-mechta-eshrefa-seria-29.html

# 545
Спасиха Нисан. Имаше стрелба и бой.

В момента Кадир се разправя с Хадър... Нещо не е на кеф че му е баща. Изненадан е.

# 546
Май тук https://turoktv.com/16045-mechta-eshrefa-seria-29.html Изпуснах момента на спасяването

# 547

Нисан е спасена но много плаче и е изплашена и на ръба на силите си. Ешреф я успокоява и държи в прегръдките си. Гюрдал шофира и ще я закара вкъщи или в болницата.

# 548
Не мога да ги разбера от продукцията. Защо не са предупредили, че епизодът започва по-рано. Аз сега включих компютъра.
Пипи, първият линк ми се отвори. На него гледам.

# 549
И аз се изненадах... Никой не писал нищо затова. Бях в банята да си хвърля един душ  че се прибрах вечерта и добре че бях оставила ТВ на канал Д и така разбрах.

# 550
Хъдър обяснява на Кадир историята на неговото откъсване от Кадир. Кадир е доста раздвоен.
Хъдър му каза, че за всичко е виновен Старецът. Той е убил и майката на Кадир.

Кадир се притеснява как ще каже на Сираците, че не е сирак. Щял да се посрами пред тях. Категорично отказва да приеме Хъдър за баща, не иска и неговата помощ.

# 551
Дали има шанс Кадир да се поправи? Първоначалната реакция е нормална, но дано думите, че Стареца е убил майка му, дано го освестят!

# 552
Кадир мисли глупости вместо да се радва че има такъв добър и принципен баща като Хъдър.
Враговете  са съсипали семейството му но бебе Кадир е имал късмет да живее.

# 553
Малко се съмнявам, че Кадир ще се поправи, но нищо не се знае.

Чийдем е на местопрестъплението и се обажда на прокурорката, за да каже, че всичко е чисто и няма трупове. Интересува се кой е казал на прокурорката, че Нисан е била там и Ешреф я е освободил.

Започнаха реклами, но добре че преводачката разказа как Ешреф е освободил Нисан.

# 554
Рекламите свършиха

Чийдем е на мястото на отвличането  и оглежда

Общи условия

Активация на акаунт