Отговори
# 660
да , луд фен е на фенерите и е на стадиона.

иначе вчера завърши 1-1

# 661
Равен мач. Това значи ли че пак ще играят или ?

Ех , дали Чаго е бил снощи на стадиона ? Никаква реакция или снимки. Много странно ако не са го забелязали ама в тази тълпа може и да не са.

# 662
не, всичко се решава в един мач. то тази година регламента е различен.

# 663
Ешреф Тек в целия си блясък💣

# 664
Хайде и аз да сложа Елегантен Ешреф Тек - Баща на "Сираците"  🤍🤍🩶🖤🔥Илка се е справила повече от страхотно и може да се похвали и гордее с това. Костюма наподобява този от Кан - Мипкома. С бяла риза и с костюм на райета.  

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 01:11 от femmi2

# 665
Изгледахме с мъжо епизода, той се ядосва,че свърши.🤭
Аз се ядосвам на Чидо и на Кадир.🫣
Така хубаво се справяше с лафчетата, пак пощуря и дойде противния Кадир.
Такова желание за власт има, че реши на бездомните пияници да хвърля пари - толкова унизително.🫤 Само и само, за да може някой истински да го нарече "БАЩА".🤦‍♀️
Нисан горката, за кой път я отвличат и е в опасност, какво ли не преживя и тя...
Много тъжно ми стана, когато тя попита Ешреф, какво толкова са направили и че просто са се влюбили.😔
И за двамата ми стана гадно, защото той се обвинява,че тя е пострадала едва ли не заради него, а тя се измъчва знаейки че това наистина няма да спре докато  един от тях не умре.
Много,ама много ми се иска да не се разкрива нищо относно отношенията на Нисан с Чийдем и майка й.
Щом на комисарката й се разминава, потулиха всички гадости дето извърши, защо на Нисан да не се?
Нисан на никой не е навредила. Прави всичко все от грижа и в опитите си да защити - това е нейния начин.
Сцената с Ешреф на гроба на Якуп Баба, беше тежка и доста въздействаща.
В подобни сцени се вижда колко чувствителен е всъщност Ешреф, зад маската на страшния мафиот.
Хареса ми епизода, хайде да идва сряда.😍
Да гледаме пожарите EşSan.❤️‍🔥🔥❤️‍🔥

# 666

Лори , какво ще кажеш как хитро се измъкнаха от хората и капана на Ихтияр и враговете побързаха да се радват ама не познаха и този път. И да не забравяме и как умно се усети чрез камерата и не натисна дръжката и разби стената с брадва за да влезе през дупката и да спаси своята Нисан. ❤️‍🩹

Социален Рейтинг.  Wink

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 01:07 от femmi2

# 667
Лори, благородно ти завиждам, че гледаш заедно с мъжа си сериала.
Друго си е когато на момента споделяш впечатлението си и има кой да те чуе, да усети емоциите и да ги съпреживее заедно с теб.
Аз затова с удоволствие гледам и участвам в онлайн коментарите. По-приятно е, пък и първите впечатления сякаш са най-истински.
А като седна сама да гледам и започва едно хамлетуване, фиксиране върху детайли, анализиране на поведение, разнищване на ситуации и т.н. до втръсване.
Тази нощ съм се настроила за среща с епизод 29. Изгледам ли го - веднага ще споделя мнението си.

# 668
# 669

Нека денят ви бъде вдъхновяващ, енергичен и ароматен - точно като перфектното кафе!🤎☕😊

Феми, охо, аз не съм се и съмнявала в Ешреф Бей.😎 Знаех си,че ще се сети че е капан.
Но докато не се добра до Нисан, не се успокой. Беше страшно напрегнат и уплашен да не й се случи нещо.

Гюрдал и той без да мисли - бързак, тръгва да отваря вратите наред...
Аууу, този актьор (пратеника на ихтияр)
толкова добре си играе ролята на гадняр,че от Фара насам го мразя.🫣
Отвратително добър е!😀
Много се зарадваха Ешреф и момчетата на откритата възможност, да се измъкнат живи и здрави. Беше много интересно, определено. Те се бяха примирили,че това им е краят.

На нашия Ешо мозъкът му е като бръснач - веднага измисли как да ги занули тез ихтиярци.🤩
Хареса ми много тази сцена ↘️

Страшно се изкефи мъжо как Ешреф Аби подкара лодката.Понеже и той е рибар и всичко свързано с морето му е на сърце.🤭 Показвала съм му снимки на Чаатай с улова му и мъжо почва да ми изброява видовете риби, и как ги е хванал Чаатай - с въдица, или харпун.😀

Еми, права си,  хубаво е  да гледаш с компания, особено пък както в нашия случай, мъжът ми харесва много Демет и Чаатай.Обаче имаме и различни реакции на определени сцени, ако пък реша да върна някоя, той се ядосва.🤭
Двамата имаме общ фаворит, освен Ешреф,Нисан и Гюрдал (Неджип му е любимец на мъж ми от Чукур), това е Ърмак. Страшна е.🤌🔥
Ей тук, мъжкото супер впечатлен каза: Еййй, опасна е , браво!↘️Чак я аплодира.😀

Аз се фокусирам повече на любовта на Нисанче и Ешо, там следя зорко всяка думичка и поглед. 🧐🤭
"Никога няма да те оставя!"

Откъм екшън, някак  малко съм се пренаситила от такива сцени и понякога ми идват в повечко, особено след Чукур, където имаше тройно повече насилие, агресия и жестокост.На доста подобни сцени в Ешрефа сега се завъртам и не гледам, или си затварям очите.🫣
Но ето, половинът като мъж си ги харесва много и даже коментира кое как.😀
Нисан много ме изненада обаче, как се направи че припада, за да може да погледне какво държи Динчер в шкафчето, видя часовника с инициалите и го засне.

Тя вече си навърза нещата и знае, че Фърат Корал е Динчер.
Разбра,че с него и Ешреф имат нещо общо от миналото.
 Тя първа ще научи, че е Руя. Нямам търпение.🥰
А Ешреф Бей беше топ↘️

# 670
Здравейте, дами!

Лори, чудесен обзор на епизода си направила. Благодаря ти!
Аз успях да изгледам само половината, ама днес ще го довърша.
Слагам и спойлерите от рускините. Те са същите като тези, които Лори ни постна, но да ги имаме и тях.

🌀⚡ СПОЙЛЕРИ за сериала "Esref Ruya"

Скрит текст:
✨Нисан няма да бъде хваната с информатора; ще настъпи неочакван обрат.
✨Салиха ще бъде разкрита като информатор.
✨Когато Ешреф научи за ситуацията на информатора, новината за бременността на Нисан ще се разпространи (но авторът добавя „според мен“, така че не е ясно дали това е надежден спойлер или просто предположение на журналист).
✨Казахме, че Кадир и Ешреф ще се обединят и това време дойде: те ще се изправят заедно срещу Ихтияр.
✨Наближаваме края на историята на Динчер. Ихтияр се готви за пристигането си.
✨Кадир постепенно ще свикне с Хъдър и ще започне да го вижда като баща.
✨Кадир отново ще изпита разкаяние за убийството на Якуп Баба.

🌀Обновление от каста 📸

ИИ пак се е развихрил...

"Хубаво е да се събудиш и да не очакваш много. Така се чувстваш свободен."
Нека днешният ден ви донесе толкова радост, колкото вие дарявате на околните!

# 671
Сюмейе в Подземието

# 672
Аз тъкмо ви нося нови спойлери.↘️
Скрит текст:
Ирмак ще хване Салиха.
Що се отнася до нейната информаторска дейност, Нисан отново ще избегне наказание.

Прокурор Селма има връзка със Стареца.

Много малка вероятност е Сердар Амир да е Стар.

В момента, в който Ешреф разбира, че Нисан е Руя, той издава специален албум за нея и ѝ прави изненадващо предложение за брак.

Старецът първо ще изпрати един от хората си на полето, след което ще излезе и самият той.

Старецът ще отнеме живота и на бащата на Кадир.

Така той ще е отнел живота и на майка му  и на баща му.
 А Ешреф и Кадир ще се бият заедно със Стареца.

Момичета, колко ще са верни тези спойлери, наистина не знам.
От инстаграм страници са, поствам скрийншот на двата оригинала.
Той и преводача така ги превежда...🫣

Ешреф вдъхнови феновете, след като се заговори за деца↘️

Мечтата на Ешреф и две деца...
❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

Еми ,мислих за Кадир и Хадър, но ще изчакам всички да изгледате целия епизод с бг превод, за да коментираме заедно.
Само мен ли Кенан ме дразни толкова много? 🫤 Много е лигав и не се отделя от Кадир, като лепка е.😀

# 673
Кенан се е лепнал за Кадир нали му е от доверените хора.  Той си е привързан към Кадир и му е верен и когато беше в болницата между живота и смъртта той се разстрои и разплака. Кадир също цени Кенан  и си личи.

Иначе в нета е пълно с разни измислени снимки от ИИ. Семейство ТЕК с двете си деца и то доста сполучливи. Народа се размечта след думите от фрагмана. Намерили щастието и спокойствието и любовта.

Зад кадър 🎥🎬📽️

Селфииии 🤳колегата тренира да е във форма. 💪  

Предполагам е От караваната на Джерен - Ърмак. Интересни неща има на бюрото заедно със семейната снимка.  

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 14:55 от femmi2

# 674

От спойлера най ми хареса това: "В момента, в който Ешреф разбира, че Нисан е Руя, той издава специален албум за нея и ѝ прави изненадващо предложение за брак." Но продължението трябва да бъде ... и заживели щастливо.
Друг край няма да приема! Етем да му мисли ако не изпълни желанията ни.
Доста неща ме подразниха в епизода, ама като цялостно преживяване ми хареса. Кенан не ми се нрави изобщо. Много е плиткоумен, дори шегите не му се получават. Дразни ме. Стори ми се много пресилена и дори излишна сцената, в която Кадир скъса тениската, която Чийдем му даде. Кога се влюби в нея, та даже взе и да я ревнува. А за скъсания чорап на Кенан пък нямам думи.
За сметка на тези "подробности", всички останали сцени бяха много силни, изпълнени със съдържание и наситени с чувство.
Но за тях ще пиша в отделен пост.
Цитат
От официалния акаунт: Време ли е?
P.S. Отдавна е време!🤣

Общи условия

Активация на акаунт