🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 7 041
  • 110
  •   8
Отговори
# 30
  • в сърцето на един мъж...
Мда, не сме се съмнявали, че е отрицателен. Ама сега трябва публично да му се извинят.

# 31
За клюките как се събират на балкона....
 24 човека в темата, за проектите му никакви ги няма

# 32

Не се съмнявах в Джан при този интезивен график на снимки и тренировки да взима наркотици.
Няма да се спрат да проверяват.

линк за Canale 5 - Mediaset - C’e Posta Per Te
https://www.livehdtv.com/canale-5/

# 33
Здравейте, дами!😊

Присъединявам се и аз към темата. Джаки, благодаря!🌹

Загледах тази седмица "Сандокан" и ми хареса, въпреки че по принцип не харесвам истории за пирати. 😃 Хареса ми много Джан, който до момента не бях гледала. Играе чудесно и има голяма харизма. 😎 Много е впечатляващо, че е успял да се реализира в чужбина като актьор, защото не са много турските актьори, които са успели. Да не говорим, че играе главна роля в такъв успешен международен проект, а не някаква посредствена роля. Наистина голямо браво!👏

# 34
Лили, добре дошла!
Радвам се, че ти харесва Сандокан, за мен най-добрият му проект.
Ти пък не са много, то няма друг с такова международно присъствие....да не му е уроки, че турчолята много се стараят да го съсипят.
Сега снима сериал на испански. Това сигурно е единственият актьор в света, който снима главни роли на 4 езика.

Злати, благодаря за линка!

Момичета, току що свърши "Имаш поща"...много дълго бе, на всичкото отгоре Джан беше последен, черешката на тортата! Нищо не разбирах от историята, но се усещаше някаква трогателност и си поревах. Джан, както винаги беше великолепен. Толкова е харизматичен този човек, че не можех поглед да сваля. Страхотно присъствие има, имаше и това неговото срамежливо състояние, личеше си колко се вълнува, а бе много сладък!
А тоя Илкер, да вземе да се разкара с неговите грозни шалвари, в които навлича Джан.

Само как го представиха...разтопих се!

https://x.com/Mariagenn59/status/2010125743389319438

# 35
Джаки, статия за снощното предаване и великолепният ни Джан Heart Eyes:
https://www.today.it/tv/news/c-e-posta-per-te-can-yaman.html

# 36
Добро утро,момичета!

11 Януари-Световен ден на думата"Благодаря"!
Да започнем деня си на чашка кафе и с благодарност към всички,
които правят живота ни щастлив и смислен, подкрепят ни и ни обичат.
Да благодарим и за новия ден, и нека се чувстваме прекрасно, уютно и спокойно.

Лили Hug,добре дошла!Срещала съм те в темата,когато излъчваха ''Рибарче''.Изгледах всички сезони.
Джаки Hug,благодаря за всичко,което ни споделяш в темата. Flowers Rose
Снощи не дочаках Джан.Отначало гледах историята с гост Раул Боба,после имаше две двойки и до там.Сега видях клипчетата във ВК,които са излезли.

линк с всички 6 видеа и превод на руски ез.на откъса с Джан...
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_577881

🆕🆕🆕
Публикация в Instagram на списание Libero

✒„Аз също бях отгледан от баба си и дядо си, а баба си загубих преди три месеца.“

Джан Яман (в момента център на турските новини, арестуван и освободен за часове) е дълбоко трогателен, но той беше още по-запленен от баба Фина. Тя отгледа цяло семейство и с усмивката и спонтанността си плени цялата публика на предаването „C'è Posta per Te!“.
Баба Фина – за всички нас!
...................................................
Откъси от предаването „Има поща за теб“ с участието на Джан Яман

Джан подарява на баба си амулет, Назар, често срещан амулет в неговата култура, който самият той е получавал като подаръци няколко пъти от майка си и баба си... окото Божие, което те предпазва от завистта, която те унищожава!!!
..................................................

Скрит текст:
🎤Мария Де Филипи:
И искам да започна тази вечер с помощта на един специален човек,
който ще слезе по стълбите само за теб.

🗣Ян:
Знаеш ли какво искам от теб? Искам да ме прегърнеш.

Защото те разплаках.

Това е за теб.

📌Героиня:
Благодаря ти.

🗣Ян:
Сложи го тук.

Как си?

📌Героиня:

Ами... по-добре сега.

Сега, когато не можеш да ме видиш, се чувствам по-добре.

🗣Ян:
Аз...

📌Героиня:
[неразбираем въпрос]

🗣Ян:
Чудесно.

📌Героиня:
Моите бебета.
Моята Марита.

🗣Може:
Аз също израснах с бабите си – както по бащина, така и по майчина линия.
Загубих баба си по бащина линия преди три седмици.
Тя беше ангел.
Мъдра жена, като теб.
Лъвица, като теб.
Тя беше невероятно безкористна.
Живееше за децата и внуците си.

Родителите ми се разведоха.

Имаше период, когато майка ми работеше далеч от Истанбул,
местейки се от град на град,
и аз живеех с баба си по бащина линия.
Леля ми и дядо ми бяха в къщата.

За кратко време загубихме първо леля ми,
после дядо ми – преди две години,
и накрая, преди три седмици, баба ми.

И мисля, че тя просто... се отказа.

Нямаше за кого да живее.

Баба ми по майчина линия е все още здрава жена.
Когато беше млада, пееше.
Все още пее. Ако ме види да пея малко тук, щеше да се гордее.
Тя има много свободен дух.
Така че, мисля, че ще живее по-дълго. Ще видим.

Срещнах толкова много баби в Италия.
Имам „допълнителни“ баби.
Вчера срещнах една дама, 84-годишна баба.
Тя дойде на представянето на поредица, която направих.
Имаше огромни снимки на мен.
Ядоса се невероятно много, когато името ми беше произнесено погрешно,
и непрекъснато го поправяше.
Публикувах това видео - наистина ме трогна.
Срещнах толкова много баби тук...
И съм толкова щастлива да получа тази любов от дамите.
А днес срещнах теб.

📌Героиня:

Благодаря ти, и на теб също.

Когато бях в библиотеката, не знаех, че са те,
но те непрекъснато ме питаха защо гледам всичките ти поредици,
и наистина ги харесах.

И казаха: „Влюбена си.“

Ами, какво можех да направя - не много.

📌Героиня:
Хареса ми поредицата, която направи с...

🗣Кан:
Мечтател.

📌Героиня:
Да. Прекрасна е.

И след това... това е, изгубена съм.

🗣Кан:
Надявам се, че и последната, която направих, ще ти хареса.

От публиката: Сандокан!

Героиня:
Благодаря ти.

🗣Кан:
Казаха ми, че обичаш амулети,
неща, които носят късмет.

И тъй като толкова много ти хареса тази поредица,
донесох ти и пръстена, който носех там.

Носех го много често.

Този пръстен символизира духа на воина -
носили са го османски войници.

А ти си лъвица, боец, воин.
И искам да ти дам нещо, което мисля, че има смисъл.

Виж, този пръстен – носила съм го не само в шоуто,
но и в живота си, в толкова много различни ситуации.
Защото той наистина носи култура, дух.

Харесва ми формата му.

Носила съм го толкова много пъти.

Прави ме по-смела, по-решителна.

🎤Мария Де Филипи:
Може би трябва да поискаш нещо друго...

Може би да докоснеш сърцето на баба си.

Внук:
Исках да ти напомня, че ти си най-важната жена в живота ми,
и те обичам,
дори и рядко да ти казвам тези думи - това е заради моята личност.

Искам да ти обещая, че ще продължа да уча,
че ще се старая с всички сили,
и че винаги ще ти помагам вкъщи,
дори с това, което ми казваш всеки ден - изхвърлянето на боклука.

Внучка:
Знаеш, че скоро ще се женя,
но обещавам, че въпреки това,
винаги ще бъда до теб.

Искам да отидеш да танцуваш с мен,
защото си била с мен през целия ми живот.

Но сега, преди да отворим плика,
бихме искали да обещаеш, че ще се грижиш малко повече за себе си
и ще мислиш малко повече за себе си.

Добре?

Това е.

🎤Мария Де Филипи:
Ами... и аз имам плик днес.

🗣Може:
Искам да ти дам още нещо,
защото баба ми често ми го даваше.

В Турция имаме това поверие, наречено назар.

„Назар“ е дума от арабски произход.

То е много разпространено и на Запад и е станало популярно.

Смята се, че е вид Божие око,
което отблъсква завистта, която разрушава човек.

Хората, които ме обичат, често ми го дават.

Бабата ми винаги ми даваше назар.

Майка ми също винаги ми го даваше.

И аз исках да го дам на теб.

📌Героина:
Благодаря ти, благодаря ти, благодаря ти.

🗣Ян:
И знам, че си лъвица,
но дори лъвиците се нуждаят от малко помощ,
малък подарък...
и това, разбира се...

🎤Мария Де Филипи:
Днес е огромно.

🗣Ян:
Виж... между теб и мен... малък подарък за теб.

🎤Мария Де Филипи:
Мога ли да отворя плика?

Героиня:

Да.

(Всички се прегръщат и целуват.)

🗣Ян:
Момчета... наздраве за тази нова възможност за любов...
(Превода е автоматичен,без редакция)

Желая ви хубава неделя!

ПП Ясна Hug

# 37
Привет и от мен!
Влизам набързо. Не съм гледала още участието на Джан при Мария. По-късно ще наваксам Heart Eyes
Злати, Джаки, Сънчо, Ясна, благодаря ви за всичко, което сте донесли и коментирали! Revolving Hearts
Лили, добре дошла! Flowers Rose Аз също  се радвам, че ти е харесал Сандокан и Джан.
От много бързане забравих да благодаря по-рано и на Diavolo - за страхотния коментар! И не само в нашата тема, а и за коментарите в другата.Blue Heart
На Geia, за коментарите "право в целта" Misc Hammer

Вчера бях тотално отвратена, гадеше ми се цял ден. Бях и много притеснена, разбира се. Долнопробната турска преса е безмилостна...Rage направиха всичко това, само за да навредят на имиджа му и да го очернят на всяка цена, както винаги - с куп гнусни лъжи. Изпитвам само презрение към турските боклуци, но и на Джан ме е яд.. защо ходи в Турция, в тази помийна яма?? Гадовете вече не знаят как да се справят с мащаба на успеха и славата му - каква ужасна болест е завистта...Mask
Видях и феновете на турските актьори как нападаха Джан в ТТ. Много им пречи, че е на светлинни години от техните идоли, съвсем наясно са с това.
А Инеса отново яко се изложи. "Бумеранг" било. Нашия не е бил арестуван, нито обвинен в нещо, нито е бил разследван, нито ще има дела, за разлика от нейния идол. Направили са му рутинен тест за наркотици, който е ОТРИЦАТЕЛЕН, дал е показания и е бил освободен.

Всички известни личности ли тестват сега? Какъв е истинският проблем тук? Защо не арестуват наркодилърите, а се занимават с наркозависимите им актьори (имат бая актьори с положителни проби). Не ги оправдавам, но при тези ужасни кучешки условия на работа, може би тези вещества са им един вид "от голяма полза".

# 38
Преди известно време излезе в пресата за арестувани актьори, сред които беше и актрисата от сериалът Бахар, пишеше, че даже били спрени снимките по същата причина. Не вярвам всички тези хора да са замесени с наркотиците, явно е някакъв политически ход или не знам.

# 39
Скрит текст:
Трябва ли да вярваме на турската полиция, която арестува кмета на Истанбул и го държи в затвора, за да се отърве от него? Всъщност може би се занимават със "звездите", за да се даде видимост (медиите гърмят в този случай), а и да ги сплашат, но не разбирам защо (това за сплашването го чета в коментари в СМ)?
По принцип индустрията им е корумпирана и мафиотска, та сигурно има някаква връзка, знам ли...
А защо медиите им постъпват така с Джан?, правят го от 6 години. Този път отново загубиха. Вечните губещи...

Ето това е Джан!!
"Приемаше дисциплината почти като болест"

Емилиано Новели, римлянин, е наследник на семейство, което се занимава с каскади от три поколения, изпълнявайки акробатични или опасни сцени с актьори на филмови или телевизионни снимачни площадки.
В момента работи на снимачната площадка на филма на Мел Гибсън „Страстите Христови : Възкресение“, близо до Рим, и тренира Джан Яман за „Сандокан“ всеки ден в продължение на около пет месеца преди началото на снимките, с екип от петима души (на снимачната площадка имаше 60).
И той няма никакви съмнения: „Струва ми се невъзможно да употребява наркотици. Поне през месеците, в които бяхме заедно. Никога нямаше да се справи с темпото.“

Новината изненада ли ви?

Абсолютно. Научих за това от агенции. Струва ми се невероятно. Спомням си го като напълно спокоен човек, всестранно развит атлет. Някой, който тренираше по осем часа на ден и беше следен отблизо от екипа си.

Каква част от обучението направихте с него?

Той дойде в нашето студио вече трениран от фитнеса, но при нас правеше всичко, свързано с бойни изяви и спортни постижения, включително работа с коне, мечове и хореография.

Как се почувства физически?

Той пристигна със солиден атлетичен опит, имаше личен треньор и физиката му го показва. Ако не работиш наистина усилено, няма да постигнеш такава физика. Проницателно, той беше като гъба; обясняваш му нещо и той го прави по същия начин.“

Стероиди, анаболи, добавки: приемахте ли някакви?

Когато спортуваш на високо ниво, е практически задължително да приемаш добавки. Спортистите – от футболистите нагоре – знаят, че те са от съществено значение. Добавки, аминокиселини или протеини. Но никога не съм го виждал да приема нещо. Пред мен единственото нещо, което пиеше, беше обикновена вода. На стайна температура.

Колко време го следваше?

Направихме няколко тренировки за пускането на Sandokan, година и половина по-рано, в продължение на шест седмици. След това, в продължение на пет месеца, тренирахме ежедневно, с мен и още четирима или петима души. Ако си наркоман, не можеш да се справиш с това темпо.

Какъв човек ти се струваше?

Великият предприемач на себе си. Знаеше, че може да разчита на красотата и физиката си. И за да ги поддържа, беше длъжен да спи определен брой часове и да се храни по определена диета. Приемаше дисциплината почти като болест.

Никога не е правил гаф?

Никога не съм го виждал да прекрачва границите. Това беше тоталитарен режим. Освен това, ако прекрачиш границите, нямаш такъв стомах. Особено ако си планина от мъж, висок метър и деветдесет и четири и тежащ деветдесет килограма.

Чувствали ли сте някога нервност?

Да. Ако не беше ял сутрин, а това се случваше, когато трябваше да снима някои сцени с по-слаба физика, пристигаше вечерта доста нервен. Но това е нормално, мисля. Тела като това са като пещи.

Но щеше ли да забележиш, ако беше употребил вещества?

Определено мисля, че да. Очевидно е, ако не си спал. Дори само заради нивото на концентрация, което дисциплината изисква. Хореографията, която научи от мен в студиото, той я повтори перфектно на снимачната площадка. Мога само да кажа, че беше умел и професионален, прецизен и внимателен. Никога не забравяше нито едно движение, нито едно движение, нито една стъпка.

https://www.ilmessaggero.it/persone/can_yaman_drogato_allenatore … etto-9290234.html

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 17:08 от grozdence*

# 40
Толкова са смешни и жалки с тези акции срещу известните им актьори и популярни лица, че няма накъде повече. Всичката им Мара втасала на комшиите, до известните я докараха. 😷 Всичко това е точно политическа поръчка, за да слушкат и да не си позволяват да критикуват властта. 😠

Джан е пуснал изявление в Инстаграм. Вече си е в Рим.🙂

https://www.instagram.com/p/DTYIi0JjSRW/?igsh=MXczNHJsbTZrMTRiNQ==

# 41
Ето я публикацията на Джан

# 42
Другите две снимки от публикацията на Джан Sunglasses

Лелите и те са в Рим, снимали са се с Джан..

# 43
Ама да ги беше донесла!

# 44
С Балдо Sunglasses

и с фенове, къде без тях..

Забелязвам, че и Балдо, и Джунейт са сложили клапа Sign Clapper

Джаки, а ти защо не донесе надписа на публикацията със снимките?

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 01:14 от grozdence*

Общи условия

Активация на акаунт