Отговори
# 345
Ешреф Тек вече на кожата на фенка.🫶

Почти убедена съм,че е рускиня.🤭
Те са толкова смели да си татуират лицата на турски актьори, по които полудяват.
Арас също си го бяха татуирали...
А знака на Чукур стана номер едно в студиата за татуиране:
Скрит текст:

Аз имам няколко познати, които също си го татуираха.🤭

Не знам дали да го нарека любов,или лудост... Доста смело решение, за което трябва добре да се помисли.
Аз съм голям почитател на татуировките , имам 6 броя и планове за още които искам да си направя.🙃
Със сигурност ще имам татуировка свързана с Чукур, но по скоро ще бъде някое послание от стените на Cukur.🙃

А тази снимка не се сещам да съм я виждала. Но аз доста неща изпускам, или ги виждам късно.જ⁀➴

Най-обсъжданите сериали в социалните мрежи през 2025-та.

# 346
Здравейте! Слизам от балкона ,за да споделя отвращението си от образа на Чийдем . Човек без морал ,без скрупули,  абсолютен егоист ,завършен предател,безчуствена и безнравствена твар.Не знам дали отговаря   по принцип на  образ на служител в турската полиция,но ако е така ,жалко.В тая служба нямат ли "вътрешна проверка" и да я разберат що за стока е. Сердар май в началото се усъмни ,но тя му видя сметката. Та тя се превърна в бюро справки на мафията. И великата прокурорка развява досиета в нейно присъствие, пък уж я държи настрана ....
  Прави ми впечатление Ешреф ,когато е в акция все едно е на лов за зайци,поне десетина души отиват фира .Знам ,че този свят , в  който живее е жесток и безпощаден , но пък човешкият живот да не значи нищо и това да се показва във всеки епизод малко ми е странно. Disappointed Relieved

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 15:07 от Mery18

# 347
Здравейте , добре сте слезли от балкона при нас. Винаги, когато желаете да споделите нещо може да го направите.

Чийдем е неспасяем случаи но се надяваме да не остане безнаказана. Прокурорката - майка й и тя играе някви двойни и тройни игрички.  

Обаче Динчер е най големият психопат от всички досега.  Не им е лесно но ще го преборят. Като ни покажат още ретроспекции ще се повдигне още завесата от миналото.

Иначе , има нещо такова че преувеличават с труповете и как Ешреф ги избива като мухи. Но пък е забавно и се кефим на макс щото му отива на натюрела и няма равен. Има опит и му личи и екшън адреналина му е  в кръвта както и боравенето с оръжия.  

Лори🤗 , тази снимка е нова не сме я виждали от ресторанта. Всъщност не сме сигурни от кога е много е възможно да е от преди Нова Година. Нашия да си е хапнал турски кебап в ресторанта на аркадаша или в някои друг.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 17:51 от femmi2

# 348
"Най-обичаните имена в дигиталния свят са дуотата, на които се радваме най-много  с химията им на екран."

Чаатай Бей присъства и с двете си екранни партньорки.🖤

📢"Младежи, сцената е ваша!🎬
Избрахме номинираните за най-добър детски актьор  на годината."

Малките ни Ешреф и Нисан са номинирани.♥️
https://www.instagram.com/gencleresorduk._?igsh=MWVpMDl3enFvYnA3NQ==

Стори от Неджип в инстаграм от снимачната площадка:ㅤᵕ̈

https://www.instagram.com/stories/neocu/3811328971258896951?utm_ … =eTE5YnhpbWZ4eXY1

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 16:05 от bebè ∞

# 349
От това стори и гифчето подсказват че Отбора са се върнали в тяхната стая - килия в имението , което си върна Ешреф.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 17:23 от femmi2

# 350
Здравейте! Слизам от балкона ,за да споделя отвращението си от образа на Чийдем . Човек без морал ,без скрупули,  абсолютен егоист ,завършен предател,безчуствена и безнравствена твар.Не знам дали отговаря   по принцип на  образ на служител в турската полиция,но ако е така ,жалко.В тая служба нямат ли "вътрешна проверка" и да я разберат що за стока е. Сердар май в началото се усъмни ,но тя му видя сметката. Та тя се превърна в бюро справки на мафията. И великата прокурорка развява досиета в нейно присъствие, пък уж я държи настрана ....
  Прави ми впечатление Ешреф ,когато е в акция все едно е на лов за зайци,поне десетина души отиват фира .Знам ,че този свят , в  който живее е жесток и безпощаден , но пък човешкият живот да не значи нищо и това да се показва във всеки епизод малко ми е странно. Disappointed Relieved
Добре дошла при нас, Mery!
Напълно споделям мнението за Чийдем и в същото време гледам с удоволствие актрисата в тази роля. Чела съм, че отрицателен персонаж се играе много по-трудно, но Бюшра се справя перфектно, щом успя да ни накара да намразим героинята ѝ.
Чийдем е събирателен образ на безскрупулен и корумпиран полицай, работещ само и единствено за собствена изгода. Ще ми бъде интересно какво развитие ще има при нея. Не вярвам да се промени към по-добро, но и не зная какво се върти в главата на Етем за тази героиня.
Екшън сцените на мене ми харесват. Изработени с въображение, с доста фантастични елементи, но и много ефектни и зрелищни. Това ги прави гледаеми. В сериалите художествената измислица присъства навсякъде, все пак не гледаме документален филм. Това е личното ми мнение и може би затова не си поставям въпроса за цената на човешкия живот на база екшън сцените. Те ми служат като декор за разкриване същността на проблема.
Рускините веднага са "разшифровали" заведението: Stuck Out Tongue Winking Eye

Чаатай в Kebapçı Beko

От снимачната площадка:

И от мен - Огънят на Сурва пламна в града ни:
(Видеото и снимките са професионални, не са от моя телефон, че ние бяхме на доста неудобна позиция.)

# 351

😍🔥🔥🤍🤍🤍🖤🙀🤤🤤😛🥵🤯

Много хубави снимки и ефектни  от празника "Сурва" с кукерите  в Перник. Heart Eyes Благодаря че ги сподели. Всяка година това е Традиция през Зимата.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 00:14 от femmi2

# 352
Феми, как сме пропуснали да честитим рождения ден на моето любимо наборче. Знаеш, че си го харесвам.
Хайде, на мене ми е простено - на 70 съм, ама ти защо не ме подсети.
Аз съм му обидена малко, че излъга Ешреф за местоположението на Кадир, ама му и съчувствам - баща е! Кахъри се и за родния син, и за Ешреф, когото обича като свое дете.

🎂На 14 януари #ЛевентОздилек отпразнува рождения си ден.
Той навърши 71 години.
Честито 🥳

# 353
Много хубав и запазен мъж е той за годините си!

# 354
Срам , не срам пропуснали сме РД на наборчето. Blush Важното е че  ще се поправим. Странно е че няма снимки от празника от екипа и снимачната площадка. Rolling EyesНе са ли му честитили и поднесли торта и Левент Йоздилек лично нищо не сподели. Може и да не е бил там и да е нямал сцени за снимане  ама не ми се вярва. Абе случват се там някакви катаклизми.

Да е Жив и Здрав , щастлив и успешен.Birthday Запазен мъж е за годините си.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 00:12 от femmi2

# 355
Много хубав и запазен мъж е той за годините си!
Дидии, и аз не съм за изхвърляне!
Да видиш ти каква двойна сватба ще спретнем - за ужасТ на някои.
Аз и Левент, Феми и Чачо!
Да са живи и здрави съфорумките, лишени от чувство за хумор, неможещи да асимилират нашите шеги и закачки!

# 356
Еми тамън кадя нова рокля и чакам от Турция да пристигне ама гълъб е объркал та за другата седмица пратката айде де казвай да рипаме аз това чакам сватби -матби ,че и брадви

# 357
Диди, не се притеснявай! Ние не бързаме, ще го караме яваш - яваш.
Първо да оженим Ешреф и Нисан, да видим и края на сериала, че брадвата може да лети към Етем, а ние да роним горчиви сълзи и тогава свадби - йок!

От сета Sign Clapper

# 358
Като го знам колко е по сватбите Етьо или последния епизод или на годежа на някой главата му я пращат в кутия...

# 359
Като го знам колко е по сватбите Етьо или последния епизод или на годежа на някой главата му я пращат в кутия...
Дидии, тъкмо се размечтах и ти ми подряза крилете. Значи хич да не търся сватбена рокля, а да си кътам новото евро.
Освен да се разходим до Истанбул, за да се фотнем с младоженците - друго май няма да ни огрее.

Общи условия

Активация на акаунт