Отговори
# 405

В Общата тема редактирах с видеа

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 23:02 от femmi2

# 406
# 407
# 408
# 409
Феми, виж колко хубаво съм те преценила, че си добър и чист човек.♥️😘🥰
Предубедена и с резерви си  за Туба, но ме затрупа с красиви нейни снимки, за което ти благодаря!🥰Много се радвам че имаме възможността да  си общуваме, макар и виртуално.🫶
Еййй, каква вечер... То блясък, то красота, комшиите трябва да се гордеят с красивите си жени и мъже. Евала за стила, елегантността, страхотни визии!😍

Феми , за теб малко секси Ешреф Тек🤌🖤

# 410
Лоре тя и Серенай не харесва ама ми е приятелка от дълги години. Консесуса е важен винаги може да се хванеш за някой за косите.

Много сладка тука Серенайчето.

# 411
Диди, абсолютно си права.🥰
Големи хора сме все пак, можем адекватно да се отнасяме, всеки има свое виждане и вкус.Не влизам в пререкания обикновено, изобщо не съм такъв човек.Но аз наистина май няма актьори дето чак да не харесвам. Може да ми влияят по-малко, или да ме дразнят образите им и да ме ядосват в роля, но нищо повече.🙃
 Харесвам много Серенай като жена и актриса.Роклята с която беше на ELLE, за това ме подразни... Тази красива жена с това тяло, вземи я облечи с това чудо.🫣
Даже ей тук ще я сложа, че много ми харесват тези две нейни снимки.😍↘️

# 412
Два филма се задават и от нея да видим с кого ще партнира и на каква тематика ще са.

# 413
серенай е една от малкото турски актриси на която всичко и отива и прави експерименти с тоалетите си. за Ханде например не може.
Иначе всички бяха хубави, но нещо ми липсваше. Каан чаровен мъж, но тази папийонка му беше голяма.

# 414
Дайте да се фанем за косите и да направим сеир и да изпълним желанието на някои  да ни разнасят по форума после , та и извън. 😂

От Продукцията

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 02:00 от femmi2

# 415
Аз не мога да се бия веднага ще отстъпя ще си чупя маникюря не дай боже.

# 416
Ааа, не, не се бия аз.🤭😀
НЕ на агресията съм. Това го оставих в миналото, откак съм пълнолетна не се занимавам.🤣И аз пазя маникюра, даже готвя и чистя само с нитрилни ръкавици, че маникюристката ми е агресивна.🤭

Танер Румели е споделил спомени от Любов на инат, където беше любимеца вкъщи като Батко Топрак.

И спомен от Сега и завинаги, където беше  Фатих. Еми♥️

Феновете продължават да се вихрят с AI↘️

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 00:47 от bebè ∞

# 417

Не знам кои са тези звезди арабски ли са или не но наистина блестят . Роклите им са уникални и не е грозен кич  и с тези нежни и слаби телца . Sparkling Heart

Кейти Пери е пяла на церемонията и минава покрай турските звезди
https://x.com/heali24/status/2012601731574632593
https://x.com/kaxishk/status/2012600950796521900

https://x.com/delenaeternity1/status/2012610836187972065
Баръш и Ханде на сцената да връчат награда . На Ханде инглиша не е още добър

# 418
Пънар и Каан скарани ли са? Странно но ако наистина играе с Къванч го разбирам навремето Азра Акън имаше връзка с Каан и го заряза пак заради Къванч.;д

# 419
Не знам и аз се запитах защо нямат общи снимки . Бюшра и Каан бяха един до друг Rolling Eyes Пънар все пак му е бивша колежка на много успешен проект и хитов .

Погледнете това Огнено червено . Heart EyesОстанаха ми очите . Просто нямам думи каква красота и финес и стил

.

Мацката си  я бива също

Общи условия

Активация на акаунт