Отговори
# 675
Затова у спойлера ще пиша по късно и за споделеното от Продукцията. 

# 676
Здравейте. В момента гледам последния епизод и не мога да разбера защо Нисан работи със Селма? Хайде , остави това тя винаги обича да си играе на детектив. Ами защо не споделя с Ешреф , въпреки че това го касае , а отива и разказва на Динчер. Баш на него. Много ме дразни, все такива тъпи неща прави. И новия фраг като гледам пак му крещи , пак не е доволна от нещо. Извинявам се на феновете и , само си споделям мнението

# 677
Momandbaby1,Защото Селма направо си  я изнуди.
Постави й ултиматум - или ще й съдейства за да разкрият, че Динчер е замесен в огромна мрежа с наркотици, или Ешреф ще влезе в затвора.
Имат видео как Ешреф застрелва човек.
Тя изобщо не обича да си играе на детектив, но е изнудвана и притискана.
Преди от Чийдем, като я заплашваше със сестра й, сега от прокурорката, която я заплашва че ще вкара Ешреф в затвора.
Защо не споделя с Ешреф - защото Ешреф ще реши нещата като премахне човека. Веднага би убил Динчер, без да пита.
Това е неговия начин.
А Динчер я касае и нея, тъй като той за нея се залепи и на нея също иска да отмъсти, на всичко отгоре Динчер уби сестра й.
Не мисля,че Нисан е недоволна от нещо, по скоро е една обикновена обичаща жена, която по принцип не е от мафиотския свят.Толкова пъти я отвличат и нападат, аз ако съм, до сега да бях истерясала, не просто да крещя.🫣
Загубила е родителите си като дете, грижила се е за малката си сестра, бащата на Динчер я е насилвал... Борила се е сама в живота, не е някоя капризна лигла.
Отиде при Динчер,за да се опита да научи нещо повече и го направи.
Нали трябва да има някаква причина за посещението й у тях... За това трябваше и нещо да говори, а и той сам се издаде с думите които й каза.
Нисан има пълно право да действа както прецени, това касае нейния живот, част от който именно заради семейството на Динчер - тя не помни.
Тя обича Ешреф и би направила всичко за него ... Именно за това в момента съдейства на прокуратурата.
Защото тя вярва,че ако го заловят, Ешреф няма да влезе в затвора, има вероятност да разбере защо е убил сестра й и по какъв начин е свързан той с миналото й
Ако Ешреф разбере - Динчер ще умре.
А иначе, за това,че му крещи, ми те всички двойки се карат.А те дори не са стандартна и обикновена двойка.
 Още не знаем причината.
За действията и поведението на образите в сериала е отговорен сценариста.
Той вече е написал кой как и кога ще се държи.И аз в началото се чудих защо просто не му каже, но после я разбрах.
Да си кажа честно, аз също бих постъпила така.🙃

# 678
Приятно видео, проследяващо историята на Нисан и Ешреф са пуснали в YouTube от продукцията.

Истинската история започва сега! | Eşref Rüya

# 679
Браво на Продукцията. Има ли няма общо със спада но важното е че има раздвижване. Simple Smile Заглавието казва всичко и защо припомнят моментите и срещата на ЕшСан от началото Wink.Heart Eyes  Как започна любовта им и до къде стигнаха. Именно до момента, който всички очакваме с трепет. Нисан е Рюя и кой пръв ще разбере това и как? Ще се плаче то е ясно. Sob Още нищо не е свършило. Историята на Ешреф и Рюя сега започва.

Нисан първа ще  разкрие това. 🥹❣️ Отдавна беше  време, но това зависи от много всеизвестни фактори, които на всички са ни ясни, колкото и умен и прозорлив да е Ешреф. Той си сбъдна Мечтата и Съня без да го знае но вътрешно още от асансьора го усети и се смути и сърцето му трепна и започна да бие лудо въпреки че не видя и я нямаше  отличителната бенка на врата й.   Огън го изгаряше и след това. ❤️‍🔥Влюби се в песните и гласът й. Започна да я закриля и доверява. Нисан го промени и му показа любовта и красотата на живота. Какво е дом и уют. Heart Ще му олекне като разбере че не е предал себе си и Рюя и че "Сърцето Обича само веднъж". Heart Можел вижда се влюби и в други жени но не е могъл. Имал е интимност разбира се е  но без нищо друго.

Нисан се влюби в онова момче, което без да знае това я спаси и жертва най хубавите си години и Младост. Той вече се е превърнал в Истински МЪЖ  КРАСАВЕЦ. И на двамата живота не е бил лесен и лек и всеки се е борил с това и продължава все още. Ешреф има много Отговорности и се различава от обичайните мафиоти. Нисан също е сираче отгледала сестра си и работи за да изкарва пари. С упоритост , труд и желание направи кариера на певица.

🩶🤍🙂🙂

Нихал Динч - гримьорката определено си разбира от работата. Hands Nail Care Hands Ok Hand

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 22:37 от femmi2

# 680
Любопитно ми е каква съдба е предначертал в главата си Етем?

# 681
Любопитно ми е каква съдба е предначертал в главата си Етем?
tigasa, аз си мисля, че и самият Етем още не е решил каква съдба да избере за главните герои.

🤩Снимка на Чаатай Улусой на снимачната площадка на сериала Eşref Rüya 🩵🧿

Снимките днес се провеждат в хотела.

# 682
Още от първия епизод ме е страх да гадая, какво му е в главата на Етем за финала.🫤

# 683

🌀 Шамфъстъчко☺

# 684
Ама как му отива на галено Шамфъстъчко. ПУ , ПУ. 💚 Всеки иска да притежава Ретро Кадилака. ХИТА И Звездата на сериала. Собственикът му оооох думи не ни останахааа...

# 685
# 686

Ешреф Тек 🖤🤍 🤩🔥💥🥹

🥵😎😎😎🙀😽🙈💋💋🫦🫦👄👁️

Емоционален и тъжен момент на гроба на Якуп баба. Disappointed Relieved

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 00:29 от femmi2

# 687

Емоционален и тъжен момент на гроба на Якуп баба. Disappointed Relieved
Много добре замислен и отигран момент!

Скрит текст:

# 688

Много е свеж тука и небрежно секси усмихнат. Има клипчета и снимки с фенове от стария дом на Нисан до емблематичната Кулата Галата. Дали са стари и сега ги пускат или снимат или са се върнали да снимат нещо там? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 11:25 от femmi2

# 689
Здравейте, дами!

С кафе, усмивка и в прекрасно настроение започва и днешният ден. В компанията на Нисан и Ешреф винаги е приятно. А сцените с тях са удоволствие за сетивата.
Впечатлена съм от въодушевлението, с което Демет и Чачо се впуснаха в това приключение.
Думите на Демет за героинята, която пресъздава, за атмосферата на снимачната площадка са доказателство, че с плам работи по проекта и успехът на сериала я удовлетворява.
Чачо винаги е бил мълчалив, предпочита с работата си да показва отношението си към продукциите, в които участва и образите, на които вдъхва живот.
Чачо и Демет заедно са огън и плам. Създадоха една незабравима екранна двойка, която със своята харизма и магнетизъм покори зрителите.
Дори само заради тях си заслужава гледането на „Eşref Rüya“.
Ние сме свикнали да критикуваме, да изказваме недоволството си от всичко, което гледаме, но забравяме да аплодираме, да насърчим и поздравим екипа за добре свършената работа.
„Eşref Rüya“ с всичките си несъвършенства се превърна в стойностен продукт, за който дълго ще се говори.

#ЧагатайУлусой и неговата неустоимо топла усмивка на снимачната площадка на #EşrefRüya

Изминалите години само направиха светлината й да свети по-ярко ✨

Ако на сърцето ви е топло, а в душата ви е ясно - не слушайте прогнозата!
Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!

Общи условия

Активация на акаунт