🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 9 880
  • 171
  •   4
Отговори
# 165
В края на краищата никой не харесва, когато бъркат името му, но той би трябвало вече да свикнал.  
В различните краища на света го произнасят буквално, както се пише: Кан, Чан, Ян, Шан, Джаман, Жаман, Шаман, ужас, няма оправия Grinning
Но пък е сладко, че винаги учи хората как да го произнасят Grinning

Браво, точно така! Joy

===============================

Ел Турко завладява и Испания! Nature Boom Hands Clap

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 01:01 от grozdence*

# 166
Здравейте! Днес изгледах на един дъх 4те серии на Сандокан от тази седмица по бТВ... И сега ми се гледа още Джан 🤣

Засилила съм се към El Turco, обаче да попитам и за друго - някъде има ли втория сезон на Виола? На български или английски евентуално? Първият сезон ми беше много на сърце 😍

# 167
  • Down south
Аз съм от новите в темата, които миналата седмица за първи път видяха Gan Yaman в "Сандокан"
По препоръки в темата гледам "El Turco" в оригинал, като диалозите между "братята" на турски не са преведени. Дано не пропускам твърде много.
Главният герой е впечатляващ, както всъщност и останалите герои и антагонисти, особено последните.
Костюмите, сцените, детайлите и всичко останало е някак автентично или поне у мен предизвикат подобно усещане (кървавите сцени ми идват малко вповече)
Усеща се химията между Хасан и Глория.
Мислех да изгледам серия-две, но вече съм на четвърта и май ще изгледам и останалите две.
Благодаря за препоръката!

Както споменах, с нетърпение чакам излизането в Netflix на "Сандокан" утре вечер. Ще го гледам отново.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 04:52 от Daylily

# 168
Здравейте! Днес изгледах на един дъх 4те серии на Сандокан от тази седмица по бТВ... И сега ми се гледа още Джан 🤣

Засилила съм се към El Turco, обаче да попитам и за друго - някъде има ли втория сезон на Виола? На български или английски евентуално? Първият сезон ми беше много на сърце 😍
Мога да ви дам линк за изтегляне на английските субтитри за 2 сезон, ако ви върши работа.

Оказа се приятен детективен сериал, без много напрежение и излишни драми на фона на красивата природа на Палермо. С много забавни и хумористични диалози между героите – и главни, и второстепенни, особено между Франческо и Тури.
Виола и Франческо са страхотна екранна двойка-красиви, обаятелни, харизматични.
В първи сезон леко ме дразнеше нейното глуповато бърборене на места, докато във втори сезон това беше сведено до минимум и в него имаше малко повече съспенс и екшън.Финалът беше много хубав.
За мен определено Джан Яман се е справил блестящо с ролята си – женкар, но с чувствителна, ранима душа, принципен, целеустремен и с прекрасно чувство за хумор.
Честно казано не знам дали ще гледам 3 сезон, в който Джан Яман няма да се снима, но пък ще ми е интересно как ще „оправдаят“ отсъствието му и замяната с друг актьор.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 09:08 от genevieve

# 169
Здравейте,момичета!

Добре дошли на всички нови момичета! HugTwo Hearts
Благодаря  за инфото и коментарите! HugRevolving Hearts

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_579548

Желая ви приятна зимна неделя!

# 170
Пробвайте тук

Виола сезон 1 с англ. суб.
https://drive.google.com/drive/folders/1-Wa4fgGWkf21m60gnUuV1BB2i1vJUK1R

Виола сезон 2 с англ. суб.
https://drive.google.com/drive/folders/1-93BYOHUh0-LmM6Nubg_x5JJ4hhg-LEJ

# 171
  • в сърцето на един мъж...
Ох, за тая "Виола" още ми е криво, че няма да снима трети сезон. Много исках да го гледам още! Имат страхотна химия с Франческа Heart

Общи условия

Активация на акаунт