🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 8 700
  • 155
  •   3
Отговори
# 135
  • Козлодуй
На мен Ел Турко ми хареса много повече  от Сандокан. Много по - емоционален, многопластов и въздействащ. Химията, страстта между Хасан и Глория беше много по-истинска и вълнуваща, отколкото между Сандокан и Мариана. На Джан Яман със своя чар, магнетизъм и сексапил определено повече му отиват такива роли. А и с тази дълга коса е невероятно красив. С нетърпение чакам 2 сезон на Ел Турко, а и поради това, че главния злодей Марко се играе от Уил Кемп, който преди това съм гледала в няколко романтични филми на Холмарк, а тук прави страхотна роля.
Мда, май Джан Яман в мое лице се сдоби с още една фенка, още повече, че е моята зодия. С интерес ще следя новите му проекти.

Гаджето на Алана още в началото показа отношението си с някаква тъпа публикация в IG, ревнив смотльо...Клипчето, на което Джан иска да я прегърне през кръста, щото той е едно сладко мече и гушка всички, а тя го бута, е много показателно. Толкова за химията между тях...
Скрит текст:
Имала съм страшно ревниво гадже и знам какво е, като се приберях от бач, ме питаше дали днес съм се усмихвала на някой... А аз съм много позитивен човек и работех с хора. Разбира се, отдавна е история този човек.
За Ел турко, не мисля че ще има втори сезон, за съжаление.
P.S. genevieve, ако не си гледала Виола, там има много по-силна тръпка между главните герои, препоръчвам ти го.
P.P.S. Намерих едно старо клипче с учителката му по танци, да си го припомним Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 10:07 от Lunen_sun

# 136
Да, четох, че турците са стопирали сериала. Ама се надявам на чудо.Да сменят продуцентската компания.
Днес започвам да гледам Виола.

# 137
Турският актьор Джан Яман:
„В кариерата си съм правил грешки много пъти, но имах време да се развивам и да се възстановя.“

Актьорът участва в „Турчинът“, първата османска продукция, заснет на английски език, и говори за неотдавнашния си арест в Истанбул: „Бях предупреден, че полицията прави тези неща, но така или иначе исках да се върна в Турция, нямам какво да крия.“

Джан Яман (Истанбул, 36 години), облечен в черно яке, черни панталони и черна риза с няколко разкопчани копчета, се усмихва за бърза снимка и сяда да отговаря на въпроси. Първо, той се уверява, че журналистът е гледал сериала, който промотира тези дни в Мадрид, „ Турчинът“ (достъпен по Movistar Plus+), шестсерийна турска суперпродукция, заснет на английски език, в която актьорът окончателно скъсва с обичайния си имидж на романтична комедия и сърца. Със сериали като „Erkenci Kus: Early Bird“ и „Sandokan“ той се превърна в един от най-международно признатите турски актьори. Този четвъртък той се срещна с испанската преса и се появи в предаването „El Hormiguero“. Това се случи само дни след като попадна в заглавията на вестниците, след като беше арестуван в Истанбул и освободен малко след това при полицейска акция в нощен клуб. Той няма проблем да отговаря на въпроси за този инцидент, въпреки че избягва въпроси за турски сериали: живее в Италия от шест години и се опитва да даде нов фокус на кариерата си. Както обясни преди няколко месеца в La revuelta , той учи испански от малко повече от година – в момента снима сериал в Испания – и отговаря на въпросите на този език. Изразите, които се появяват в следващите редове, като например „meter la gamba“ или „petarlo“, са изцяло негови собствени.

Въпрос. „Турчинът“ е базиран на истинска история за турски войник, който, след като избягва смъртна присъда, се укрива в италианското село Моена в Алпите, където става негов защитник. Идентифицирате ли се с него?

Отговор: Когато получих сценария, го намерих за много иронично, след като отидох в Италия, след като започнах работа там... Сериалът е от изключителна турска продуцентска компания. Мечтаех да работя с тях, но не можех, когато живеех в Турция, защото не правеха романтични комедии. Иронично беше, че ме намериха с тази история сега, когато работя в Италия. Това е истинска история за герой, който трябва да напусне Османската империя и се влюбва в италианско момиче в малък италиански град. Както казвате, донякъде съвпада с моята собствена житейска история.

Въпрос. Смятате ли го за повратна точка в кариерата си?

Отговор: Да, беше важно, защото беше първият проект, който снимах на английски. Трябваше първо да снимам „Сандокан“ , но тъй като беше отложен, заснех първо „Турчинът“ . Това е първият проект в Турция, заснет изцяло на английски, така че за турския народ и продуцентската компания беше изключително и те му отдаваха голямо значение, защото снимаха с международен актьорски състав , на английски, в друга държава... Всички тези параметри и динамика го правеха уникален, специален за тях и за мен. Беше предизвикателство; целият екип беше наясно, че трябва да бъде отличен. Направиха всичко възможно, за да постигне огромен успех.

Въпрос. Турските сериали са огромно явление в Испания. Защо мислите, че са толкова популярни тук?

Отговор: Не знам, отговарял съм на този въпрос много пъти. Напуснах Турция преди шест години и вече не правя такива турски сапунени опери. „Турчинът“ е един изключителен сериал с шест епизода, не сапунена опера с хиляда епизода. Беше на английски; искаха да направят нещо от международен калибър, а не турска сапунена опера. Този аспект на сериала ни развълнува, защото излизахме от рутината на правене на турски сапунени опери. Това беше моята цел: да се развивам, да опитвам други неща. Може би това е недостатък за публиката, защото няма много епизоди; няма да се създаде навик да се гледа нещо през цялата година. Турските сапунени опери са интензивни, гледат се маратонско и след това свършват. Гордея се, че направих нещо от такъв калибър с турска продуцентска компания. По този начин можем да покажем на света, че други нации - Турция, Италия, Испания - могат да се доближат до това ниво.

Въпрос. Каза, че искаш да развиеш кариерата си и да преминеш отвъд сапунените опери. Мислите ли, че физическият ви вид може да е проблем за това?

Отговор: Това е проблем и за американските актьори. Но аз имам късмета да участвам в много романтични комедии на 20-те си години. Тренирах много, правейки много епизоди в продължение на много години. Обърках се много, но имах време да се развия и да се възстановя. 10-те години работа в Турция по този начин ми помогнаха да се развия изключително много. Малко актьори с моята физика правят това, защото обикновено започват с екшън сериали. Аз започнах с романтични комедии, но те не са сапунени опери . Наричат ​​ги така, защото има много епизоди, но са романтични комедии, където правиш всичко: любов, комедия, екшън, драма... това е микс. Свикваш да играеш много различни роли. Ето защо се чувствах готов и подготвен да изляза от зоната си на комфорт и да опитам други жанрове. Когато навърших 30, се чувствах готов да опитам други неща: екшън, епични сериали като „Сандокан“ , „Туринът“, други езици, защото имах езиково образование от детството. Трябваше да се възползвам от тази моя черта.

Въпрос. В „Турчинът“ се обсъжда влиянието на Османската империя в Европа. Турските сериали по някакъв начин изпращат послания за самата Турция – политически, културни... [прекъсва въпроса]

Отговор: Задаваш ми много въпроси за турски сериали, но аз живея в Италия от шест години и вече не участвам в сапунени опери. Не съм представител на турски сериали, така че не знам отговора на нито един от въпросите ти. Живея в Италия от шест години и снимам само на различни езици. Спрях да снимам турски сапунени опери, така че съм далеч от това. Не знам.

Въпрос. Разбрано. Кое ви е по-трудно - снимането на екшън сцени или по-емоционалните? В „Турчинът“ има от всичко по малко...

Отговор: Всичко беше трудно за мен, защото „El Turco“ беше сериал от шест епизода, в който трябваше да дам всичко от себе си, с много високо ниво на интензивност. Не можехме да си позволим нито една празна сцена, такава, която да не допринася с нищо, така че всички сцени, както физически, така и емоционално, бяха интензивни. Но, въпреки че бях много ранен и изпитвах болка от физическите сцени, емоционалните сцени бяха много по-изтощителни за мен. И беше много студено.

Въпрос. В момента снимате сериал в Испания, какво е преживяването?

Отговор: Мое беше решението да дойда в Испания, да науча испански и да започна да работя тук. Това е сбъдната мечта. Започнахме снимките на нашия сериал „ Лабиринтът на пеперудите“ в Тенерифе . Вторият сезон ще продължи в Мадрид. Щастлив съм, че съм в Мадрид, защото исках да се докосна до мадридската сцена, за да мога да планирам бъдещето си и може би един ден да живея тук.

Въпрос. Споменахте в Instagram преди няколко дни, във връзка с новината за ареста ви в Истанбул, че пресата във вашата страна е сурова с вас. В какъв смисъл? Преследват ли се актьори в Турция?

Отговор: Ами, свикнали сме. Имах коледна ваканция, три седмици почивка, и исках да се върна в Истанбул. Вече знаех, че така стоят нещата в Турция, че полицията прави тези неща; бях предупреден, но въпреки че бях предупреден, исках да отида, защото защо не? Нямам какво да крия. Имах страхотни три седмици, но нещо трябваше да се случи, за да отмени това хубаво чувство, нещо, което да го развали. Иначе почти исках да остана там, а не можех да си го позволя [смее се].

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 11:09 от jackie.

# 138
Привет и от мен!

Уоу, какъв голям успех! Nature Boom
Страхотни рейтинги за Джан! RocketHands Clap

Скрит текст:

И горд Джан препубликува рейтингите:

Благодаря на новите момичета, които са се включили с коментари! Flowers Rose

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 13:42 от grozdence*

# 139

Очакваше се, че ще се чупят рекорди.
Джан, където и да се появи, става вирусен.
Фурора е голям.

Винаги е така, където и да стигне! Обичан и любим от всички!🧿🤍✨

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 14:16 от jackie.

# 140
Ехее, не спира този човек!

И Каплан се задава...Sunglasses

Джан пак е накачил 457 сторита Animal See No EvilGrinning

Днес е фотосесията на новия испански сериал на Джан "Лабиринтът на пеперудите"... значи скоро да очакваме тийзър Misc Gun

И доволните шефове Sunglasses

# 141
Статиите, днес излизат една след друга.
В тази пише, че Джан е купил правата за "Ел Турко".

Джан Яман: „Всеки път, когато ми се случи нещо „лошо“,
феновете ми ме защитават по много яростен начин.“

Джан Яман първоначално спечели сърцата с турски ежедневни сериали, които в крайна сметка бяха гледани по целия свят, включително в Испания. Сега той завладява и други жанрове, като например екшън. Актьорът току-що представи премиерата на сериала „El Turco“ по Movistar Plus+ , голяма продукция, която разказва историята на опозорен еничарски войник, който, след като избягва смъртната си присъда, помага на жителите на малък град да се защитят от потисничеството, където намира и любовта.

Медията успя да проведе разговор с Джан Яман на испански, който актьорът вече владее отлично , за сериала, славата и досадния инцидент, довел до ареста му - и незабавното му освобождаване - наскоро в Истанбул.

За Джан Яман „ Турчинът“ беше истинска находка, проект, който той хареса веднага и по няколко причини, като например „заглавието, продуцентската компания, фактът, че съм в Турция през пролетта и за първи път правя международен проект на английски език с международен актьорски състав“, освен това, че „историята е истинска, действието се развива в Италия и аз се идентифицирам с нея като актьор и като човек, защото и аз идвам от Турция, живея в Италия... Обичах го, обожавах го“.

Заснемането на сериала на английски език извън САЩ беше важен етап, защото продуцентските компании обикновено не искат това, за да защитят американската аудиовизуална индустрия. Но те направиха изключение за El Turco . „Въпреки че не се съгласиха, успяхме да продължим да снимаме на английски, защото в договора ми беше посочено, че искам да снимам на английски , така че сериалът беше спасен.“

След това имахме друга криза и трябваше да купя всички права и да продавам сериала на всяка страна една по една..
Това са видовете кризи, с които се сблъска този сериал, така че е нещо като чудо. Ръководителят на продуцентската компания беше много смел в много отношения и се чувствам много щастлив “, казва Джан Яман, който е успял да продаде сериала в 30 страни, където ще бъде показан. От всички тях той хвали Испания, чиято аудиовизуална индустрия според него е водеща в Европа.

Дълбоко потопен в историята на „Турко “, героят на Джан Яман се влюбва в Глория (италианската актриса Грета Феро), младата жена, която спасява, когато пристига тежко ранен в село. Любовта е често срещана тема в творчеството на турския актьор. „ Любовта е горивото за моите герои. Не знам дали е съвпадение, че съм избран за такива герои, или е нещо, което искам . Може би е и двете. Имам късмета да мога да играя герои, които имат тази човешка страна, където любовта е горивото. За мен това е страхотно“, обяснява той.

С повече от дузина изключително успешни сериали в Турция, които пътуваха до Европа и Латинска Америка, две международни продукции („Sandokan“ и „The Turk“) и милиони последователи в социалните мрежи , славата не е нищо ново за него, признание, за което е благодарен.

„Вече съм на 36 и всяка година ме питат как се справям със славата, а отговорът никога не се променя: много добре. Повече от свикнал съм с това и съм много щастлив, доволен и благодарен за всичко, което имам в живота си. Винаги, когато ми се случи нещо, цитирам, лошо, феновете ми ме защитават яростно. Това не се случва често в живота на актьор, така че мога само да бъда благодарен. Ако се оплача, щях да бъда наказан с божествена сила“, разсъждава Джан Яман.

Един от тези „неприятни инциденти“ беше неотдавнашният му арест, докато се забавляваше в нощен клуб в Истанбул, заедно с още шестима души, включително известната актриса и сънародничка Селен Гьоргюзел, по време на акция на турската полиция за борба с наркотиците в заведението. Те бяха освободени без повдигане на обвинения няколко часа по-късно.

„Турция е страна, която ти дава много противоречиви емоции, но аз наистина харесвам този хаос, тази суматоха; това е част и от моя характер“, признава той. Турският актьор е снимал в Тенерифе три месеца , когато е дошла коледната ваканция, и се е оказал с почти три седмици почивка и не е знаел къде да ги прекара.

„В крайна сметка избрах Истанбул, защото ми липсваше, но ме предупредиха, че нещата са сложни и че ако обичам да излизам вечер, да купонясвам, има проблем“, казва той за акциите, които се провеждаха в града. „ Реших да отида въпреки това, защото нямах какво да крия. Имах три прекрасни седмици, забавлявах се много, липсваше ми, но в крайна сметка нещо трябваше да се случи, иначе почти щях да се убедя да се върна“, заключава шеговито той.

Актьорът е физическо чудо, способен да се издигне от 85-те килограма, необходими му за ролята на Сандокан, до 102-те килограма мускули, които показва сега в „Ел Турко“. „За всяка роля е различен тренировъчен режим. Но ми харесва, обичам да тренирам по различни начини. Харесва ми, че тялото ми е гъвкаво, да променям рутината, да разширявам границите .“ Снимките също могат да бъдат трудни: „Снимаме много екшън сцени и имах контузии, малки неща, болки“, признава актьорът, който прекарва дълги периоди в Испания, макар и засега само по работа.

„В Тенерифе работих невероятно усилено. Нямах нито един свободен момент. Събуждах се в шест, тренирах, снимах и си лягах около десет вечерта. Такава беше работата, освен това запомнях испанските реплики, което също е предизвикателство за мен“, казва той за снимките.

# 142
  • Down south
Благодаря за линка!
Ще ви държа в течение, ако разбира се ви е интересно, какви ще бъдат отзивите от тази страна на океана.
Както споменах, тук излиза в полунощ в неделя.

Къде може да се гледа El Turco?
Благодаря!

# 143
Daylily, разбира се, че ще ни е интерсно, благодаря ти!

Ето линк за Ел Турко:
https://playtube.tv/search?keyword=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B … D0%B7%D0%BE%D0%BD

# 144
Джан мюсюлманин ли е?

# 145
  • Down south
Много се зарадвах на линка, но ми отказва достъп Sad

# 146
Dewi D, не знаем категорично какъв е, но все повече си мислим, че е християнин или смесен, защото има македонско и албанско потекло.

Daylily , ще потърся в оригинал, защото е сниман на английски

# 147
Информирах се и се оказа, че се е покръстил християнин миналата година на Великден, така че е христианин, да.

Dewi D, не знаем категорично какъв е, но все повече си мислим, че е християнин или смесен, защото има македонско и албанско потекло.

# 148
Ами и ние имахме съмнения тогава, но не сме попадали на нищо официално, затова не сме сигурни.

# 149
Много се зарадвах на линка, но ми отказва достъп Sad
Намерих в руски сайт на оригиналния език (сериала е сниман на английски).
Дано се отваря при теб. Ако не, ще потърся от др. място.
-> https://turkru.st/boeviki/793-el-turko.html
Горе вляво има опция - Eng. Dub.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт