В различните краища на света го произнасят буквално, както се пише: Кан, Чан, Ян, Шан, Джаман, Жаман, Шаман, ужас, няма оправия

Но пък е сладко, че винаги учи хората как да го произнасят
Браво, точно така!

Ел Турко завладява и Испания!

Това е сериала, който най-много обичам от Джановите проекти, а Сандокан е този, който най-харесвам. Виола е първия му италиански сериал, който снима след турските дизита (и го откъсна от Турция окончателно), от тази гледна точка пък ми е най-скъп.
Само това е известно засега, но и малкото, което знаем, дава сериозна заявка за много смях 
Това е сериала, който най-много обичам от Джановите проекти, а Сандокан е този, който най-харесвам. Виола е първия му италиански сериал, който снима след турските дизита (и го откъсна от Турция окончателно), от тази гледна точка пък ми е най-скъп.
Само това е известно засега, но и малкото, което знаем, дава сериозна заявка за много смях 
Във видео (зад кулисите) Джовани разказваше със сериозно лице, че тълпата от фенове на снимачната площадка идвала заради него, но докато го намерят, между другото си правили селфи с Джан - нашия се съгласяваше, че е точно така
Големи са образи когато са заедно 
имам малко работа за теб, ако ти остане свободно време 
Не знам за какво си говорят, но ми се струва интересно, както изглежда и забавно
Препоръчани теми