Известната актриса Демет Йоздемир направи изненадващо признание за колегата си Неджип Мемили, за когото се говори, че се разделя със сериала „Ешреф Руя“.
Публикувано: 21.01.2026 17:30
Амбициозният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир наскоро беше разтърсен от „криза в социалните медии“. След радикалните действия на Неджип Мемили, който играе Гюрдал в сериала, се появиха слухове за неговото напускане, на които колежката му Демет Йоздемир отговори с хумористична забележка.
Разделя ли се Неджип Мемили от Ешреф Рюя?
Всичко започна, когато Неджип Мемили прекрати официалния Instagram акаунт на Ешреф Руя и внезапно изтри всички негови публикации, свързани със сериала. Това доведе до спекулации сред последователите, че героят „Гюрдал“ си тръгва, но известният актьор бързо го отрече. Мемили обясни ситуацията с нотка на хумор, казвайки: „Защо бих напуснал сериала? Възможно ли е това изобщо? Понякога имам своите технически странности, аз съм Близнаци!“
Демет Йоздемир: "Казах, че трябва да има грешка."
Демет Йоздемир , която играе Нисан в сериала , коментира объркващите действия на колегата си на събитие, на което тя присъства наскоро. Заявявайки, че изобщо не се е притеснила, когато е чула новината за първи път, Йоздемир подчерта спокойната атмосфера на снимачната площадка:
„На снимачната площадка си прекарваме толкова страхотно, че определено щяхме да разберем, ако има проблем. Когато чух слуховете за напускането на Неджип, си казах: „Сигурно има някаква грешка.“ Той самият обясни ситуацията. Разбрах, че е зодия Близнаци, когато писа за това; дори случайно да си е ударил ръката, това е защото е Близнаци.“

Комплектът е в добро настроение.
Изявленията на Демет Йоздемир напълно сложиха край на слуховете за „криза“, които се разпространяваха зад кулисите на сериала. Красивата актриса заяви, че всичко е наред на снимачната площадка и определи почистването на Мемили в социалните мрежи като чисто характерна „спонтанна промяна“.
Героят „Гюрдал“, изигран от Неджип Мемили, ще продължи да бъде една от ключовите фигури, които променят баланса на силите в подземния свят на сериала.
Ешреф Руя продължава да среща зрителите с нови епизоди всяка сряда по Kanal D.

В следващ пост ще сложа видеа от събитието на Konfor и представянето на новата реклама на марката, която Демет представлява.

ако е на линия по традиция да сподели линкове за сериала. Приятно гледане на всички. Тази вечер има важен футболен мач играе любимият отбор на Чачо и Енгин бей мисля че и Деметка подкрепя Галата Сарай. Успех да им пожелаем. Утре ще има спад в рейтингите. Ще видим може да има изненади. Дали нашите са на стадиона.... Ако са може и да ги снимат... Ще има публика много. 

И там минало и настояще така се преплитат, че потдържат интереса.
Ама сега чакам тук, дано пуснат озвучката по навреме.