"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 68 602
  • 575
  •   28
Отговори
# 555
  • София
Беше ми забавно Мариян как се телепортираше от едно място на друго в послединя епизод. Беше навсякъде в сюблимните моменти. Не ми стана ясно как го прави. Simple Smile

Приятен сериал. Не съм гледала Джан Яман в други филми и бих отбелязала, че на професионалните фотосесии ми стои по-добре, отколкото докато играе. Може би дублажът отне малко от харизмата му. Не знам.... Не ми беше чак "уау".

# 556
Аз, като гледала Игра на тронове и тамошните телепортации, това с Мариан дори не ми беше направило впечатление Grinning

# 557
# 558
  • Враца
На мен също ми направи впечатление бързината на придвижване, но на Сандокан. Шофира тоя кораб из това море, с мръсна газ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 559
Търся песента, която Сани пее в 5 епизод на погребението на майката на Сандокан. Някой дали я е намерил?

# 560
Не е ли тази? Би трябвало да я има в официалния саундтрак.
Sabang River

# 561
Тя е, благодаря! Мале невероятно се развива! Аз съм до 6 епизод, плаках когато Сандокан си спомни как са убили родителите му и целия му народ.

# 562
Започнах го, но издържах само няколко минути на първи епизод. Не е моят сериал, батето става, но каката е, леле мале, изобщо не ми харесва. И това, дето го измислили, че Сандокан е наследник на някакъв си вожд на племе от джунглата, абе, не е хептен зле, за нова версия. Но в оригинала, нали Сандокан беше несправедливо прогоненият наследник на някакъв раджа. И оригиналът, с актьор индиец като Сандокан, не може да се сравни. Просто не ме грабна, а първите минути от филм или сериал са често решаващи дали ще ти привлекат интереса. При мен не стана.
Джан Яман, или както там се казваше, всъщност прилича най-много на подражател на Сандокан. Да го възприема като самия Сандокан ми е невъзможно.

# 563
  • София
Актрисата, която играе ролята на Мариян, и мен не ме грабна в началото. Но с всеки следващ епизод ми харесваше все повече.

# 564
  • Враца
Просто, свикнахме с нея.

# 565
А какво става с Алана, няма нейни интервюта, то вярно, че премиера и представяне отдавна мина, но все пак. Разбрах, че Сандокан е бил първият ѝ филмов проект.

# 566
  • София
Просто, свикнахме с нея.

Може би. Simple Smile
А може би засия в прегръдките на Джан Яман..... Знам ли. Simple Smile Поразчупи се.

# 567
Изглежда, докато Джан работи, тя си почива някъде на топло Grinning

# 568
Класическа британка на плаж - със сериозно слънчево изгаряне.

# 569
За всеки влак си има пътници. Сериали и филми бол, няма как да се харесват на всички.
Изненада ме, че участват Алесандро Прециози от Елиза и актьорът от мумията, Джонатан, и Батият от Спартак Кръв и пясък.

Общи условия

Активация на акаунт