Отговори
# 675
Затова у спойлера ще пиша по късно и за споделеното от Продукцията. 

# 676
Здравейте. В момента гледам последния епизод и не мога да разбера защо Нисан работи със Селма? Хайде , остави това тя винаги обича да си играе на детектив. Ами защо не споделя с Ешреф , въпреки че това го касае , а отива и разказва на Динчер. Баш на него. Много ме дразни, все такива тъпи неща прави. И новия фраг като гледам пак му крещи , пак не е доволна от нещо. Извинявам се на феновете и , само си споделям мнението

# 677
Momandbaby1,Защото Селма направо си  я изнуди.
Постави й ултиматум - или ще й съдейства за да разкрият, че Динчер е замесен в огромна мрежа с наркотици, или Ешреф ще влезе в затвора.
Имат видео как Ешреф застрелва човек.
Тя изобщо не обича да си играе на детектив, но е изнудвана и притискана.
Преди от Чийдем, като я заплашваше със сестра й, сега от прокурорката, която я заплашва че ще вкара Ешреф в затвора.
Защо не споделя с Ешреф - защото Ешреф ще реши нещата като премахне човека. Веднага би убил Динчер, без да пита.
Това е неговия начин.
А Динчер я касае и нея, тъй като той за нея се залепи и на нея също иска да отмъсти, на всичко отгоре Динчер уби сестра й.
Не мисля,че Нисан е недоволна от нещо, по скоро е една обикновена обичаща жена, която по принцип не е от мафиотския свят.Толкова пъти я отвличат и нападат, аз ако съм, до сега да бях истерясала, не просто да крещя.🫣
Загубила е родителите си като дете, грижила се е за малката си сестра, бащата на Динчер я е насилвал... Борила се е сама в живота, не е някоя капризна лигла.
Отиде при Динчер,за да се опита да научи нещо повече и го направи.
Нали трябва да има някаква причина за посещението й у тях... За това трябваше и нещо да говори, а и той сам се издаде с думите които й каза.
Нисан има пълно право да действа както прецени, това касае нейния живот, част от който именно заради семейството на Динчер - тя не помни.
Тя обича Ешреф и би направила всичко за него ... Именно за това в момента съдейства на прокуратурата.
Защото тя вярва,че ако го заловят, Ешреф няма да влезе в затвора, има вероятност да разбере защо е убил сестра й и по какъв начин е свързан той с миналото й
Ако Ешреф разбере - Динчер ще умре.
А иначе, за това,че му крещи, ми те всички двойки се карат.А те дори не са стандартна и обикновена двойка.
 Още не знаем причината.
За действията и поведението на образите в сериала е отговорен сценариста.
Той вече е написал кой как и кога ще се държи.И аз в началото се чудих защо просто не му каже, но после я разбрах.
Да си кажа честно, аз също бих постъпила така.🙃

# 678
Приятно видео, проследяващо историята на Нисан и Ешреф са пуснали в YouTube от продукцията.

Истинската история започва сега! | Eşref Rüya

# 679
Браво на Продукцията. Има ли няма общо със спада но важното е че има раздвижване. Simple Smile Заглавието казва всичко и защо припомнят моментите и срещата на ЕшСан от началото Wink.Heart Eyes  Как започна любовта им и до къде стигнаха. Именно до момента, който всички очакваме с трепет. Нисан е Рюя и кой пръв ще разбере това и как? Ще се плаче то е ясно. Sob Още нищо не е свършило. Историята на Ешреф и Рюя сега започва.

Нисан първа ще  разкрие това. 🥹❣️ Отдавна беше  време, но това зависи от много всеизвестни фактори, които на всички са ни ясни, колкото и умен и прозорлив да е Ешреф. Той си сбъдна Мечтата и Съня без да го знае но вътрешно още от асансьора го усети и се смути и сърцето му трепна и започна да бие лудо въпреки че не видя и я нямаше  отличителната бенка на врата й.   Огън го изгаряше и след това. ❤️‍🔥Влюби се в песните и гласът й. Започна да я закриля и доверява. Нисан го промени и му показа любовта и красотата на живота. Какво е дом и уют. Heart Ще му олекне като разбере че не е предал себе си и Рюя и че "Сърцето Обича само веднъж". Heart Можел вижда се влюби и в други жени но не е могъл. Имал е интимност разбира се е  но без нищо друго.

Нисан се влюби в онова момче, което без да знае това я спаси и жертва най хубавите си години и Младост. Той вече се е превърнал в Истински МЪЖ  КРАСАВЕЦ. И на двамата живота не е бил лесен и лек и всеки се е борил с това и продължава все още. Ешреф има много Отговорности и се различава от обичайните мафиоти. Нисан също е сираче отгледала сестра си и работи за да изкарва пари. С упоритост , труд и желание направи кариера на певица.

🩶🤍🙂🙂

Нихал Динч - гримьорката определено си разбира от работата. Hands Nail Care Hands Ok Hand

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 22:37 от femmi2

# 680
Любопитно ми е каква съдба е предначертал в главата си Етем?

# 681
Любопитно ми е каква съдба е предначертал в главата си Етем?
tigasa, аз си мисля, че и самият Етем още не е решил каква съдба да избере за главните герои.

🤩Снимка на Чаатай Улусой на снимачната площадка на сериала Eşref Rüya 🩵🧿

Снимките днес се провеждат в хотела.

# 682
Още от първия епизод ме е страх да гадая, какво му е в главата на Етем за финала.🫤

# 683

🌀 Шамфъстъчко☺

# 684
Ама как му отива на галено Шамфъстъчко. ПУ , ПУ. 💚 Всеки иска да притежава Ретро Кадилака. ХИТА И Звездата на сериала. Собственикът му оооох думи не ни останахааа...

# 685
# 686

Ешреф Тек 🖤🤍 🤩🔥💥🥹

🥵😎😎😎🙀😽🙈💋💋🫦🫦👄👁️

Емоционален и тъжен момент на гроба на Якуп баба. Disappointed Relieved

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 00:29 от femmi2

# 687

Емоционален и тъжен момент на гроба на Якуп баба. Disappointed Relieved
Много добре замислен и отигран момент!

Скрит текст:

# 688

Общи условия