🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 54 781
  • 737
  •   2
Отговори
# 615
  • Галифрей
Има го в dailymotion сезон две. Да има го и дублиран руски.

Харесва ми сериала. ❤ За сега това ми бяха първите впетления, ще се променят след време. 😘 иначе Джан си е топ от всякъде. Този мъж може да изиграе всичко 😏😘

# 616
  • в сърцето на един мъж...
О, много са хубави във втори сезон и направо искри хвърчат между тях. Трябваше да си се вземат двамцата Sad Щяха да са много хубава двойка.

# 617
Новата придобивка в новия дом.
Стори от Джан

# 618
Добро утро,момичета!

Започва Страстната седмица!През нея всеки ден е Велик!
Бъдете здрави,щастливи и благословени! Revolving Hearts

Приятен ден и прекрасна нова седмица в очакване на Великден!

# 619
Здравейте, дами. Честит празник на всички цветя. Здрави и усмихнати да сте.

Има ли линк към Viola Come Il Mare 2 season с bg subs? Намерих за 1ви сезон, но за втори не намирам. Ще съм благодарна ако имате линк да го споделите. Благодаря

Няма го с български, и аз го изгледах през линка на google, там е с английски. Иначе сериалчето е много забавно, приятно и развлекателно. Много хубава двойка са с Франческа. Беше казал, че иска да има деца от жена, красива като Франческа.

# 620
Беше казал, че иска да има деца от жена, красива като Франческа.
И аз искам!

Джан продължава да е номер 1 в ИМДб

# 621

Приятен ден и прекрасна нова седмица в очакване на Великден!

Здравейте, влизам в мамата, поглеждам новините за нови постове в темите, които следя и пред очите ми изкача тази снимка. За секунда скролвам и снимката изчезва. Връщам назад, влизам чак в раздела, за да стигна отново до нея....еее, няма други двама толкова готини пирати. От италианицът ми се радват сетивата, от турчина ми се усмихва душата. В едните очи потъваш, от другите изгаряш.....Ако ги видя на живо, ще ми треперят колената и от двамата Grinning Heart Eyes

# 622
  • Галифрей
Много са готини двамата. Алесандро Прециози 😘 той ми е любимец още като бях малка. Аз заради него започнах  да гледам Сандокан и така открих Джан ❤ Чакам с нетърпение сезон две.

# 623
  • Козлодуй
Ох, шЪ умрЪ Joy

# 624
  • Галифрей
😂 кой ще й каже, че това е Ai?

# 625
Добро утро на Велики вторник!

Благодаря на всички за споделеното! Flowers TulipFlowers Rose

✅ Публикация в Instagram от Can Yaman News International
Джан Яман на концерта на Лаура Паузини вечерта на 6 април 2026 г. в Movistar Arena в Мадрид.
Снимка: Mattia Buonocore

Няколко видеа от пристигането на линка от ВК
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_585289
и от концерта
https://vk.com/club173526015?w=wall-173526015_895415

Приятен слънчев ден да имате!

# 626
Ето защо, Джан е в Мадрид, уважил е Лаура Паузини!
Много хубаво приятелство се получи между Джан и Лаура.

Още е в Мадрид и не спира да тренира....истински професионалист!
https://www.instagram.com/p/DW1SH9QjV0y/

# 627
Добро утро,момичета!

Още от концерта...

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_585328
🆕🇪🇸Джан Яман и Лаура Паузини са се срещнали след концерта
Лаура Паузини пита Джан дали е участвал в нейния подкаст „A solas con Vicky Martin Berrocal (asolascon)“ и когато той отговаря „все още не“, тя казва: „Ами, трябва да дойдеш.“

📷„С магнетизъм, който може да спре времето, и елегантност, родена от собствената му самоувереност, той върви със силата на човек, който завладява света с всяка стъпка, оставяйки незабравим отпечатък.“

🧥 Стилът на Джан Яман: Елегантност „Рок шик“ от Илкер Билги
Турският актьор Джан Яман за пореден път демонстрира защо е международна икона на стила. По време на неотдавнашното си посещение в Мадрид той изненада с визия, която перфектно съчетава класическото шивачество с градската и авангардна естетика. 🇪🇸✨
Архитект на визия: Илкер Билги 🎨
Зад тази безупречна визия стои неговият доверен стилист и дизайнер Илкер Билги. Творческото сътрудничество между тях изигра фундаментална роля в трансформирането на образа на Джан в по-изтънчена и европейска естетика. Билги е специализиран в комбинирането на лукс с впечатляващи дрехи – визуален стил, който и двамата усъвършенстваха за големите събития на 2026 г. 🤝🚀

Снимка: Илкер Билги 📸
Ключови елементи на визията:
Сако с характер 🩶: Светлосив блейзър с метални апликации и бродерия на реверите и джобовете. 🎸🌟
Тенденция за торбести крачоли 👖: Черни панталони с ултра широки крачоли създават модерен, ефирен силует. 💣🔥
Перфектен контраст ⚪: Класическа бяла риза е съществено докосване на средиземноморска свежест. 🌬👌
Отличителни аксесоари 💍: Сребърни бижута подчертават силния и мъжествен стил. ⛓✨
„Защото истинският стил не е само това, което носите, а силата и същността, с които преследвате мечтите си.“ 🕊💫
от Ира и Мери 🪄✨🦋

Желая ви приятен пролетен ден!

# 628
# 629
  • Галифрей
Нов пост, мидички ❤😘

Общи условия

Активация на акаунт