🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 13 435
  • 241
  •   4
Отговори
# 225
https://www.instagram.com/reel/DTpsQo5jPCb/?igsh=MW4yY2dkMXlkZDVieg%3D%3D
Поствам интервюто на български:
Тамара-Ето ме тук, чакам Кан Джаман да дойде и да ми разкаже всичко за своя нов сериал „Ел турко“.Приготвила съм му няколко чинийки с испанска храна, която да пробва.Знам, че сега ми завиждат много жени и мъже, но наеха мен. Какво да се прави... Ами ето вече е тук. С Хан. Хан? Грешно ли го казах? Боже мой, така ще проведем цялото интервю.
Джан-Дж, трудно ли е да се произнесе на испански? Защото такава сричка няма.
Тамара-Да, вече е време да има. Да започнем с това или не?
Джан-Говорят, че съм гладен като хиляда демона.
Тамара- Добре, тогава да започнем с това, което искаш.
Джан-Винаги започвам с пата негра.
Тамара-Тогава давай.
Джан-Но това се яде с ръце, нали?
Тамара-Разбира се. Всичко това са мезета.
Джан-Не се реже, това е невежливо, пата негра не се реже.
Тамара-Има хора, които махат мазнината, но не е правилно.
Джан-Не трябва, нали?
Тамар-Не трябва.
Джан-Длъжни сме да казваме, че не трябва така да се прави.
Тамара- Точно така. Прав си. А анчоусът? Това е тази малка рибка.
Джан-Това не ми е по вкуса, с маслина.Отделно може. Може ли всичко да доям?
Тамара-Еми тогава турчин, галопиращ на кон, в бяло, разгърден.
Джан-Да, торса ми.
Тамара- И имаш татуировка.
Джан-Да.
Тамара-Какво означава тя?
Джан-„Нокътят“ представлява петимата братя. Турчинът им е предан. Той страда още повече, знаеш ли защо?
Тамар-Защото му е татуирано на гърдите.
Джан-Да.
Тамар-Колко тъжно. И той трудно се разбира с всичките си братя или само с един? Това може ли да се каже или не? Ами тогава може ли да се каже къде се случва всичко това?
Джан-Да в Моена. Действието се развива в Италия. Това е истинска история, в която османски воин бяга от Османската империя, защото го смятат за предател.Той се влюбва във „вещица“ – една италианка.
Тамара-Глория.
Джан-Да.
Тамара-Която те лекува. Каква красива история.
Джан-Това е истинска история и в Моена до сега говорят, че са турци, макар да са италианци.
Тамара-Каква хубава история. Какво искаш да пробваш сега?
Джан-Тортиля.
Тамара-Хайде да я пробваме. Как ти харесва? Повече или по-малко препечена?
Джан- По-малко.
Тамара-Но ако знае думата извара...
Джан-Как би трябвало да е приготвена?
Тамара-На мен ми харесва по-малко препечено, но съм родена през 80-те и тогава я препичаха много, така че това стана като иновация.
Джан-Колко яйца има?
Тамара- Примерно осем.Просто взимай направо от чинията.
Джан-Първото, което правя като се събудя е да закуся-маслини, яйца, авокадо. И после отивам във фитнеса за два часа и половина.
Тамара- Два часа и половина? Това е прекалено.
Джан-Аз наистина прекалявам, защото ми харесва два часа и половина, три.
Тамара-Тоест толкова спорт ти трябваше да бъдеш във форма за всички тези сцени, където яздиш кон.
Джан-Да. Турчинът трябва да е много як, мускулест.
Тамара-Много мускулест.
Джан-Ние това го правихме примерно на тегло. Около 102 - 103 кг. Знаеш ли какво ми харесва в Тенерифе? Три месеца искам – набръчкани картофи с мохо.
Тамара-Да, много е вкусен.
Джан – И гофио.Имам въпрос.
Тамара-Казвай.
Джан.Ако изям всичко какъв трофей ще ми дадете?
Тамара-Значка?
Джан-Това трябва да е трофей, нали? Не мога да повярвам, че ти не си измислила нещо, което да ми хареса.
Тамара-Аз съм голяма фантазьорка, така че не ми създаваш никакви проблеми а и имаш още четири ястия. От колко време си актьор?
Джан-12 или 13 години.
Тамара-Ти да видиш. Колко приятно.
Джан-Преди това бях адвокат.
Тамара-Лъжеш.
Джан-За кратко.
Тамара-Колко приятно. Ти си не само млад, но и умен.
Джан-Да, така казват.
Тамара-Колко хубаво. Гледай ти, какви изненади. Аз спечелих Мастър шеф и след това станах шеф-готвач. Шеф съм. Надявам се, че ти харесват крокетите, които ти приготвих.
Джан-С много бешамел са.
Тамара-Много добре. Ами аз се учих от френската кухня и там готвих тонове бешамел.
Джан-Тортилята много ми харесва.
Тамара-Гледай сега да не ми вземат наградата „Мастър шеф“. Аз впрочем дойдох да те питам за серила ти.
Джан-Имам добра новина. Ти спечели. Не мога да продължа.
Тамара-Прав си.
Джан-Заситих се.
Тамара-Засити се?
Джан-Сега ще се пръсна. Мислех, че мога да продължа, но...
Тамара-Не, добре се нахрани.Отлично. Насърчи ни да гледаме „Ел Турко“ с Жан. Правилно ли го казах?
Джан-Джан, перфектно.
Тамара-И аз вече зная какъв отличен план имам за уикенда. Сериалът „Ел Турко“ вече е достъпен на Мовистар плюс. Там ще видим Кан Яман.

# 226
Опаа, направили са промяна в общото класиране -> TOP TV Shows on Netflix на 21 януари 2026 г.
9-ти сме! Nature Boom

Сандокан удря Нетфликс СИЛНО! Rocket Rocket Rocket

И тук има промяна, актуализирали са местата!

genevieve, хиляди благодарности за превода! Flowers Rose

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 19:50 от grozdence*

# 227

Джан Яман преобърна Толедо с главата надолу: фенове, секретност и снимачна площадка, която никой не вижда.
Турският актьор снима новия си сериал в град, където появата му е мимолетна, очакването е голямо, а секретността царува.
В наши дни Толедо преживява тиха, почти кинематографична революция. От понеделник градът се превърна в снимачна площадка за нов проект на Джан Яман, един от най-популярните международни актьори днес, който снима първия си испански сериал в регионалната столица: „Лабиринтът на пеперудите“. И, както подсказва заглавието, сближаването с актьора се е превърнало в истински лабиринт за феновете му.
Следи от присъствието му се появяват постепенно. Някои фенове успяха да го зърнат на гарата на AVE, докато други чакаха с часове на различни места на снимачната площадка, винаги надявайки се на изненадваща поява. Когато обаче дойде време за снимки в старата болница Virgen de la Salud, мнозина бяха разочаровани. Достъпът беше отказан и цареше абсолютна секретност. Очакването не е случайно. Джан Яман е едно от най-екстравагантните явления на международната телевизия. Откакто испанската публика го откри в сериали като „Erkenci Kuş“, „Dolunay“ и „El hombre equivocado“ („Грешният човек“), популярността му продължава да расте. Неговата харизма, присъствие и легион от предани фенове го превърнаха във фигура, способна да наруши рутината на всеки град, който посети. И Толедо не е изключение.
Миналото лято съобщението, че ще снима първия си сериал в Испания, вече предизвика любопитство. Сега това обещание се превърна в реалност в Толедо, където той ще прекара няколко дни, потопен в снимки, които превърнаха квартали и ежедневни места в измислени декори. Във вторник екипът на филма се премести в квартал Паломарехос, необичаен за подобни снимки, но за няколко часа той се превърна в епицентър на погледи, вдигнати мобилни телефони и приглушени разговори. Наблизо, старата болница „Вирген де ла Салюд“ е дом на екипа, засилвайки усещането, че градът тихо – макар и деликатно – бива превзет от филмите и телевизията.
В понеделник вечерта екипът засне сцени и на гарата, едно от онези места, където реалността и измислицата се преплитат безпроблемно. Там, сред пристигащите и заминаващите пътници, някои успяха да потвърдят това, което вече беше публична тайна: Джан Яман е в Толедо. „Лабиринтът на пеперудите“ е филм на Secuoya Studios, който съчетава екшън, романтика и интрига в история, развиваща се в света на шпионажа. Освен Джан Яман, в актьорския състав са актьори като Мария де Нати, Андреа Дуро, Феликс Гомес, Пако Тус, Виктор Клавихо и Хорхе Сукет, както и много други, които формират екип с високи амбиции от самото начало.

# 228
Ед е голям фукльо ама Grinning Джан е доста по-скромен. Предполагам, щото е зает Grinning
Нека се радват, те двамата най-много рекламират Сандокан!
Скрит текст:
Сторитата са от по-рано днес и от снощи.

Джан:
"Държави, които са свидетели на приключенията на Сандокан в Netflix"

Ед:

Страхотна статия!
Ще цитирам няколко откъса, иначе няма да съм аз, ако не ги подчертая Simple Smile
Джан Яман преобърна Толедо с главата надолу: фенове, секретност и снимачна площадка, която никой не вижда.
В наши дни Толедо преживява тиха, почти кинематографична революция. От понеделник градът се превърна в снимачна площадка за нов проект на Джан Яман, един от най-популярните международни актьори днес, който снима първия си испански сериал в регионалната столица: „Лабиринтът на пеперудите“. И, както подсказва заглавието, сближаването с актьора се е превърнало в истински лабиринт за феновете му.
Следи от присъствието му се появяват постепенно. Някои фенове успяха да го зърнат на гарата на AVE, докато други чакаха с часове на различни места на снимачната площадка, винаги надявайки се на изненадваща поява.
Очакването не е случайно. Джан Яман е едно от най-екстравагантните явления на международната телевизия.
Неговата харизма, присъствие и легион от предани фенове го превърнаха във фигура, способна да наруши рутината на всеки град, който посети. И Толедо не е изключение.
С испанките обаче шега не бива, по-нахални са и от италианките!
Само като се сетя какво беше на летището (вътре и вън), и настръхвам Animal See No EvilGrinning
Нека си припомним какви са испанските фенки:
Скрит текст:
Джан Яман буквално спира летището в Мадрид по време на посещението
си в Испания

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 21:18 от grozdence*

# 229

Директор Алесиани, учител на Джан Яман в гимназията в Истанбул:
„Спомням си го добре; беше мил и учтив.“
Спомените на учителя за актьора, сега един от най-известните актьори на момента и участващ в новия телевизионен сериал „Сандокан“, са свързани с младостта му като италиански гимназист в Турция.
Джан Яман, в момента един от най-известните актьори на момента и водеща роля в новия телевизионен сериал „Сандокан“, излъчван по Rai Uno, е учил в гимназия в Истанбул при професор Антониета Алесиани, учителка по математика и физика от Чивитанова. По-късно Алесиани става директор на провинциално училище, а след това и директор на Института по геометрия и инженерство „Коридони“ в Чивитанова, където се пенсионира през 2017 г.
Спомен на един учител: „Спомням си много добре Джан Яман, висок и слаб, много мил и учтив, в клас от 20-25 момичета и момчета, посещаващи Италианската гимназия, разположена в центъра на града близо до италианското посолство. Това е частно училище, управлявано съвместно от нашето Министерство на образованието и Министерството на външните работи, където ние, италианските учители, бяхме изпратени да преподаваме. Италианската гимназия, основана през 1888 г., е силно селективна; тя приема млади хора, търсещи международно образование.“ „Яман е адвокат с отлично владеене на езици.“ „Яман стана адвокат“, добавя Алесиани, която е преподавала в Истанбул от 2003 до 2007 г. „Той е учил нашата литература, включително Данте и Леопарди. Тогава се появи подходящата възможност и той навлезе в света на актьорството. Говори свободно италиански, както и английски и испански. Радвам се за успеха на Джан със сериала „Сандокан“, който беше огромен хит по телевизията. Той го заслужава. Пожелавам му още много успехи.“

# 230
genevieve, благодаря за двете статии, с удоволствие ги прочетох!

Грозденце, това не е за спойлер...
Едвам го опазиха полицаите, изнесоха го почти на ръце. Испанките са много горещи.

А за Ед и Джан, какво да кажа!
Събрали се двама фукльовци и се кефят на проекта....ами отива им, има и за какво!

# 231
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за преводите,рейтингите и коментарите! Flowers Rose

Желая ви приятен ден.

# 232
# 233
Много ми е хубав като Каплан Heart Eyes

Ел Турко, продължава да е номер 1 в Испания

# 234
# 235
Актьорът от „Сандокан“ в Netflix | Всичко за Кан Яман
Джан Яман: Коя е турската звезда, която вдъхва живот на Сандокан в новия епичен сериал?

Сандокан, кой е актьорът?

Новата адаптация на „Сандокан“ не само ни представи грандиозна история за приключения, устойчивост и романтика, но и отново насочи вниманието към едно от най-големите имена в съвременната турска драма: Джан Яман . Харизматичен, интензивен и с магнетично сценично присъствие, актьорът поема ролята на легендарния пират като истински протагонист с глобален обхват.

От любимец на турски сапунени опери до международен герой.

Джан Яман изгражда кариерата си, превръщайки се в феномен далеч отвъд Турция. След успех в продукции като „El Turco“, „Erkenci Kuş“ и „Dolunay“ , актьорът бързо печели публика в Европа и Латинска Америка, утвърждавайки се като голямо име в международната развлекателна индустрия. В „Sandokan“ той прави решителна крачка, като ръководи историческа драма, предназначена да ангажира публика от различни култури.

Ролята изисква не само физическа подготовка и интензивни екшън сцени, но и сложно емоционално развитие. Сандокан не е просто безстрашен пират, а символ на съпротива срещу колониалното потисничество и лидер, който вдъхва надежда сред хаоса.

В Сандокан виждаме герой, воден от надежда.
В последните си интервюта, Джан Яман подчерта какво най-много го е привлякло в героя. Според актьора, Сандокан носи рядка позитивна енергия в такива бурни времена. Той описва главния герой като човек, който се изправя пред конфликти със смелост, но без да губи човечността си.

За Яман сериалът функционира като истински „пуканки“, създаден да забавлява, да трогва и най-вече да кара публиката да се чувства добре. По думите му, Сандокан „винаги има усмивка на лицето, предлагайки надежда на всички“, дори когато светът около него изглежда доминиран от насилие и несправедливост.

Тази перспектива е пряко свързана с настоящото състояние на глобалната индустрия за развлечения, където историите за бягство от реалността, макар и богати на смисъл, придобиват все по-голяма важност.

Сандокан като символ на трансформацията.
Интерпретацията на Джан Яман превръща Сандокан в нещо по-голямо от класически герой. Персонажът представлява възможността за промяна, за единство между народите и за борба за свобода. В целия сериал пиратът престава да бъде просто престъпник и се превръща в почти митична фигура, призована да води не само екипажа си, но и целия потиснат народ.

Тази сюжетна линия засилва драматичния диапазон на актьора, тъй като той балансира с лекота екшън, романтика и чувствителност.

Нова глава в кариерата на Джан Яман.
Със „Сандокан“ Джан Яман затвърждава окончателния си преход към мащабни международни продукции. Той не е просто любимец на публиката, а актьор, способен да пресъздаде епични истории и емблематични герои.

Ако зависи от неговата отдаденост и харизмата, която влага в ролята, Сандокан има всичко необходимо, за да се превърне не само в успешен сериал, но и в важен етап в кариерата на звезда, която продължава да завладява света.

# 236
Привет и от мен! Simple Smile

Пристигам с чудесни новини!

Актуализация на класацията на Нетфликс.
Глобален статус:
В световен мащаб Сандокан продължава да се изкачва в класацията и днес вече е на
7-мо място в глобалния Топ 10 на Netflix. Hands Clap
(единствения в топ 10, който не е Netflix original)

Скрит текст:

Великобритания:
Страхотна позиция - днес се изкачва (+1) на 6-то място! Sunglasses

САЩ:
Истинската звезда на деня!
Днес се изкачва (с три места) на 7-мо място! Nature BoomNature BoomNature Boom

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 19:26 от grozdence*

# 237
# 238
Добро утро,момичета!

✨ НАЙ-КРАСИВИТЕ МЪЖЕ В СВЕТА 2026 ✨
ОФИЦИАЛНО НОМИНИРАН
⭐️ ДЖАН ЯМАН
🇹🇷 Турция
Известен с чара и международната си популярност, Джан Яман е официално номиниран за титлата Най-красив мъж в света 2026.
🗳 Гласувайте, използвайки линка в нашия профил
🔎 Или потърсете „Shining Awards“
⏱️ Гласувайте на всеки час
📅 Гласуването приключва на 31 декември 2026 г.
📣 Споделете тази публикация, за да подкрепите Джан Яман
Линк за гласуване:https://shiningawards.com/most-handsome-men-in-the-world-2026/

Имайте хубав зимен ден!

# 239
Най-голямата мистерия на Сандокан, новият епичен сериал на Netflix.

Голямата мистерия на новия епичен сериал на Netflix, „Сандокан“, далеч надхвърля пиратството.

Неочаквано пуснат от Netflix, „Сандокан“ се появи на платформата, обещавайки романтика, приключения и голям исторически конфликт. Базирана на литературната класика на Емилио Салгари , продукцията бързо привлече вниманието, но централната мистерия е тази, която поддържа целия разказ и придава истинска тежест на историята.

Сандокан просто пират ли е или водачът, за когото копнее един народ?
Действието на сериала се развива в Борнео през 19-ти век и представя Сандокан, изигран от Кан Яман , като харизматичен пират, който оцелява чрез дръзки нападения, бягайки от британското владичество. С напредването на епизодите обаче сюжетът ясно показва, че големият въпрос не е за неговите грабежи или романси, а за това кой всъщност е Сандокан .

Най-голямата мистерия на сериала се върти около съдбата му: Дали Сандокан е бил принуден да живее като престъпник, или е предопределен да се превърне в легендарния Тигър на Малайзия , лидер, способен да обедини и освободи народа Даяк от колониална експлоатация? Този въпрос преминава през всички епизоди и превръща героя в нещо повече от романтичен герой.

Връзката с Мариан, изиграна от Алана Блур, действа като катализатор за тази трансформация. Дъщеря на британския консул, тя олицетворява едновременно невъзможната любов и моралния конфликт, който принуждава Сандокан да погледне отвъд себе си. В същото време заплашителното присъствие на лорд Джеймс Брук, изигран от Ед Уестуик , добавя още един слой към мистерията: Брук не е просто романтична съперничка, а символ на потисничеството, с което Сандокан трябва да се изправи.

Това, което сериалът постепенно изгражда, е идеята, че Сандокан може би е по-необходим като символ, отколкото като човек. Даяките не търсят просто воин, а някой, способен да въплъщава съпротива, идентичност и надежда. Несигурността дали той ще приеме тази роля е истинската движеща сила на повествованието.

В края на сезона Сандокан ясно заявява, че най-големият му въпрос не е „кой ще спечели?“, а кой ще избере да бъде Сандокан . Именно тази мистерия, както политическа, така и емоционална, превръща сериала в нещо по-голямо от обикновено пиратско приключение и обяснява защо той вече има усещането за траен епос в Netflix.

Общи условия

Активация на акаунт