Отговори
# 510
Най вероятно ще е малкият Кадир от ретроспекции или някое ново сираче под крилото на Ешреф и Отбора.

И още от сета

Да си под грижите на Ешреф Тек 😍

# 511
Наследникът на Якуп Баба, бащата на сираците, Ешреф Тек! 🔥

Цялата борба на Ешреф е да види лицето на Нисан още веднъж... 🥲

Няма значение какво... Заедно до последния ни дъх! 🧨

# 512
# 513
Чаатай и Демет на снимачната площадка на сериала "Мечтата на Ешреф"

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:54 от Emiliya

# 514
Чаатай и Демет на снимачната площадка на сериала "Мечтата на Ешреф"

Най после да изпълнят желанието на феновете ...Sparkling Heart Ама като са почнали и други неща искаме и мечтаем ... Така че да се задействат  така ще дръпнат с рекламата и засилят повече интереса. Не сме без нищо. Мипкома в Кан - Франция ще си остане красив Спомен Форевър✨😍🫶💚🤍🖤❤️ независимо кой какво си мисли и пише.

https://x.com/maha_fayad1992/status/2013620738360512741
Цитат
Чакай малко! Демет и Чаатай в едно и също видео зад кулисите.🤯 Изглежда сме се върнали в дните на слава и просперитет.❤️‍🔥
А що се отнася до красотата на стила на Демет, и двамата изглеждат толкова стилно🔥

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 17:45 от femmi2

# 515
Да сложа и тук гифката, че в предния пост късно я добавих.

https://x.com/i/status/2013578296907161953

Ибрахим Татлъсес написа тази песен преди много години, мислейки за Ешреф Тек 😁

Песента гласи:
Една по една, косата ми посивя, виж я (Една по една)
Една по една, сълзите ми падат (една по една)
Една по една, ме оставиха сам
Копнежът по теб тежеше на сърцето ми като още едно бреме
С това безкрайно страдание останах съвсем сам
Една по една, птиците на сърцето ми отлетяха, една по една
Една по една, всичките ми приятели ме оставиха, един по един
Един по един, ме оставиха сам

# 516
Благодаря за гифчето , страхотно е. Както и нашите любимци. Ейййй голям кеф. Колко малко ни трябва да се зарадваме.

# 517
💥Според Adba, най-обсъжданите сериали на седмицата са: 💥

# 518
Отново сръбските фенове са сътворили уникални колажи. Hands Clap

Изпаднахме малко назад но не е голяма драма. Пак ще дръпнем напред Wink На принципа сме да сме в топ 10.

При жените актриси на Адба. Тук сме в тройката. Nature Dizzy

Демет с момченцето на сета 😊

Все повече мисля че детето ще го намерят на улицата и ще го приберат да се погрижат от "Сираците".

# 519
Ехаа, от продукцията изглежда чуха негодуванието на феновете.
Ето и нова фотка от сета:

ТЕ СА ТОЛКОВА КРАСИВИ, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ 🔥🔥👏👏

# 520
Ехаа, от продукцията изглежда чуха негодуванието на феновете.
Ето и нова фотка от сета:

ТЕ СА ТОЛКОВА КРАСИВИ, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ 🔥🔥👏👏

Красота , харизма , хармония и Светлина излъчват.😍🔥 ✨🫶 От продукцията имат безброи такива снимки от площадката в архива , ама не искат да ги покажат. Скръндзи! Joy Чаатай няма нищо да качи нито общо , нито сам или локация поне. Демет е разбираемо да се съобразява и медиите са жадни за Сензации. Има гадже ревниво при това и пазеща територията си , щастливка и късметлийка е , но имам  вътрешното усещане, че няма да е задълго въпреки че и двамата са моногомни , но това е живота и често е непредсказуем .

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 21:40 от femmi2

# 521
Цитат
Радвам се да ги видя да снимат сцени заедно, харесва ми стилът на Нисан 🩵

Отново негодувание срещу Бюшра.
И с право - Чийдем е навсякъде, оказва се най-прозорливата и хитра твар. Тя е непредсказуема, винаги излиза суха от водата и все е на крачка пред другите.
Има отделено толкова екранно време за нея, колкото нямат Нисан и Ешреф взети заедно.
Цитат
Феновете на Бюшра могат да се насладят на това нелепо шоу.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 20:35 от Emiliya

# 522
"Събитията се нажежават… Играта започва отново!" Misc Bomb

# 523

AI от фенове, според които Ешо трябвало да носи зелен костюм.🤭💚

Скрит текст:
Ще ви споделя мнението на Ебру Шахин за системата за рейтинги, защото и аз мисля като нея:

"Целият ни труд се губи заради рейтингите.
Системата за рейтинги, за съжаление, оставя много да се желае... Толкова много усилия се губят... Надявам се, че може да се подобри. Да, има конкуренция, но тя все още не е достатъчно силна, за да стимулира развитието ни. Бих искала да вярвам, че ситуацията ще се подобри. Когато за първи път се сблъскате с материал, мислите ви са съвсем различни: топлината, искреността, стойността са важни... Но реалността диктува свои собствени условия: неизбежно се чудите дали произведението ще издържи проверката на времето и ще резонира с публиката. Решенията обаче не трябва да зависят единствено от този фактор. Що се отнася до мен лично, понякога очакванията ми са оправдани, а понякога съм разочарована от несъвършенствата на самата система за рейтинги. В крайна сметка много хора влагат много труд, надявайки се, че трудът им ще бъде оценен по подходящ начин и ще им позволи да печелят пари. Може би системата е трябвало да бъде проектирана по-интелигентно от самото начало, като се вземат предвид нуждите на екипа и самите автори, в края на краищата те са тези, които създават съдържанието и се стремят да се прехранват от тази професия."

# 524
Тия неща , които ги е казала Ебру Шахин са всеизвестни и е факт че труд отива на вятъра и рейтинговата им системе е остаряла и трябва да се промени . Честно казано няма изгледи затова и си карат така .

Цитат
Колко е красива Хазал Кая  на летището, видяха я и вижте каква по-красива жена! Перфектното ѝ лице, кожата ти е перфектна, жено, кога ще остарееш 🥹🤫! Нашата Кралица👑👑
https://x.com/lauramancilla08/status/2013024212231893384

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 22:37 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт