🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 7 789
  • 129
  •   4
Отговори
# 105
Днес ще го дават El hormiguero, мисля да го гледам. Не съм го гледала в интервюта, ще ми е интересно да видя какво впечатление ще ми направи като не Сандокан Sunglasses

# 106
Мислят си, че само тяхното мнение и вкус са правилни.
Това не са техни мнения, а им се плаща за създаване на имидж на определени актьори и актриси

# 107
Dewi D, знаеш ли испански? Ние не знаем, но гледаме с интерес всичките му участия, на всички четири езика, които говори. Grinning

# 108
Да, знам! Добре, че разбрах че ще го дават иначе щях да го изпусна!

Dewi D, знаеш ли испански? Ние не знаем, но гледаме с интерес всичките му участия, на всички четири езика, които говори. Grinning

# 109
Ще се застъпят малко (с 10-15 мин.) с финала на Сандокан по бТВ.
Може ли да те помолим, ако имаш време, да разкажеш на две-на три, какво е говорил? Simple Smile

# 110
Да, разбира се! Ще преразкажа, със сигурност ще засегне основно филмовите си проекти.

Между другото, попаднах на това клипче от някакво събитие. Вижда се, че Джан иска да я прегърне през кръста, но Алана леко с ръка го бута и застават само един до друг.
https://www.instagram.com/reel/DP6-1Z7kb6P/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

# 111
Да, спомнян си този случай Grinning Това е на премиерата на Сандокан на Римския филмов фестивал.
Тя тогава пак беше с гаджето си Grinning

През октомври Джан беше гост в др. испанско предаване "La Revuelta"
Ето да го видиш и там:
-> https://www.instagram.com/p/DQKi7dGk5sA/

-------------------------------------------------

Джан е напускал днес няколко сторита и има 7-8 нови публикации - като отвързан е Grinning

На пресконференцията, днес:
-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/2011821784694145266

И тези две ви пускам, просто ей така, без много приказки WinkGrinning

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 19:51 от grozdence*

# 112
Здравейте, момичета!😊

# 113
А, сега де Open Mouth Джан не са го включвали в тази турска класация от 5 години? Защо ли го правят сега? Thinking

А Соципол (IMDb Starmetre) тази седмица турците не пуснаха, предполагам, защото Джан почти със сигурност е 1-ви.Grinning

Джан е пуснал част от днешното си интервю -> https://www.instagram.com/reel/DTiig_Mjdxv/?igsh=ZXlza3ZuOHVoZWFp
Разбрах, че говори за Турция и задържането.
Може би по-късно ще се появи превод в ТТ/ ИГ от испанските фенки...

# 114
  • Козлодуй
Ох бее, толкова е секси... Heart Eyes То и няма нужда от приказки Grinning
/и за един час има близо 30 000 харесвания!/

# 115
Лили, благодаря за класацията! Heart
Направо ги е отвял.

Грозде, вариантите са 2:
1-ви: Лъжливите новини, около наркотиците.
2-ри: Споменаването от Брадли Купър, че според майка му, Джан е най-добрият актьор на света. Въпреки, че платените клакьори веднага извъртяха новината към Димитрулата, ама това е друга тема.

# 116
Част от интервюто с Can Yaman за премиерата на El Turco

В: Споменахте в Instagram преди няколко дни, във връзка с новината за ареста ви в Истанбул, че пресата във вашата страна е сурова с вас. В какъв смисъл? Преследват ли се актьори в Турция?

С: Ами, свикнали сме. Имах коледна ваканция, три седмици почивка и исках да се върна в Истанбул. Вече знаех, че ситуацията в Турция е такава, че полицията прави тези неща; бях предупреден, но въпреки че бях предупреден, исках да отида, защото - защо не? Нямам какво да крия. Имах страхотни три седмици, но нещо трябваше да се случи, за да отмени това добро чувство, нещо, което да го развали. Иначе почти исках да остана там, а не можех да си го позволя [смее се].

# 117
Красавец

# 118
Идеален е! Живее най-хубавия си живот! Но като Сандокан по-ми харесва Sunglasses

# 119
Започна El Horminguero, гледам! Джан вече е в студиото и е мнооого готин Nature FireSunglasses

Не мога да намеря линк с предаване на живо, за да ви пусна....

Общи условия

Активация на акаунт