Отговори
# 630
Има и хризантеми мисля навремето повреме на ЗИ много следяхме детайлите но считайки тия китки с лалета мога да ви поздравя само с тази песен на група МФО

# 631
Има и хризантеми мисля навремето повреме на ЗИ много следяхме детайлите но считайки тия китки с лалета мога да ви поздравя само с тази песен на група МФО

Диди, отиде поздрава зян - Феми изчезна, от вълнение заспа.
Ще слуша песента утре сутрин.
Ама аз си я пуснах... Но ако намериш и превод - цена няма да имаш.

# 632

Диди, отиде поздрава зян - Феми изчезна, от вълнение заспа.
Ще слуша песента утре сутрин.
Ама аз си я пуснах... Но ако намериш и превод - цена няма да имаш.

# 633
Песента е страхотна с любимите ми лалета и текста също. Ще ми хареса да ме глезите така с такива подаръци и Ешко Тек знае какво й е любимо на  Фемитооо 🌷🌷🌷уф че няма жълти лаленца, като емотка.

# 634
Реагираш мигновено. Супер - текста също ми допадна.
Благодаря ти, Диди!

Феми, сега ще наберем и жълти лалета - не се притеснявай!
Заповядай!

# 635
С това сладко меченце 🥰 и прекрасните жълти лаленца ви пожелавам лека и спокойна нощ и сладки сънища.

# 636
Лека нощ и от мен с красивите колажи от руските и сръбски фенове:

# 637
Момичета, вие почти сте изписали темата.😱🤭
Не мога да ви смогна тази вечер, свършиха ми лайкчетата.😀
Епизода е бил страхотен, утре ще го изгледам.
Лелее, повече обаче ме притеснява какво ще се случва в следващия.🫣
Този Ешо значи, така ли се нахлува при любимата?🫤 Какво ли е разбрал и Чийдемката дали има пръст в тази работа, това се чудя аз.Човека е бесен, чак аз подскочих докато гледах видеото.🫣🤭
Наближава момента, в който Нисан ще разбере че е Руя, обаче знаем, че комисарката  не иска това.
На нея целта й е Ешреф да разбере първо,че Нисан го е предала, а после че тя всъщност е Руя...
Но пък в спойлерите пишеше,че Ърмак ще хване внучката на Хафизе, тъй че нещо ни мятат в този фраг.🤔🧐

Сега не знам дали ще мога да заспя от нетърпение да гледам епизода, а и от мисли за следващия... А детето утре е онлайн на училище.🤭🫣

Лека нощ ви желая на всички, благодаря за преводите и всичко споделено!🫶

# 638
Относно втората част на фрага- "Совите не са това, което са." Така, че ще видим.

# 639
Добро утро!୧⍤⃝💐
Кафето днес го разливам рано рано, че синковеца е онлайн ученик.😴☕✍︎‧💻🙋

Феми , моите любими цветя също са лалетата.🥰
Заповядай!ᗢ💛ᗢ

Дали е достоверно, нямам идея...
До сега всичко е излизало вярно, но знам ли...🤷‍♀️

Преводача:
Спойлер

Нисан не е хваната по обвинението за информаторство, има обрат.

Салиха е хваната за информаторка.

Мисля,че бременността на Нисан ще се разрази, когато Ешреф разбере за проблема с информатора.

Казахме,че Кадир и Ешреф ще си сътрудничат. И сега моментът дойде.
Те ще атакуват Стареца заедно.

За Динчер краят е близо.

Старецът се готви да се покаже.

Кадир постепенно ще свикне с Хадър
и ще започне да го възприема като бащина фигура.

Кадир ще изпита отново съжаление, че е убил Якуп Баба.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 08:17 от bebè ∞

# 640

Преводача:
Спойлер

Нисан не е хваната по обвинението за информаторство, има обрат.

Салиха е хваната за информаторка.

Мисля,че бременността на Нисан ще се разрази, когато Ешреф разбере за проблема с информатора.

Казахме,че Кадир и Ешреф ще си сътрудничат. И сега моментът дойде.
Те ще атакуват Стареца заедно.

За Динчер краят е близо.

Старецът се готви да се покаже.

Кадир постепенно ще свикне с Хадър
и ще започне да го възприема като бащина фигура.

Кадир ще изпита отново съжаление, че е убил Якуп Баба.

Това ми хареса, напълно покрива очакванията ми за Кадир! Heart

# 641
Добро зимно утрооо на всички Nature Snowflake

Още не може да се освестим и сервираме кафенцето да се разбудим и тонизиране и закусим. То вече си е обедно време.  Yum

Лори Kissing Heart благодаря за сутрешната красота и споделеното. Спойлера изглежда интригуващ , достоверен и логичен. Във фрага нарочно ни заблуждават и объркват за това нахлуване бясно чупейки прозорец може да е заради друго.
Или първо ще си помисли, че е Нисан и после ще разкрият внучката на Хафизе.

Нисан предполагахме, че във времето на историята ще се окаже хамиле. Ще си имаме ЕшСанче , както разбрахме нашите искат повече деца. Преди Ешко не си е помислял затова. Мечтаел си е за дом и уют и семейство за което да се грижи да са сплотени и обичат. Това че имат възможности си е бонус. Сега за пръв изпитва това благодарение на Нисан. Heart

Наближаваме към развръзката и да се разкрие че Нисан е Рюя от миналото. Любовта от пръв поглед. Hearts

Паралели. Много са сладки и забавни, като се закачат  🔥🔥 😃🥰

Рейтингите

Има спад но това е заради футболния мач. Епизода беше добър и ми хареса определено. Поздравления и аплодисменти за труда и усилията на всички от екипа пред и зад камера  и на актьорите. Hands Clap

В трите категории сме първи сравнение с конкуренцията и от канала и продукцията благагодарят на всички зрители.  Следващата седмица ще сме нагоре в зеленооооо. Драма и екшън и обрати , романтика и  изненади ще има.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 11:12 от femmi2

# 642
Иска ми се да излязат истина, тези спойлери... Ще видим.🙃

# 643
Здравейте, дами!

Ядосах се доста на рейтинга, но на сценаристите съм ядосана повече, та затова ще пусна статията от Канала. Сякаш и те не са доволни. Липсва коментар за рейтингите и овации за лидерство, съсредоточили са се основно върху съдържанието на епизода.
Спойлерите и на мене ми допаднаха, но да видим, дали ще излязат истина.

Ешреф Тек, бащата на сираците!

22 януари 2026 г., четвъртък 11:25 ч.
Kanal D
Хитовият сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ плени зрителите със спиращия дъха нов епизод.
В епизод, изпълнен с екшън, напрежение и конфронтации, Ешреф не само предотвратява голяма опасност, като спасява Нисан, но и утвърждава властта си, като поема отговорност за сираците.

ЕШРЕФ ПРЕОБРАЗИ КАПАНА И СПАСИ НИСАН.
В изпълнения с екшън епизод Ешреф осъзнава капана и успява да спаси Нисан. След като отвежда Нисан у дома за лечение, Ешреф обвинява себе си за случилото се с нея. Вярвайки, че партньорът на Кадир, Фърат Корал, е отговорен за отвличането на Нисан, Ешреф веднага тръгва да го търси.

Сблъсъкът между Хъдър и Кадир
Хъдър, изправяйки се срещу Кадир, обяснява защо го е изоставил в миналото и разкрива, че майка му също е била убита от „Стареца“. След като научава това, Кадир се притеснява, че истинската му самоличност като сирак ще бъде разкрита. Признанието на Хъдър повдига допълнителни въпроси в съзнанието на Кадир.

КАДИР Е ПОЛУДЕЛ!
Разпространи се новината, че ще се проведе церемония за Ешреф, който е решил да поеме грижите за сираците. Кадир, който е рискувал всичко, за да стане баща на сираците, но загуби властта си, е бесен от това развитие на събитията.

Нисан започва да разплита тайната на миналото.
Осъзнавайки, че селската къща от детството ѝ е свързана с нея, Ешреф и Динчер, Нисан започва да сглобява тъмните фрагменти от миналото.

ЕШРЕФ ЗАВЗЕМА ВЛАСТТА.
Когато Ешреф пристигна на мястото, където трябвало да поеме грижата за сираците, е посрещнат с бурни овации. Хъдър обяви на сираците, че Ешреф е техният нов баща. Реакцията на Ешреф на някои от притесненията на сираците относно Стареца обаче е бърза. Той дава величествен отговор, като кара пратеника на Стареца да коленичи пред него.
„Ешреф Руя“, продуциран от TİMSBİ, излъчва нови епизоди в сряда вечер по Kanal D.

„Нека днешният ден бъде толкова прекрасен, че вчерашният да му завижда.“
Здраве, успех и позитивно настроение ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт