Отговори
# 420
Не знам ама ми стана тъпо като нищо не дойде от тях.

https://x.com/snobmagazin/status/2012603756559343667?s=20

# 421
Едва ли са скарани Каан и Пънар. Може би не са могли да се видят на килима. При толкова народ. Иначе послените публикации Каан е харесал снимките на Пънар. И аз очаквах нещо 😔

# 422

В ексклузивно интервю за سيدتي.. по време на първото си посещение в Кралство Саудитска Арабия, турската актриса هازال_كايا  Хазал Кая  говори на арабски, изразявайки щастието си от любовта, която е получила от саудитската публика по време на церемонията по връчването на наградите JOY AWARDS 2026, където блесна в елегантна рокля, проектирана от турския дизайнер Ефе Батур.

ТУРСКИ ПОДПИС НА НАГРАДИТЕ JOY AWARDS
🔷На наградите Joy, една от най-бляскавите церемонии в Саудитска Арабия, наградата за любим сериал отиде при „Салма“, арабската адаптация на рекордния турски сериал „Жена“, продуциран от NTC Media за MBC Group.
🔷Наградата за „Салма“, водена от Туба Бююкюстюн и Халит Ергенч, беше приета от продуцентите на сериала Фатих Аксой и Мехмет Йигит Алп. Поздравления...👏👏

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 11:52 от femmi2

# 423
Честито на всички, които празнуват днес! Да носят името си с гордост и чест!🎇🤗

Хазалка вече се прибира, но обещава да се върне.🥰

Феми, тъй като си си ги харесала, но се чудеше кои са.↘️

Нур Ал Гандур (Nour Al Ghandour).

Въпреки ,че е с египетска националност, тя е родена и израснала в Кувейт.
Тя е актриса и телевизионна водеща. Става едно от най-известните лица в арабската драма, участвайки в множество сериали и филми, включително хитовете в Netflix "Juman" и "Honeymoonish".

Ноха Набил (Noha Nabil)
Кувейтска инфлуенсърка и блогърка.
Започва кариерата си като телевизионна водеща за детски предавания по кувейтската телевизия още на деветгодишна възраст.
Ноха Набил е известна личност в социалните мрежи, популярна със своя моден стил и съдържание.

# 424
Мерси , Лори че си потърсила инфо . Hug Не се съмняваме че Хазал отново ще се върне. Показаха и уважение и любов към нея , както към всички колеги . Организацията беше много добра впечатлена съм. Богати са там личи си че не са жалили средства.

На Церемонията в Рияд и наградите са присъствали и ливанските главни актьори от турският римейк на "Хиляда и една нощ" . Наскоро го излъчиха по бтв и не беше лош сериал и предизвика интерес . Имаше промени в историята но идеята беше запазена. Главните имаха хармония и химия и добре си изиграха ролите. Всички в касата ми харесаха и бяха подбрани добре.  

Изгубих снимките с главният актьор ако ми попаднат пак ще ги донеса . Ето с Резане в ролята на Сара

Снимала се с Халит Ергенч и е раздала награди .  Между другото актрисата има готина  фотосесия с турският си колега Баръш Ардуч . Роклята нещо не ми допада била е с многопо хубави и и елегантни . ня тя има излъчване , грациозна е с хубаво тяло така че може да облече всичко .

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 13:45 от femmi2

# 425
Здравейте, дами!

Ехаа, изпълнили сте с красота страничката. Стил и елегантност лъха отвсякъде. Красиви тоалети, щастливи актьори - Рияд действа вдъхновяващо.
Благодаря ви за споделеното!
Спойлери от руските групи.

💡📒СПОЙЛЕРИ за сериала "Мечтата на Ешреф"

Скрит текст:
📃 Кадир ще бъде под командването на Ихтияр в бъдеще.
📃Връзката между Кадир и Динчер ще се влоши.
📃Чийдем ще предаде Динчер и ще застане на страната на Кадир.
📃Нисан ще предприеме действия, както от отмъщение за миналото, така и защото знае, че Динчер е убиецът на Афра.
📃Сираците ще се закълнат във вярност на Ешреф.
📃Ешреф ще научи, че Хъдър го е предал.
📃Ихтияр ще убие Хъдър.
📃Салиха, която предава информация на прокурора, ще бъде заловена от Ърмак.
📃Фарук ще бъде съсипан, когато разбере, че Айтен е изпратила парите, които тя е взела от него, на Харун.

"Щастливият човек е твърде доволен от настоящето, за да мисли сериозно за бъдещето."
Бъдете щастливи и усмихнати, наслаждавайте се на откраднатите мигове!
Приятен почивен ден!

# 426
# 427

На 18 януари 2024 г. беше пуснат Епизод 1 от #Kübra .

Това е турски уеб драматичен сериал от 2024 г. от Netflix.🎞⚡
Произведено от OGM Pictures.
С участието на Çağatay Ulusoy,
Аслихан Малбора, Ахсен Ероглу, Назан Кемал, Джихан Талай, Онур Унсал, Ацтек Шаян, Ахмет Мумтаз
Тайлан, Дениз Ишин, Мехмет Чагри Çitanak, Cemalettin Çekmece.

✨Презентация на сериала #Кюбра💫🎞

# 428
Охооо , Хазал е гостувала при Ибо Селим. Голяма забава е било. Той умее да предполага гостите и води и прави хубави интервюта.  Нашата красавица е ПУ , ПУ. Естествена  и нежна. Усмивката и е все така чаровна и слънчева.  Heart Eyes

Днес, както сте отбелязали имаме годишнина от "Кюбра" по Нетфликс.  Актуална тематика и доста особен сериал и сложен психологически. Чаго си промени и външният вид беше, като латино мачо със секси къдръците. Гала вечерта беше красива и всичко беше на ниво и с  настроение и усмивки. Умее той да ги затапва с една дума и изречение журналистите. Wink Бяха го питали нещо в стил за рейтинга на ''Гаддар'' и че ще е в Петък  нещо такова беше не помня точно че това му е завръщането на екран след години снимане на дигатални платформи . Чаатай им отговори " Вие сега това ли дойдохте да ми припомните и питате "?  Изкара си сезона, щото той си опича договорите. Нямаше успеха и рекламата , като на ''Ешрефа'' но не е в категорията провал. Имаше социални последния.  

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 15:10 от femmi2

# 429
Я да пусна малко патрона че съм обещала като имам повече време ще разгледам и за други моменти.

# 430
Хазал за втори или трети път е при Ибо. Аз чакам наш човек Феми да има интервю при него , но едва ли ще стане 😔😁

# 431
Хазал за втори или трети път е при Ибо. Аз чакам наш човек Феми да има интервю при него , но едва ли ще стане 😔😁
Той кани най-близките си или такива които са до най-близките му категорична съм. ;д
Цяло чудо е че още Серенай не е дошла отново.

# 432
Следват се двамата така че ще чакам 😁

# 433
Момичета, току-що  ми излезе, че 11-17 януари , нашите хора са най-обсъжданите.😍

# 434
Миналата седмица бяхме поизостанали заради почивката , сега отново си върнахме позицийте  в класацията . Hands Clap

Диди , гифките са супер . Матариел да искаш и красота  само време да имаш .

Общи условия

Активация на акаунт