Отговори
# 300
Хъдър каза на Кадир, че са баща и син.

# 301

Да , каза му че му е баща право в очите.  Не мога да повярвам че не го проточиха и му каза толкова бързо. Той как го изгледа и реагира с изненадващ поглед. Сигурно си мисли не е възможно това и от кога знае това ?!   

РЕКЛАМИ и епизода ще свърши с дръжката на вратата.

# 302
Епизодът приключи така, както очаквахме, но ще има фраг.
Да видим какво ще ни подскажат.

# 303

Да това беше важен момент! Heart Интересно ми е каква ще е реакцията на Кадир. Не ми харесва това от спойлерите, че Хадър ще умре. Надявах се да вкара Кадир в правия път. А фраг мисля няма да има, как иначе ще ни пилят нервичките още 3-4дни? Joy

# 304
Да това беше важен момент! Heart Интересно ми е каква ще е реакцията на Кадир. Не ми харесва това от спойлерите, че Хадър ще умре. Надявах се да вкара Кадир в правия път. А фраг мисля няма да има, как иначе ще ни пилят нервичките още 3-4дни? Joy
Пипи, на мене също ми се иска Кадир да се промени и да мине на страната на добрите. Хъдър наистина би го вкарал в правия път. Дано спойлерите да не са верни и Хъдър да остане жив. Има какво още да покаже, пък и не е приключил борбата си с наркотрафикантите.
Преводачката каза, че ще има фраг, но ще разберем след малко.
Феми ще ни каже.
Аз съм много доволна и от този епизод.

# 305
Имаме Фраг за ЕП 29. Вайййй отново екшън. 💥🔥Абе много ми хареса и Нисан е спасена и Чачиии - Ешкоооо са го барнали в жестоко елегантен секси стииил.😍 Направо лигите ми се подкосиха краката и разтреперах. 🙀Нормално е всички да са луднали по такъв мъж и да го пазят и да не го дават. То тяло , то лице , то харизма , то красота , то погледи , то  интелигентност и джентълменство.   

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 23:31 от femmi2

# 306
фрага! Жива и здрава е Нисан!

# 307
Благодаря за фрага и за приятната компания тази вечер. Hug Епизода беше страхотен и ми хареса. Браво на всички пред и зад камера. Утре да сме в зелени стрелкички и високи цифрички. 🍀

# 308
Eşref Rüya

Епизод 29, Трейлър

„Ешреф е бащата на всички сираци!“ 💥

Хъдър: Господа! Есреф Тек е бащата на Сираците! Той е наследник на отец Якуп и баща на всички нас. Някой възразява ли?
Кадир: Аз съм тук. Този град е мой.
Ти не можеш да бъдеш мой баща, а аз не мога да бъда твой син.
Ешреф: За мен ти не си най-красивото нещо в този живот. Ти си единственото красиво нещо в него.
Нисан: Щеше да умреш за мен.
Ешреф: Ако аз няма да умра за теб, какъв е смисълът изобщо да умираш?

Селма: Значи, синът на Феридун Корал?
Нисан: Не помня.
Селма: Може би мога да ти помогна да си спомниш.
Динчер: Тя няма да намери нищо. Няма да може да се свърже с мен.
Чийдем: Тя има досието.
Динчер: Между другото, поздрави Ешреф... ако го видиш.
Нисан: Дори Ешреф да кърви, щеше да ми се обади.
Кадир: Ешреф го няма, господа. Старецът го махна.

Пипи, благодаря, че си качила фрага.
Аз набързо взех превода от рускините. Ако има грешки, извинете ме!
Уфф, няма покой вече. Успокоихме се, че Нисан е свободна и сега отново ще страдаме. До сряда ще се тюхкаме дали  Ешреф е жив.
Тази сцена много ми заприлича на сцената от епизод 1.

# 309
Емка Kissing Heart Тенкю за гифчетата към репликите.

Сцената в Кадилака  е сходна с тази от началото. Не се съмнявам че Ешреф е ЖИВ. Heart

# 310
Абе и на мен сцената ми заприлича на тази от началото, ама не смея да се надявам хич! Joy

# 311
Абе и на мен сцената ми заприлича на тази от началото, ама не смея да се надявам хич! Joy
Пипи, до последния епизод няма да можем въздух да си поемем.
Етем ще ни разкаже играта. Stuck Out Tongue Winking Eye Не се знае как ще ни сюрпризира и какво ни е подготвил.

# 312
Имах предвид че сега ще е жив и оцелее в ЕП 29. До края на сериала има време така че ще ни пържат на бавен Огън дали ще имаме Ромео и Жулиета по Турски.

# 313
Нещо по-весело от снимачната площадка:

# 314
Такива весели клипчета искаме да има. Изпрашат екипа по костюмите. Няма лоши чувства и драма в това.

Общи условия

Активация на акаунт