Отговори
# 615
Пипи то и в Пойраз го знаехме логото на сериала беше Синан водещ баща си за ръка в лудницата.
Аз "Пойраз" почнах по късно да го гледам и на логото не съм обънала внимание. Може би затова финала беше шок за мен. Ако знаех нямаше да го гледам, както и "Ешреф", ама заради Чачко се жертвам. Joy

# 616
Има Фраг ... Хем , романтичен , хем ревнив Ешреф и ядосан и чупи прозорци Joy хем е бомбастично... Гръм и мълнии е като се Сблъскат ЧайДем или ЕшСан 🔥 ❤️‍🔥. То глас , то интонация , погледи то чувства и емоции и всичко това го предават през екрана и въздействат. Просто Майсторство и химия и биология и физика и флуидииии у въздуха...  

# 617

Ешреф е разбрал май за сътрудничеството на Нисан с прокурорката. Влезна с вратата. Joy

# 618
Пипи, заради Чачо всички се жертваме, пък и с Демет си паснаха идеално и много ми допадат като екранна двойка. Жалко ще бъде сериалът да завърши трагично.
Ето го момента, който пропуснахме в началото:

Ехаа, имаме и фраг ...

# 619
Жертваме се всички какво да правим... Пък и е удоволствие да се гледа екшън сериала и партньорството им. Всичко е изпипано пред и зад камера. Кинематография.  

Аз проблеми какво ще покажат нямам пак ми е интересно и да знам финала. То още не се знае на сто процента дали ще е трагичен или не "Ешрефа" въпреки че натам вървим и намекват.

Дидко , Мерсаж за гифчето.  Знаеш кое ми е слабоооост и кого най вечеее Wink:SunglassesStuck Out Tongue Heart DecorationNature Fire

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:51 от femmi2

# 620
Това което наричат дом било точно това.Идваш пред вратата и тя е отворена от най-хубавата жена на света. Цялата къща ухае на вкусно сготвено.Пък и да има две деца които да скачат наоколо ще е достатъчно.
Дай боже и това ще стане!
Човек който работи за Стареца няма как да е мой син.
Има отмъщение което искам да взема просто очаквам точното време.
Какво отмъщение?
Каза ,че е убил майка ми.
Въобще не се мъчи ти няма как да влезнеш в този дом Ешреф Тек.
Какво правиш?
Открих кой е информатора? Това въобще няма да ти хареса.
Кой е?
След малко ще го видиш със собствените си очи като дойде.
Предателството има цена.
И милосърдие ли нямаш?
Не прощавам на предателството.Който и да е той!
Да не би да те заловиха?
Ти беше този който каза ,че няма да прости
Аз да не съм убиец който е превъртял?
Да не би да не си?

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:40 от x BlackRose x the guardian team :)

# 621
Ухааа ... Мерси за фрага и превода. 🌻Ох главата ми пламтиии и се ошашавииих от толкоз нещо да го асимилираме. 🤯 

Епизода ми хареса, като цяло. Ще си наваксаме пропуските с наши Бг буквички. На онлайна малко или много се разсейваш и пишеш и гледаш , снимки търсиш.  

Благодаря за приятната компания на всички. Hug

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:55 от femmi2

# 622
Eşref Rüya

Епизод 30, Трейлър

„Няма да простя предателството! Без значение кой е...“

- Това, което наричат дом, било това. Идваш пред вратата и тя е отворена от най-хубавата жена на света.  Цялата къща ухае на вкусно сготвено. Пък и да има две деца, които да скачат наоколо ще е достатъчно.
- Дай Боже и това ще стане!
- Човек, който работи за Стареца няма как да е мой син.
- Има отмъщение което искам да взема, просто очаквам точното време.
- Какво отмъщение?
- Каза, че е убил майка ми.

- Въобще не се мъчи, ти няма как да влезнеш в този дом, Ешреф Тек.
- Какво правиш?
- Открих кой е информатора? Това въобще няма да ти хареса.
- Кой е?
- След малко ще го видиш със собствените си очи като дойде.
- Предателството има цена.
- И милосърдие ли нямаш?

- Не прощавам на предателството. Който и да е той!
- Да не би да те заловиха?
- Ти беше този, който каза, че няма да прости.
- Аз да не съм убиец, който е превъртял?
- Да не би да не си?

Диди, благодаря за превода!
Хем красив, хем зловещ фраг. При първите кадри си помислих, че един епизод ще се наслаждаваме на ЕшСан. Да, ама не...
Пак ще страдаме!
Епизодът ми хареса, фрагът също ми допадна.

# 623
Ехааа... Какви гифчета Heart Eyes И аз си помислих че ще имаме глътка въздух ама ще ни мъчат още.  Както казах когато двамата се Сблъскат са Огън и Жупел. Като Огънят и Водата.  

За да реагира така е разбрал нещо. Най вероятно за информаторството или сътрудничеството на Нисан с прокурорката.  Думите на Ешреф че "Не прощава и толерира предателство от който и да е". Нисан му се развика че няма да влезе в този дом после и в Хотела се сблъскаха.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 00:02 от femmi2

# 624
За вас, дами!
За приятната компания, за динамично развиващите се действия в този епизод и интересния фраг.
Чудесна беше тази вечер!
Благодаря ви!

# 625
За вас, дами!
За приятната компания, за динамично развиващите се действия в този епизод и интересния фраг.
Чудесна беше тази вечер!
Благодаря ви!

Аййй , какъв красив и чудесен завършек на вечерта. Букет от нашия красив и романтичен Биг бос кой би отказал и с тази свенлива усмивка. Blush ще сънуваме и мечтаем. Heart Eyes😘🤍🤫🩶🌌

# 626
Феми аз бих отказала не обичам цветя освен това няма мече до него категорично ме губи постно ми е... ;д

# 627
Хайде сега подробности мечета ....Sweat Smile Такъв мъж да ти дойде и да ти поднесе цветя и усмихне не мислиш за нищо друго , а само как да го грабнеш от вратата и разкъсаш тая бяла секси риза ухаеща на парфюм и после историята ще говориии 🤍💟😸🤫😘🔥🔥⚡🫣

# 628
Хайде сега подробности мечета ....Sweat Smile Такъв мъж да ти дойде и да ти поднесе цветя и усмихне не мислиш за нищо друго , а само как да го грабнеш от вратата и разкъсаш тая бяла секси риза ухаеща на парфюм и после историята ще говориии 🤍💟😸🤫😘🔥🔥⚡🫣
Аз лично бих го поканила да хапнем и бих го отпратила по живо по здраво мафиоз човек опасна работа е не за всеки

# 629
Аз лично бих го поканила да хапнем и бих го отпратила по живо по здраво мафиоз човек опасна работа е не за всеки
Аз ще ви приготвя вечерята и ще гледам отстрани.
Обаче Ешко е страхотен, а букетът е специално за Феми с любимите ѝ лалета.

Общи условия

Активация на акаунт