Отговори
# 75

Емир започва нов проект Yeraltı
Всичко е много хубаво за тях двамата през последният месец защото дълго време не са можели да отиват никъде заедно.Ще се насладят един на друг така казва Джерен.
Емир:Точно така. Каквото казва жената това е.
Джерен казва ,че заради натоварения график са си у тях но ще продължи и това защо да не продължи.
Емир казва ,че са и двойка която обича домашния уют като цяло нищо ,че работят в момента така.Избирателно се присъединяват на такива събития по принцип.Надява се и тази вечер да е хубава.
Репортера я пита дали г-н Емир винаги е съгласен с нея?
Джерен:И без това винаги сме съгласни едни с други.
Бъзика ги дали са доволни. А Джерен вика преди 16г. точно го доказахме казвайки си Да. ;д

Сериала е много добре на вторият сезон сме и както започнахме така и продължаваме.Всеки епизод го очаквам с трепет защото не знам какво ще напише г-н Етхем.Но наистина съм част от проект който ми доставя удоволстие като чета сценария му.Приятно ми е наистина много и като игра ролята си затова си казвам :Господ да пази от лошо и уроки"

Освен ,че играта май сте и като фен на проекта или аз разбирам по грешно?
Аз по принцип винаги съм така ако проекта в който участвам е с добър сценарий въздишам по него. И без това г-н Етхем е много добър сценарист. Много е приятно да участвам в негово дело както и да играя в него.

Както казах по рано Емир започва нов проект не искаше да го споделя но Джерен го издаде.

За последно искам да попитам свикнахте ли едни други като каст? Какво желаете да кажете относно г-н Чаатай и г-жа Демет?

+ Обичам много и двамата.И двамата са прекрасни деца. Страхотни колеги на сета.Наистина за мен и двамата имат по отделно място в самата мен.Много е приятно! Наистина много приятно!

- Добре.Благодарим ви много приятно прекарване.
Дж:Мерси.

# 76

Скрит текст:
Емир започва нов проект Yeraltı
Всичко е много хубаво за тях двамата през последният месец защото дълго време не са можели да отиват никъде заедно.Ще се насладят един на друг така казва Джерен.
Емир:Точно така. Каквото казва жената това е.
Джерен казва ,че заради натоварения график са си у тях но ще продължи и това защо да не продължи.
Емир казва ,че са и двойка която обича домашния уют като цяло нищо ,че работят в момента така.Избирателно се присъединяват на такива събития по принцип.Надява се и тази вечер да е хубава.
Репортера я пита дали г-н Емир винаги е съгласен с нея?
Джерен:И без това винаги сме съгласни едни с други.
Бъзика ги дали са доволни. А Джерен вика преди 16г. точно го доказахме казвайки си Да. ;д

Сериала е много добре на вторият сезон сме и както започнахме така и продължаваме.Всеки епизод го очаквам с трепет защото не знам какво ще напише г-н Етхем.Но наистина съм част от проект който ми доставя удоволстие като чета сценария му.Приятно ми е наистина много и като игра ролята си затова си казвам :Господ да пази от лошо и уроки"

Освен ,че играта май сте и като фен на проекта или аз разбирам по грешно?
Аз по принцип винаги съм така ако проекта в който участвам е с добър сценарий въздишам по него. И без това г-н Етхем е много добър сценарист. Много е приятно да участвам в негово дело както и да играя в него.

Както казах по рано Емир започва нов проект не искаше да го споделя но Джерен го издаде.

За последно искам да попитам свикнахте ли едни други като каст? Какво желаете да кажете относно г-н Чаатай и г-жа Демет?

+ Обичам много и двамата.И двамата са прекрасни деца. Страхотни колеги на сета.Наистина за мен и двамата имат по отделно място в самата мен.Много е приятно! Наистина много приятно!

- Добре.Благодарим ви много приятно прекарване.
Дж: Мерси.
Диди, благодаря много за превода. Винаги изпитвам умиление, когато колеги говорят за удоволствието от работата си с другите колеги и изтъкват положителните качества на актьорите.

# 77
Дидко , Мерсаж за труда и превода.Kissing Face Винаги е удоволствие да чуеш хубави и искрени думи за работата и екипа и колегите си и най вече за любимците си. Джерен доста е нахвалила Етем изглежда му е фен, като Сценарист.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 23:56 от femmi2

# 78
# 79

Цитат
Междувременно… страдам, защото остават само 7 дни, преди да ги видя отново.

Неоспорима химия и талант.
Нисан, невероятен герой.
Щастието на Демо е най-хубавата част.

# 80

Добро утро!

# 81

Ешко екшън дейййй смееее в ден Сряда.💥 Дори и да няма нов епизод винаги може да се изгледа повторението. Аз на Коледа бях активна и си го изгледах онлайн.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 10:27 от femmi2

# 82
Здравейте, дами!

Сряда е, ама тръпката липсва! Друго си е да очакваш нещо ново и различно.
Старото го видяхме и коментирахме многократно.
Ама нейсе, ще изчакаме още седмица, за да проследим по-нататъшните събития...

"Във всички пътеки, където неверието намира тръни, надеждата намира рози."
Много усмивки и незабравими моменти в днешния ден ви желая!

# 83
Привет, привет!✌︎㋡

Попаднах на нещичко, дали е истина ще видим.От фенове е, така че за сега е слух.🤭
Преводача ми го дава по този начин:

Извънредни новини: Героят на Стареца в поредицата Eşref Rüya е Мухамед Кангорен. 90% вероятно е същият човек като Reşit Feyzullah от сериала Çukur, защото Muhammed Cangören дори последва официалния канал на сериала Eşref Rüya.

Дано е истина, аз много му харесвам актьорската игра.🙃

# 84
Лори Hug любопитно инфо си ни донесла.  Ами време е вече да го покажат този Ихтияр ,който всява страх и ужас. Ама с Ешреф Тек не е познаааал.💥

Снимки и Кадри от ЕП 28

# 85
Феми, ще видим все някога кой ще е този старец.🤭
Аз вече на нищо не вярвам да ти кажа, дори на официални източници. Напоследък всичко е доста променливо.
Понякога феновете обявяват по-достоверно инфо от офишълите.😃

Стори от  личния асистент на Чаатай Бей:

Явно работят. Ами хайде вече, чакаме ги с нетърпение.🤗

# 86
Попаднах на нещичко, дали е истина ще видим. От фенове е, така че за сега е слух.🤭
Преводача ми го дава по този начин:

Извънредни новини: Героят на Стареца в поредицата Eşref Rüya е Мухамед Кангорен. 90% вероятно е същият човек като Reşit Feyzullah от сериала Çukur, защото Muhammed Cangören дори последва официалния канал на сериала Eşref Rüya.

Дано е истина, аз много му харесвам актьорската игра.🙃
И аз се надявам да е истина. Hands Pray
Последно съм го гледала в "Deha" и съм впечатлена от играта му.

Изпитание на любовта на Ешреф!

7 януари 2026 г., сряда, 12:43 ч.
Kanal D
Хитовият сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ отново плени зрителите с новия си трейлър на епизода. С емоционално заредени сцени, трейлърът подчертава събития, които ще определят съдбата на Ешреф и Нисан.

Нисан отваря очи в болницата.
В последния епизод възможността Нисан да престане да бъде „мечтата“ на Ешреф разтревожи зрителите. В новия трейлър Нисан отваря очи в болницата, след като е простреляна. Този момент предлага лъч надежда както за Ешреф, така и за зрителите.

ГОЛЯМА БОРБА ОТ ЕШРЕФ
Ешреф е готов на всичко, за да защити Нисан. Въпреки всичките му усилия обаче, Нисан е отвлечена от болницата и отново се изправя лице в лице със смъртта. Това развитие довежда напрежението в сериала до своя връх.

ЕМОЦИОНАЛНИ ДИАЛОЗИ
Диалозите в трейлъра намекват колко емоционално зареден ще бъде новият епизод. Въпросът на Нисан „Страхуваше ли се, че нещо ще ми се случи?“ и отговорът на Ешреф „Моля, прости ми“ разкриват вътрешния конфликт между двамата. Самообвиненията на Ешреф и думите на Нисан „Благодарна съм за всяка секунда, която прекарах с теб“ дълбоко засягат зрителите.

МЕЧТАТА ДА ЗАМИНАВАШ ДАЛЕЧ
Думите на Ешреф: „Ще оставя всичко зад гърба си. Ще те взема и ще отида далеч. Никой няма да ни намери“ подсказват, че е на път да се измисли план за бягство. Отговорът на Нисан: „Хайде да тръгваме веднага“ повдига въпроси за това колко реалистична може да е тази мечта.

Ешреф Руя от Tims&B ще продължи да среща публиката си с нови епизоди в сряда вечер!

# 87
Емка Kissing Heart Мерсаж за споделеното и статията.  

Освен в Имението и в къщата на ЕшСан снимат след болницата. Има специална стая и медицинска грижа за възстановяване на Нисан.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 16:01 от femmi2

# 88
Кой каза, че мафиотският бос няма сърце?

# 89
Има, има.🫶
Сърцето му на Ешреф Бей е по-голямо от самия него.♥️💥

♥︎♥︎── ⋆⋅☆⋅⋆ ── ⋆⋅☆⋅⋆ ── ⋆⋅☆⋅⋆ ─♥︎♥︎

ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ﮩ٨ـﮩﮩ

♥︎ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـ♥︎ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـ♥︎ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ

Общи условия

Активация на акаунт