🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 14 094
  • 250
  •   3
Отговори
# 240
# 241
Вече сме 5-ти във Великобритания....уникален успех! Hands Clap

# 242
Топ 5 във Великобритания дори не съм си го представяла като възможно Heart Eyes И номер 7 в световен мащаб с премиери само в САЩ, Великобритания, Канада и Латинска Америка. Единственият сериал, който не е на Netflix, в класацията, останалите имат премиери във всички 190 държави. Така че това е възможно най-добрият резултат! Hands Clap

Всички са много готини! Heart Eyes Джан с къса коса обаче обира всички точки! Sunglasses

-> https://www.instagram.com/p/DT2cprjjAm-/

Мисля, че няма нужда да казвам, кой ми е любимият герой Grinning

# 243
В българската преса.

Героите на „Сандокан“ - секссимвол, холивудски звезди и един синеок италиански ветеран
Създателите на сериала вече подготвят продължение на първи сезон

Приключенска сага „Сандокан“ с право е определяна като едно от най-високите постижения на италианската телевизионна индустрия от последните години. В това имаха възможност да се убедят и зрителите на bTV – които проследиха историята на славния пират и неговата дружина.

Сериалът, режисиран от Ян Мария Микелини и Никола Абатангело, отбеляза огромен успех не само у нас, но и във всяка една от държавите, в които е излъчван до момента. Затова не е никак чудно, че създателите му, според официални публикации, вече подготвят втори сезон – снимките за който ще започнат през 2026 г. и включващ същия основен актьорски състав и допълнителни нови герои.

Преди да се потопим в новите приключения на Сандокан, нека си припомним кои бяха главните действащи лица до момента.

Джан Яман и Алана Блур
Те са главните персонажи в сериала и именно около тях и романтичната им любов е изграден сюжетът.

Ролята на пирата Сандокан е поверена на Яман, който благодарение на нея,
затвърди статута си най-успешния турски актьор до момента.

Цялата статия, тук:
https://ladyzone.bg/laifstail/lica/geroite-na-sandokan-sekssimvo … nski-veteran.html

# 244
Все още се държи на 7-мо място в класацията на Нетфликс Топ 10 в САЩ (днес)Nature BoomHands Clap

Това видео е станало вирусно навсякъде Nature Fire
-> https://x.com/aslikadinnn/status/2014289942659121375

# 245
Големият успех на Сандокан продължава и днес.
Въпреки, че го дават само в 24 държави, пак е в топ 10 в общото класиране на Нетфликс.
Продължава да е единственият сериал в топ 10, който не е продукт на Нетфликс.

Сандокан в ТОП 10 на Netflix тази седмица

# 246
Вижте турските медии колко са невежи Grinning горките същества...MaskMaskMask

коментарите са много забавни Grinning
-> https://x.com/kulis_magazin/status/2014648782135169183

-----------------------------------------

Опаа, нещо се случва в Дизиленд....

Oya Doğan (Dizi Doktoru):
"Джан Яман наскоро сподели една такава история.
Той е напълно прав в оплакването си!
Понякога трябва да забодем иглата и в самите себе си.
Човекът работи здраво, наистина полага много труд.
И получава възнаграждението си по целия свят.
Ние с @dizidoktorucom винаги споделяме неговите новини,
но по този въпрос на всички ни се пада да кажем „браво“
и да го аплодираме 👏🏻👏🏻👏🏻 @canyaman"

И следващото...

-> https://x.com/2_sayfaofficial/status/2014793377238106510

„Дайте на Цезар това, което е на Цезар“ (турски: Sezar’ın hakkı Sezar’a) е философско и етично послание за справедливост и честност. Смисълът на цитата е: да се отдаде заслуженото, да се признае и уважи заслугата на някого.

Турците започват открито да признават очевидния успех на Джан. Браво на Хазал и Оя за смелостта (като се има предвид в какъв котел врат в Дизиленд). Но все пак си оставам предпазлива към всички тях. В случая най-подозрително е, че медиите (2.Sayfa) публикуват видеото без никакви манипулации и без да изваждат части от контекста. Да видим какво още ще последва....

Топ коментар! Joy

Точно Серенай и Ханде са моят избор за партньорки на Джан (писала съм го няколко пъти). И точно те тримата са най-линчувани в Турция. Това значи, че имам страхотен вкус Grinning

# 247
Допълвам от интервюто с Хазал Кая:
Хазал Кая защитава Джан Яман, настоявайки, че успехът му в чужбина е истински и заслужен и че не му се вменяват скрити мотиви:
— „Хората обикновено тълкуват нещата по различен начин, когато някой напуска Турция. Казват, че е заради връзки или нещо подобно… Но истината е различна. Повярвайте ми, изобщо не е така. Що се отнася до Джан Яман, успехът му не може да бъде пренебрегнат. Каквото е направено, то е направено.
Той постигна невероятен успех, не само за мен, но и за всички турски актьори, които работят там, и дори за много турски актьори, които не са имали възможността да отидат там, но са добре познати и обичани там. Честно казано, много се гордея с тях.“

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 09:12 от genevieve

# 248
Добро зимно утро!

Благодаря ви за споделеното инфо с превод.
Започнали са да оценяват Джан в Турция!Хазал Кая съм я гледала в сериали. Hands V

Приятен и спокоен ден.

# 249
genevieve, благодаря за превода! Хазал ме изненада много приятно, най-вече със смелостта си! Браво! Hands Clap

Мозъкът на Инеса (админ. на ВК Teammy - фенка на Хазал, ненавижда Джан) сигурно е експлодирал Joy

Радвам се, че със Сандокан много хора, които досега не познаваха Джан, се доближават до него и се "закачат" мигновено, точно както се случи с нас преди много години GrinningHeart Eyes
Вижте тук колко потенциални фенки са се насъбрали.. Трябва да изберат "Капитанът или пиратът" има много забавни коментари Grinning
-> https://www.instagram.com/p/DTyJ2bYDMfJ/

Злати Gift Heart

# 250

„Това са глупости“: Джан Яман нарушава мълчанието си след внезапното спиране на сериала „El Turco“ поради противоречивите си изявления. Джан Яман има нов сериал по Movistar Plus+. Казва се „El Turco“. Но има един детайл, който го отличава от останалите: в родината на актьора той бързо беше премахнат от местната платформа. Причината бяха някои изявления на главния актьор, които разстроиха някои зрители.
Докато скандалът се разгръща в Турция, актьорът Джан Яман продължава международната си кариера, участвайки в проекти в Италия, а сега и в Испания. От 15 януари испанските зрители могат да гледат всичките шест епизода на сериала „Турчинът“ по Movistar Plus+. Сериалът е базиран на едноименния роман на Орхан Йениарас и действието се развива през 17-ти век, по време на Втората обсада на Виена от Османската империя. Джан Яман играе Балабан Ага, ранен разузнавач, спасен от селяни, който в крайна сметка повежда съпротивата им. Този дебют в Испания обаче е в рязък контраст с това, което се случи в родината му. В Турция сериалът беше достъпен на стрийминг платформата Gain Media само за много кратко време. Компанията реши да го спре. В изявление Gain Media обясни причината: „Някои изрази, използвани от Джан Яман, породиха различни мнения в обществената сфера и предизвикаха смесени реакции.“
Това беше официалният евфемизъм за скандала, който избухна заради някои от думите на актьора. Така „Турчинът“ се превърна в любопитен случай: турски исторически сериал с участието на турски актьор, официално недостъпен в Турция поради проблеми с изявленията му, а не със съдържанието. Всичко това се случи по време на промоцията на сериала в Русия. В една от участията си Джан Яман заяви, че харесва Италия повече от Турция. Тази забележка обиди някои турски зрители. За мнозина прозвуча нелоялно. В последвало интервю за verTele актьорът обясни позицията си. Той се опита да омаловажи ситуацията с футболна аналогия. „Казах Италия, защото живеех там по това време, но не е лошо. Влюбен съм в Истанбул. Ако изберете Кристиано Роналдо, не казвате, че Меси е лош или обратното“, заяви той.
За Яман реакцията беше преувеличена. Той смята отмяната за „глупост“. В същото интервю той ясно изрази позицията си: „Те се обидиха и отмениха сериала. Но нашата цел беше международна и аз съм много щастлив, защото е огромен успех.“ Неговото послание е, че истинската цел на „El Turco“ никога не е била ограничена до местния пазар. Сериалът е заснет изцяло на английски език, ключов детайл, предвид глобалното му разпространение от самото начало. Актьорът дори омаловажава влиянието на скандала върху имиджа му в Турция, посочвайки успеха на другия си сериал „Sandokan“ в Италия. Спорът около „El Turco“ не е изолиран инцидент. Това е още един пример за напрежението между турската аудиовизуална индустрия и регулаторните органи. В Турция Висшият съвет за радио и телевизия (RTÜK) контролира съдържанието и налага така наречените „семейни ценности“. Това се отразява в добре познати ограничения: липсата на представителство на ЛГБТ+ общността, както и ограничения за откровени сексуални сцени, страстни целувки и консумация на алкохол.
В интервю за verTele, Джан Яман беше попитан за това. Той отговори, че сериалът „El Turco“ е създаден с различен подход. „Създадохме този сериал с интернационално мислене, със смелост“, каза той. Той също така поясни, че цензурата не е проблем, уникален за неговата страна. Даде пример: „Mediaset придоби правата за този сериал в Италия и премахна всички сексуални сцени.“ Неговата гледна точка е, че всеки пазар и всяка мрежа прилага свои собствени филтри. Докато „El Turco“ пристига в Испания, Джан Яман е физически в страната. Актьорът временно се установи в Мадрид, за да снима първия си испански проект, сериала „Лабиринтът на пеперудите“ от Secuoya Studios, в който участва редом до актриси като Мария де Нати и Андреа Дуро. Тази работа го вдъхновява да учи испански. В интервюто той говори за тази „късметлийска серия“ в кариерата си. Той каза, че е „много щастлив“ от преживяването си в Испания и не изключва възможността да остане там в бъдеще: „Може би един ден ще реша да дойда и да живея в Мадрид, както живея в Рим.“ Международният му успех е поразителен. В Италия той е звезда благодарение на сериали като „Сандокан“, който според него е „огромен успех“. Неговата стратегия е да не се ограничава до един пазар. Ел Турко е част от този план. Актьорът каза, че по време на снимките други колеги са му казали, че ролята „е написана специално за мен, че всички характеристики са създадени само за мен“. Да играе герой, покрит с мръсотия, далеч от образа на „перфектния мъж“, е предизвикателство, което той приема с ентусиазъм, режисирайки първия си цял сериал на английски език.

Общи условия

Активация на акаунт