Отговори
# 570
Ах сценариста, ах, така съм яхнала метлата напоследък, че не мога да се съглася с тия небивалици. Защо Нисан не споделя с Ешреф личните си проблеми? Не помни, не помни, какво лошо има в това да сподели?

# 571
Ах сценариста, ах, така съм яхнала метлата напоследък, че не мога да се съглася с тия небивалици. Защо Нисан не споделя с Ешреф личните си проблеми? Не помни, не помни, какво лошо има в това да сподели?
Нисан не споделя, Ешреф действа на сляпо, а Кадир и Чийдем се вихрят.
Кадир реши да действа чрез Динчер, Върза го и се обади на Ешреф, като спомена името на Фърат.
Динчер е доста уплашен, съжалява, че се е свързал с Кадир.

# 572
Това , че не споделя е лошо и ще се окаже голям проблем между тях. И аз му се ядосвам много затова на сценариста / сценаристите. Ешреф ще си мисли че му няма доверие или че иска да го предаде. Едно е да помни , друго е да не споделя нищо под предлог че го предпазва.

Кадир действа на своя глава този път срещу Динчер и почва да съжалява че се е забъркал.

# 573
Ешеф се готви да става баща на Сираците. Отиде на гроба на Якуп баба, за да търси опрощение и да получи благословия.

# 574
Ешреф заедно с Отбора отидоха на гроба на Якуп баба. Той ще стъпи в церемония и ще стане Ешреф баба.🤍🤍🩶🖤

# 575
Turkish Series
1 ч  ·
Турският режисьор, актьор, сценарист и продуцент Халдун Дормен почина днес💔
Последните му сериала бяха "Мечтата на Ешреф","Разузнаване" и "Подземен свят".

# 576
Ешреф заедно с Отбора отидоха на гроба на Якуп баба.
И отново ги хванаха в капан. Ковчежникът от Сираците го излъга, за да спаси жена си и детето, но намери смъртта си. Никой не знае, че Садет (забравих му името) има семейство.
А Капанът го е устроил Кадир. Ешреф и компания отново са похитени.

# 577
Тигаса , Лека му пръст на човека.  

Ох пак ли номера и капани. Head Band Искат да хванат БИГ БОС, щото не е лесно това, ако можеха щяха да го убият просто ей така но той не е кой да е. Има умения , усет , интелигентност и хора зад гърба си верни. Този път успяха да ги хванат.  

Нисан е при прокурорката но се почувства зле и тя извика медицинска помощ.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 21:35 от femmi2

# 578
Стана такава каша, че нямам идея кой как ще се измъкне.
Прокурорката извика Нисан. Открила е подробности за Фърат, Нисан се притеснява за Ешреф.
Ърмак също.

Фърат Корал е син на Феридун Корал - открихме "Америка" Joy

# 579
Отново РЕКЛАМИ Money

Ей браво на вас разкрихте загадката с имената.Smile

# 580
Аз изпуснах, след кои думи на прокурорката и стана зле на Нисан? Имам някакви предположения, ама не знам Етем какво му е в главата. Joy Фърат е сина(Динчер), а Стареца Феридун Корал(насилника на Нисан). Ако е така. Ешреф не е убиец и напразно е бил по изправителни домове. Има още да ни мъчат с тия въпроси.  А за Айтен, ще замълча. Joy Ааааа сега ви прочетох, не чух какво е казала прокурорката, но съм на прав път. Joy

# 581
Аз изпуснах, след кои думи на прокурорката и стана зле на Нисан? Имам някакви предположения, ама не знам Етем какво му е в главата. Joy Фърат е сина(Динчер), а Стареца Феридун Корал(насилника на Нисан). Ако е така. Ешреф не е убиец и напразно е бил по изправителни домове. Има още да ни мъчат с тия въпроси.  А за Айтен, ще замълча. Joy
И аз не можах да се ориентирам. Сякаш Нисан видя снимката на Фърат или Феридун и от това ѝ стана зле, ама не съм много сигурна.
А за Ешреф си права - бил е наказан и набеден за убиец, а всъщност не е.

# 582
Нисан или видя нещо в спомените си  или просто се почувства  зле ,защото не се в възстановила от операции и отвличания и е напълно нормално.

# 583
Нисан или видя нещо или просто се почувства  зле ,защото не се в възстановила от операции и отвличания и е напълно нормално.
Нисан започна да си спомня. Видя снимката на Феридун, а прокурорката ѝ каза, че Ешреф е набеден за убийството на Феридун.

# 584
Сега повториха, Нисан видя снимката на Феридун, но дали е жив или не, не се знае. Или Динчер се е взел за него?

Общи условия

Активация на акаунт